Kafam karma karışık yardım lütfen..

Mune elinde jopla geziyor olmasaydı seni güldürmeye devam edecektim 😅 ......... 🤷
Allah seniii :KK70: kahkaha attımm.
Herifin zekası zaten pavyona gidecek derecede bir zeka.
Benimde gözümün önüne bıyıklı, sigaradan saramış, çiroz bi herif belirdi.

Daha ne bekliyorsunuz, eski konularınızı atanlar olmuş, adam basbayağı iğrenç bir adam. Yapmıştır. Boşanmalısınız. Başka verecek tavsiye yok. Fakat eş kişinin yakında başı belaya girecek belli madem sevgilisinin kocası polismiş. Boşanmalısınz
Yoo kocası kızı engellemiş sallamamis ki bile baksana . Erkeklerde bı tuhaf oldu
Hiç de engellemem nöbette devriye aracımla gelir sıkıstiririm adamı yani.
İllaki kadim dostum vardır duyar eder diye tek gidecek halimde yok .

Güzel bı joptan gecirirdim oooh

Eşimin işyeri restorant facesine gece 12 de bir bayan "Ben seni çok özledim.2 dk görsem mi" diye msj yazdi.Elim ayağım titredi."Özledim derken" yazdim "Neyse..." yazdi.Sonra ben panikle ben eşiyim ne demek bu je özlemesi yazinca faceyi tamamen kapatti.Eşime aradim sordum tanimiyorum diyor.Beni taniyan tel nomu bilir watsaptan yazar tel açar neden burdan yazsin diyor.Eşini buldum faceden msj yazdim.Kariniz araniyor herhalde kariniz orosb mu yazdim.Üstelik kadinin 2 çocuğu var.Eşi görmüş aradi adamda şok olmuş eli ayağı titremis.Eşi de polis çıktı.Yüzlestircem dedi eşimin tel nosunu bulmuş.Gece nöbet usulü çalışıyormuş kocasi.Bir gün sabaha kadar nöbet 2 gün evde oluyormuş.Eşim önce naparsan yap dedi sonra bana tavir ayri yatiyor benle konuşmuyor.Bana neler olduğunu anlatmadi.Kadinin kocasi da söylemedi msj yazdim engelledi.Kadin kocasina annem yazmistir demiş.Kafam karışık kocamin suçu var mi bilmiyorum görüşüyorlar miydi? Öyle olsa kadinin kocasinin senin eşin de suçlu demesi lazim neden engelliyorki cvp yazmiyor.
Dalga geçiyorsunuz galiba olay apaçık ortada. Kocanız kadın ile ilişki yaşamış işte. Bu kadar basit durum. Kocanız da kadının kocasına benim karım manyak özür dilerim onun adına kendi kendine kuruyor yok öyle bir şey demiş bile olabilir. 🤷🏼‍♀️ Yani delil toplayıp bosanmalıydınız şimdi isteseniz de bulamazsınız gibime geliyor.

Amma kıymetli kocaymış he. 😀 Adam iyice yüzsüzlüğü ele almış, küsmeler felan. Belli zaten bu olayın ne ilk olduğu ne de son olacağı. Kokusunu alıyorum nedense artık şu yüzgöz olmuşluğun.

Konu sahibi, hep affetmişsin zaten, bunu da affet, ne olacak?
Affetmek için af dileyen biri olması lazım katip.

Adam eve gelmiyor geldiğinde ayık değil zaten.

Her haltı yiyordur haliyle.

Böyle bir eş için kadının kocasiyla muhattap olmak falan çok saçma. Ayrı yatmasa hiçbirsey olmamış gibi devam edecek.

Böyle bir eş için kadının kocasiyla muhattap olmak falan çok saçma. Ayrı yatmasa hiçbirsey olmamış gibi devam edecek.
Adam zabanaan kalkıp, akşama kadar ortadan kayboluyor :D tavukları pişirmişem eşliğinde ablalarla kadeh tokuşturuyorr :D (iğrendim)

Evet af dileyen yok neyi affedecek. Hatta ahhh ağzından bir özür çıksa da affediversem diye yanıp tutuşuyor konu sahibi ama nafile. Adam küsmüş. Hem aldatıyor, hem küsüyor adamdaki lükse bak. 😀 Konu sahibi özür dilesin olmazsa, başka türlü olmayacak gibi.

Yoo kocası kızı engellemiş sallamamis ki bile baksana . Erkeklerde bı tuhaf oldu
Hiç de engellemem nöbette devriye aracımla gelir sıkıstiririm adamı yani.
İllaki kadim dostum vardır duyar eder diye tek gidecek halimde yok .

Güzel bı joptan gecirirdim oooh
O da ayrı bir acayiplik tabi, kocası da eşimin annesi yazmış demiş, cok ilginç ne insanlar var

Ben eşime hesap sordum elbet tanimiyorum diyor.Ben daha önce boşanma davasi açtım boşanmadan döndüm.Bilmeden insanlari yargilamayin.Elbet kadindan da hesap sorarim eşimden de.Ben şu an burada duruyorsam çocuklarım için çünkü ailem ilçede biz ilde oturuyoruz.Cocuklarim kursa gidiyor biri lgs ye hazirlaniyor.Gitsem cocuklarin okul hayatı değişecek ildeki imkan ile ilçedeki imkan bir değil.Ben zaten birlikte olmuyorum ayni yatakta da yatmiyorum.Sadece sorduğum suçlu ben misim gibi davranmasi.Bana birsey anlatmamasi.

Ben eşime hesap sordum elbet tanimiyorum diyor.Ben daha önce boşanma davasi açtım boşanmadan döndüm.Bilmeden insanlari yargilamayin.Elbet kadindan da hesap sorarim eşimden de.Ben şu an burada duruyorsam çocuklarım için çünkü ailem ilçede biz ilde oturuyoruz.Cocuklarim kursa gidiyor biri lgs ye hazirlaniyor.Gitsem cocuklarin okul hayatı değişecek ildeki imkan ile ilçedeki imkan bir değil.Ben zaten birlikte olmuyorum ayni yatakta da yatmiyorum.Sadece sorduğum suçlu ben misim gibi davranmasi.Bana birsey anlatmamasi.
Bu adam sizden özür mözür dilemez. Boşuna beklemeyin. Boşanamıyorsanız durun böyle, kavgalı olduğunuz ama birçok şeyde beraber hareket etmek zorunda kaldığınız ev arkadaşı gibi düşünün. Bundan fazla beklentiye girmek her zamanki gibi hayal kırıklığı ile sonuçlanacak.

Ben de biliyorum gitmeyi boşanmayı ama sabır ediyorum önce biraz para biriktirmem lazim bir de iş bulmam.Şayet benle beraber 3 cocukta gelecek.Onlara hayat kurmam lazim.

Eşimden sizin anlattığıniz kadar uzak olsam, dışarda ne yaptığı da umrumda olmaz. Hem yatak ayırıp, hem sadece çocuklar için yanında kalıyorsanız size ne ne halt ettiğinden ?
Ayrıca size sadakat sözü veren eşin, o kadın ya da bu kadın değil. O zaman gidin pavyondaki kadınlardan da hesap sorun.

Madem böyle bu adam için kimseyle muhattap olmayın.
Onu yazmış, bunu söylemiş düşmeyin peşine.
Size karşı hiçbir sorumluluk hissi yok farkındaysanız üzücü ama o eşiği çoktan aşmışsınız.

kocanız zaten pavyonlardan çıkmayıp eve geç geliyormuş, fiziksel şiddette var anladığım kadarıyla. siz kaç yıldır boşanmaya yeltenip boşanmadan dönüyorsunuz. peki bunun sonu belli değil mi? yani para biriktirmem lazım diyorsunuz da, hep sorunluymuş evlilik. bu zamana kadar biriktirebildiniz mi? bu zamana kadar neleri yutmuşsunuz, artık kestirip attıysanız bırakın ne hali varsa görsün. yalnız kendi kocanıza laf geçiremeyip, başkasının kocasına yazdığınız şeyler de hiç normal değil.. nereden tutsak elimizde kalıyor konu

Back
X