• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karmakarişik ACİL YARDİM

çokta yakın sayılmazsınız ki yakın dediğin aynı şehir aynı mahalle sayılır.

Oyle diyenlerden biride annem olabilir.Çünkü babaannem alt katta oturuyor.Aranızda 80 km olması onların her hafta ziyaretlere geleceği her isinize evinize karısacagı ikidebir yoklayacagı günler için uzun bir mesafe açıkçası.Zaten ailelerinizde kıskanclık falan yoksa isterseniz alt katta otursun bir sey fark etmez
Valla kendi ailemde var en basiti bi olay anlatiyim gecen gun ablamla tel.de konusuyoduk kendisi bekar..diyoki sen kaynananlara gidince temizlik yapiyosun hic oturmuyosun bize gelince misafir gibisin hic is yapmiyosun..ben zaten memlekete ne zaman gitsem hava degisiminden hasta oluyorum annemlerde 3gun yattim gripten birde sinuzitim var ikisi birlesince felaket oluyo o halde evdeki isimi dusuncem ve hasta olmadigmda evde is varken oturmamki bu tarz seyler yine olacak off hic gitmesemde burdami kalsam :(

cnm sirf aile degil teyzelerim simdi gidecegim sehirdeler ve gecen gun biri annemi doldurmaya calismis iste bak evi sana baktirmiyolarda kayinpederi ev bakiyomus diye esimde bunu ogrendi cok sinirlendi nasil bi teyzen var. boyle ara acmaya calisirlarsa huzurumu bozarlarsa kimseye kapimi acmam dedi tamam teyzemin yaptigi cok kotu bisey ama ben umursamiyorum bu gibi seyler yine olacak annemin akrabalarinda dedikodu cok var anliycan iki ucu b... deynek :(
esin nerden ogrenmis teyzenin yaptigi seyi?

Back
X