KAFAM KARIŞTII

OturanMuhendis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
40
17
38
31
Merhabalar,
Yaklaşık 3 aydır birinden hoşlanıyordum uzaktan uzağa. Daha sonra bir kaç kez rastlaştık ve konuşmaya başladık 2 hafta önce . Önce instagram üzerinden sonra da watsaptan mesajlaşmaya başladık, ona karşı bir şeyler hissettiğim için numaramı da verdim. Tanımaya başladık birbirimizi. Cuma günü yemek yedikten sonra konuşacağımız bi yere oturduk ve orda aşırı cıvık hareketlerde bulundu, bir an önce bitse de gitsem düşüncesine girdim, içimde hiçbir duygu kalmadı gibi sanki , daha sonra çoğu tipik türk kızı gibi konuşmalara geç ve soğuk cevap vermeye başladım. Ama sanki bu akşam yanlış mı yapıyorum acaba düşünüyorum, içimdeki o heyecan gitti ama sanki biraz daha mı tanısaydım diye. Kafam çok karıştı, bana biraz fikir verebilir misiniz

dokunmaya çalışmaları, gülerken garip bir şekilde gülmesi, sinemaya gitmek için aşırı ısrarı gibi. Biraz daha oturaklı insanlardan hoşlanırım ondab dolayı biraz itici gelmiş olabilir
O zmn hiç ilerletmeyin karşı tarafta umitlenmesin basta bir şey içine sinmiyorsa sonunda da düzelmiyor tecrübeyle sabit 😌

ben biraz eski kafalıyım. cıvık adam sevmem de... nasıl oluyor onu pek anlamadım :işsiz:
Hep derler ya tipik türk kızı hareketleri falan diye ondan öyle bir şey dedim😅 ben de tanıdığımda öyleydi aslında öyle sanmıştım , toplamda 3 4 kere görüştük, son görüştüğümüzde o hareketlerini görünce heyecanım kalmadı ama acaba yanlış mı yapıyorum yanlış mı anladım diye içim içimi yiyor biraz daha tanısamıydım

Hep derler ya tipik türk kızı hareketleri falan diye ondan öyle bir şey dedim😅 ben de tanıdığımda öyleydi aslında öyle sanmıştım , toplamda 3 4 kere görüştük, son görüştüğümüzde o hareketlerini görünce heyecanım kalmadı ama acaba yanlış mı yapıyorum yanlış mı anladım diye içim içimi yiyor biraz daha tanısamıydım
Emin değilsen yaz aklının bir köşesine bir iki kere daha görüş. Eğer düşündüğün gibi biriyse bırakırsın olur biter.

Dokunmaya çalışmak nasıl ne şekilde? Biraz ayrıntılı yazsanız daha iyi olur. Sinema çok güzel bir teklif aslında...izlemek istediği film, film içinde geçenlere yorumu, duygusallığı herşey hakkında fikir verir. Hem üzerine konuşacak ortak bişey yapmış olurdunuz.

Tipik turk kızını bir kenara bırakırsak, sız acaba, bana selam verdi kesin bana asık kafasında bırı olabılır mısınız?
Var ya öyle tipler hani, allahin selamı verilir "bu mal bana asık" der arkasından....
Ben acıkcasi yazdıklarınızdan bunu cıkardım.

Dokunmaya çalışmak nasıl ne şekilde? Biraz ayrıntılı yazsanız daha iyi olur. Sinema çok güzel bir teklif aslında...izlemek istediği film, film içinde geçenlere yorumu, duygusallığı herşey hakkında fikir verir. Hem üzerine konuşacak ortak bişey yapmış olurdunuz
Çok iyi niyetlisiniz 😁 sinemaya gitmek istemesinin sebebi karanlıkta öpüşüp koklaşmak.

Back
X