Mahkeme boşanma değil canım şiddet nedeniyle ikinci kez almış olduğum darp raporu
Nasılsa yapmaz denilen ler ailece katledildi hep manşet oldular ne yazık kiYok mu bosanmak isteyen karısını, karısının ailesini öldüren psikopatlar?
Nasılsa yapamaz deyip gecilecek kadar basit bir seyden bahsetmiyor ailesiyle tehdit ediliyor.
Ya benim ailem beni anlasa bu kadar uzamayacaktı ki düğüm un diğer ucu da onlar. Annem cenazen gelsin boşanıp gelme diyor .eve geri dönemem deyince babam kül tabağını karsam atmaya kalkışıyor
Uzaklastirma var ama eve yollandim babam ve annem tarafından ailesi gelip bizimkilerle konuşunca geri gonderdiler tedavi edin dedim kabul etmedilerAyy canım yaa lütfen ayrıl o adamdan. bak darp raporunda var, hemen şikayetçi ol,
uzaklaştırma versinler. aç boşanma davanı, çekme böyle.
Yok mu bosanmak isteyen karısını, karısının ailesini öldüren psikopatlar?
Nasılsa yapamaz deyip gecilecek kadar basit bir seyden bahsetmiyor ailesiyle tehdit ediliyor.
Evet ama bebeğim küçük orda nasıl olacak ona da cesaret edemiyorum çeşit çeşit insanlar var
Mesleğim var ise başlayacağım yakın zamanda .sığınma evini de uygun göremedim gittim gördüm ortamı ama çok mecbur kalırsam yine de giderim.psikologum ailesinden kaynaklı diyor ben hasta degilim diyor eşim tedavi yi kabul etmiyor psikologa gelmek ilaç kullanmak ostemiyirAçılmış dava var sanırım eğitim durumunuz nedir bi mesleginiz var mı? Ailenizden hayır yok gibi görünüyor kendi göbeğinizi kendiniz keseceksiniz ne yazık ki. Kadın sığınma en evine gitmek en mantıklısı şu aşamada tabi prosedür nedir tam olarak bilmiyorum. Eşiniz tedavi oluyor mu peki yani hastalığından dolayı mı bu halde yoksa karakteri mi bu? Karakter denilebilirse tabi
Denedim canım denedim kaldım da çok kısa bir süre ailem eve gel deyince ayrıldım ordan sonra kocamın yanına geri gonderdiler153 ü arayıp bilgi almalısın.
Mutlaka bir yol gösterirler. Denemeden karar verme yanında ki de sağlam değil sonuöta o daha çok zarar veriyor.
Aynen öyleKemik yağardı.
Hoduk işte
Ise başlayacağım canım.keske kendi isterse belki bu tehditlerden kurtulmus da olurumGerçekten çok zor sizin durumunuz
Allah yardımcınız olsun
Önce işe baslayon mesleğinizi alın elinize
Bu süreçte Eşinizi tedaviye ikna edin
Ya böyle bir şey olsa kendisi istese bosanmak
Paranoid kişilik bozukluğu var .keşke sizin cesaretiniz bende olsaHmm katlanması daha mantıklı size göre,yazdığınıza bakılırsa? Konuda psikolojik sorunu olduğu yazmıyor. Kadın cinayetlerinden haberim var fakat bu durumda katlanması gerekmiyor öyle değil mı? Kaldı ki benim yazdığımı alıntılamanıza gerek yok bayana akıl verin madem.
Boş laf etmeye bayılmıyorum ben olsam kafasına bitane geçirir çocuğumu da alır çıkarım karşısnda ezilmek yerine! Nesi boş laf bunun?
Denedim canım denedim kaldım da çok kısa bir süre ailem eve gel deyince ayrıldım ordan sonra kocamın yanına geri gonderdiler
Bu laflara kandığın için böyle yapıyor. Onun tehtidlerine mı inanıyorsun? Çocuğu elinden alamaz. Mahkeme bebeğini sana verir.
Aileni de öldüremez,anca boş boş konuşuyor böyle tiplerden korkuyorsunuz diye başınıza bunlar geliyor. Biraz dik dur karşısında sen kimsin de!! Korktuğunu gördükçe üstüne gelir tehtid eder döver. Ezilmeyin bu kadar ya. Al çocuğunu ve git babanın evine açık açık da söyle olanı biteni.
Sizin kadın cinayetlerinden haberiniz yok galiba? Kadın gittim geri yolladılar diyo kocası da psikolojik rahatsız üstelik. Tuzu kuru laflar etmeye ne bayılıyoruz hepimiz maşallah
Ya benim ailem beni anlasa bu kadar uzamayacaktı ki düğüm un diğer ucu da onlar. Annem cenazen gelsin boşanıp gelme diyor .eve geri dönemem deyince babam kül tabağını karsam atmaya kalkışıyor
Yok mu bosanmak isteyen karısını, karısının ailesini öldüren psikopatlar?
Evet canım şiddet yüzünden mahkemeligizboşanmadan şiddet dolayısıyla mı mahkemelik oldunuz? Allah yardımcın olsun
hem senden kurtulmak istiyor, hem boşanmak istemiyor
ailen kabul etmiyor, gidecek yerin yok, kocan bırakmam diyor... ne desem bilemedim
Gidecek yeriniz olmayınca nereye gideceksiniz cocugunuzla mesela? Arkadaşınıza mı 3 gün kalırsınız en fazla. Ne yiyip ne iceceksiniz el kadar bebekle. Annesi bile cenazen gelsin sen gelme demiş ne yapsın kadın kafasına vurup evden çıkmaktan daha yaratıcı bi öneriniz var mı?Hmm katlanması daha mantıklı size göre,yazdığınıza bakılırsa? Konuda psikolojik sorunu olduğu yazmıyor. Kadın cinayetlerinden haberim var fakat bu durumda katlanması gerekmiyor öyle değil mı? Kaldı ki benim yazdığımı alıntılamanıza gerek yok bayana akıl verin madem.
Boş laf etmeye bayılmıyorum ben olsam kafasına bitane geçirir çocuğumu da alır çıkarım karşısnda ezilmek yerine! Nesi boş laf bunun?
Yok herkes gayet rahat arada telefonla konuşurken ablam sorar nasıl anlatınca ne yapalım diyor o zaman bir daha sorma dedim en son madem yapacağım birşey yok hoşuna mu gidiyor yediğim dayağı anlatmam dedim bir daha bana sorma nasilsin diye .aranız nasıl deme dedimbenim annem bana öyle dese, bir daha yüzüne bakmam, tek kelime de konuşmam
eğer kocanla kalmaya devam edeceksen annene tavır al bari, çooook zor ama belki hatasını anlar
Denedim canım denedim kaldım da çok kısa bir süre ailem eve gel deyince ayrıldım ordan sonra kocamın yanına geri gonderdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?