Merhaba hanımlar ;
Eski konularımı okuyanlar beni bilir .
Ben çok korkuyorum nedenine gelince eşimden şiddet gördüm aldatildim hakaretler işittim .bir kaç aya kadar mahkememiz olacak .10 aylık bebeğim var bugüne kadar defalarca boşanmaya kalkıştım mahkeme kapısından dönduruldum hep.acikcasi artık cesaretin yok bir daha kalkışamıyorum bu hareketlere .sürekli ailem hep karşı çıktı boşanmam bebeğim yoktu elalem ne der dediler her seferinde geri gonderdiler beniŞimdi bir bebekle bu işkenceye devam ediyorum .artık bende korkmaya başladım .kocamın tehditleri eğer boşanırsan çocuğu senden alırım bütün aileni de öldürürüm demesi .babamın en son evi terk edip gittiğimde üzüntüden kalp krizi geçirmesi ama artık ben cesaret edemiyorum. Bir daha gitmeye kalkarsam
Beni düşünen yok ki sığınmaya da gitmeye korkuyorum bebekle çeşit çeşit insanlar kime güveneceğim bilmiyorum .mahkeme şiddet dolayısı ile canım boşanma değilvalla bu elalem neder diyen aileleri anlamak mümkün değil
elalemin ne demesi mi? kızının canı mı?
mahkememiz olacak diyorsunuz ama cesaret edemiyorum diyorsunuz
anlamadım
mahkeme var mı yok mu?
siz şu an nerdesiniz?
10 aylık bebeği mahkeme babaya değil, size verir...verir de nereye gideceksiniz?
anlamadım
Sizin kadın cinayetlerinden haberiniz yok galiba? Kadın gittim geri yolladılar diyo kocası da psikolojik rahatsız üstelik. Tuzu kuru laflar etmeye ne bayılıyoruz hepimiz maşallahBu laflara kandığın için böyle yapıyor. Onun tehtidlerine mı inanıyorsun? Çocuğu elinden alamaz. Mahkeme bebeğini sana verir.
Aileni de öldüremez,anca boş boş konuşuyor böyle tiplerden korkuyorsunuz diye başınıza bunlar geliyor. Biraz dik dur karşısında sen kimsin de!! Korktuğunu gördükçe üstüne gelir tehtid eder döver. Ezilmeyin bu kadar ya. Al çocuğunu ve git babanın evine açık açık da söyle olanı biteni.
Aminnn bugün oturmuş beddua ediyor inşallah sana araba çarpar da bu suratından kurtulurum diye aminnn dedim inşallah olurda senden kurtulurum diyeKüfür etmeyecegim.
Etmeyecegim.
Etme Anti..
Etme etme etme.
Ama eşine söyleyebilecek hafiflikte bir kelime bulamıyorum.
Umarım bir an önce kurtulursun eş magandasından.
Ya benim ailem beni anlasa bu kadar uzamayacaktı ki düğüm un diğer ucu da onlar. Annem cenazen gelsin boşanıp gelme diyor .eve geri dönemem deyince babam kül tabağını karsam atmaya kalkışıyorBu laflara kandığın için böyle yapıyor. Onun tehtidlerine mı inanıyorsun? Çocuğu elinden alamaz. Mahkeme bebeğini sana verir.
Aileni de öldüremez,anca boş boş konuşuyor böyle tiplerden korkuyorsunuz diye başınıza bunlar geliyor. Biraz dik dur karşısında sen kimsin de!! Korktuğunu gördükçe üstüne gelir tehtid eder döver. Ezilmeyin bu kadar ya. Al çocuğunu ve git babanın evine açık açık da söyle olanı biteni.
Mahkeme boşanma değil canım şiddet nedeniyle ikinci kez almış olduğum darp raporu10 aylık bebeği mahkeme babaya vermez.
ailenizi alıştırın artık size sahip çıksınlar, geri göndermesinler.
Aminnn bugün oturmuş beddua ediyor inşallah sana araba çarpar da bu suratından kurtulurum diye aminnn dedim inşallah olurda senden kurtulurum diye
Sizin kadın cinayetlerinden haberiniz yok galiba? Kadın gittim geri yolladılar diyo kocası da psikolojik rahatsız üstelik. Tuzu kuru laflar etmeye ne bayılıyoruz hepimiz maşallah
AminnnnnnnnnnnnnDilerim...Alllah’ımdan seni tez vakitte o beladan kurtarır inşallah..aminnn
Beni düşünen yok ki sığınmaya da gitmeye korkuyorum bebekle çeşit çeşit insanlar kime güveneceğim bilmiyorum .mahkeme şiddet dolayısı ile canım boşanma değil
Aminnn bugün oturmuş beddua ediyor inşallah sana araba çarpar da bu suratından kurtulurum diye aminnn dedim inşallah olurda senden kurtulurum diye
Bu laflara kandığın için böyle yapıyor. Onun tehtidlerine mı inanıyorsun? Çocuğu elinden alamaz. Mahkeme bebeğini sana verir.
Ya benim ailem beni anlasa bu kadar uzamayacaktı ki düğüm un diğer ucu da onlar. Annem cenazen gelsin boşanıp gelme diyor .eve geri dönemem deyince babam kül tabağını karsam atmaya kalkışıyor
Aynen öyle böyle psikopatlar kafaya takınca yapıyor bir şekilde haberleri görüyor ve okuyorumSizin kadın cinayetlerinden haberiniz yok galiba? Kadın gittim geri yolladılar diyo kocası da psikolojik rahatsız üstelik. Tuzu kuru laflar etmeye ne bayılıyoruz hepimiz maşallah
Evet ama bebeğim küçük orda nasıl olacak ona da cesaret edemiyorum çeşit çeşit insanlar varKadın sığınma evlerine sığınmayı denedin mı? Ailen neden bu kadar katı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?