• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karma karışık yardım lütfen..

Biliyor elbette. Git kadını yol dememizi bekliyor :KK70:
Kocalar kıymetlimissss çünkü :KK70: allah korusun çatısız , aşsız kalsın ama kocasız kalmasın hanfendii
E o zaman kocasını pamuklara sarıp, kocişini yoldan çıkaran kadınların kocalarını arayıp hep kulaklarını çekecek bu daha iyi 😅

Son düzenleme:
Eski konularınızdan kokteyl yaptım. Bence zorlamanın alemi yok. Bu evlilik çoktan bitmiş.

Eşim bazen arkadaşlarıyla pavyona gidiyorlar ama bana gittiğini itiraf etmek istemiyor.Yalan söyliyor ben sonradan öğreniyorum sonra itiraf ediyor kadın cagirmadiklarini sadece bakıp geldiklerini söylüyor.Erkekler ne yapıyor orda o bayanlar erkeklerle ne yapıyor.Nasil bir yer bilmedigim için gitmesini istemiyorum..

Arkadaşlar 11 yıllık evliyim.3 çocuğum var en küçüğü 1 yaşında.Esim geçen sene borsa oynamış 150 bin kaybetmiş.Is yerini de kaybettik doğal olarak şimdi başka işyeri açtı orayı açarken borçlandı.Bu borçları ödemekte zorlanıyor.Borclardan tartışırken evimizin satilmasini istiyor ama değerinden düşük.Haciz gelecek eve Sonra sen yoluna ben yoluma dedi evi sattirmiyorum diye ben de istemiyorsan boşanalım kurtul dedim.Sen ne karar alırsan ben varım dedim tamam bitti dedi.Simdi eve de gelmedi.Borclardan dolayı bu duruma geldik ne yapmalıyım.

12 yıllık evliyim eşimle son zamanlar bazı sorunlarımız oldu.En son 4 ay önce boşanma davasından döndük. Eşim eve bazen geç geliyor ve içiyor.Barişmamizdan sonra önceleri erken geliyordu.Son zamanda yine içmeye,geç gelmeye başladı.Bu yüzden aramiz bozuktu.Benim avukata yazilarimi görmüş daha öncesinde beni dövdüğü icin darp raporu alip sikayetci oldum.Sikayetci olsam ne olur diye yazdim avukat uzaklastirma alir dedi.Tekrar bosanma davasi acmam mi lazim diye.Dilekce vermistim öncesinde boşanma davasini iptalettim. Ayni sorunlari yasadigimizi anlattim avukata bunlari okuyunca birkaç esyasini alip evden gitti.Artik bir babaniz yok dedi.Sen işlemleri hizlandir bir an önce bitsin dedi.Ben de senden ve avukatindan sikayetci olcam dedi.Cikip gitti ben hicbirsey demedim.2 gündür o aramadi ben de aramadim.3 çocuğum var bilmiyorum ne yapmam lazim şu an evimdeyim ve 2 gündür eve gelmiyor.Suçlu ben miyim ne yapmam lazim...

Ben 13 yıllık evliyim 3 çocuğum var.Esim ilk zamanlar alkollu yerde calisir geç gelirdi.Biz de uyurduk.Simdi alkolsüz işyeri eve erken gelmiyor.Sonradan cok değişti.Barlara gazinolara gitmeye başladı.Hergun icki iciyor eve gec geliyor.Ben de cocuklari da gözünde yok.Ben camin önünde ne zaman gelecek diye beklemekten artik bunaldim.Gecen sene boşanma davasi actim geri baristirdilar.Degisen birsey olmadi bu yine ayni yolunda.Ben de doldum artik herseyi haykirasim geliyor.Tel ariyoruz açmıyor sonra yalanlar ben de dayanamiyorum msj yaziyorum bardasin o yüzden acmiyorsun diye.Geliyor o salonda ben yatak odasinda yatiyorum bazen konusmuyoruz.İşi düştüğünde geliyor yanima birlikte oluyor.Erken gelse de uyuyor erkenden salonda ben odamda yatiyorum.Ben ne yapacagimi bilemiyorum artik nasil davranacagimi.Bu adam hergün iciyor ve o barlara gidiyor.Soylesem de küssem de birşey degismiyor.Calismiyorum 3 cocugumla boşansam yapabilir miyim düşünüyorum. Kafama takmiyayim diyorum zoruma gidiyor cocuklar evde bekliyor babasi biryerlerde iciyor ne zaman gelecek diye soruyorlar.Bana yardim edin düşünmekten kafayi yemek üzereyim.Ben bir çözüm bulamiyorum ne bu adami ickiden barlardan kurtarabiliyorum ne de cocuklarimla gidebiliyorum..Onlar icin sabir ediyorum ama hata mi ediyorum.

Zengin olsa 2. Telefonu olurdu :KK70: şu fakir haliyle aldatmaya çalışan erkek ayrı bi komik :S
Üff donunda sokukler , ara kısımda sararmalar olan bir erkek gözumun önünde canlandı istemsizce :kusmuk: karısından esirger dotune don alamayacak kadar kendinden kısar ya anasına yedirir ya metresine

E o zaman kocasını pamuklara sarıp kocişini yoldan çıkaran kadınların kocasını arayıp hep kulaklarını çekecek bu daha iyi 😅
Adam tam bir zırzapoz. Pavyona falan gidiyormuş. Ay ne desem ki. Eve kırmızı ışık taktırıp şöyle saçma sapan transparan elbise alın. Hani böyle 5₺ falan satılan iğrenç ötesi parlak etekler varya mini🤮 üstüne de kırmızı bi dantelli askılı. Sizin adamı ancak o paklar.

1-2 mesajınızı okudum, maddi imkansızlıklardan dolayı boşanamıyorsunuz sanırım. Durumunuza üzüldüm. Ne olursa olsun kadının kocasına nasıl öyle bir mesaj atabilirsiniz onu anlamıyorum. Burda suçlamanız, hakaret etmeniz gereken kişi eşiniz, o kadın değil.

Son düzenleme:
Üff donunda sokukler , ara kısımda sararmalar olan bir erkek gözumun önünde canlandı istemsizce :kusmuk: karısından esirger kendinden kısar ya anasına yedirir ya metresine
Allah seniii :D kahkaha attımm.
Herifin zekası zaten pavyona gidecek derecede bir zeka.
Benimde gözümün önüne bıyıklı, sigaradan saramış, çiroz bi herif belirdi.

Senin seveceğin dilde yazalım :KK70: eksik etek meraklısı. Ay o şarkıda korkunç kötü 😬 Normun kendine yaptığı ennn korkunç şey.
Öyle ama ergenliğine veriyorum ben 😂 bu arada konu sahibini hatırladım ben eşi pavyona gidiyor ve şiddet uyguluyor maalesef.

Back
X