erkeler hic degismeez bunu benden bil tecrubeme dayanarak bunu soyluyorum ....ilk once sana saygi gostermiyorsa ne fark eder sevdegini soylese..sevseydi gercekten sana saygisi olurdu ama anladim kadariyla yok
evlenirsenizde bisey degismez hata daha fazlasini yapar,sen ne istiyorsun diye sor kendine aradigin sey onda varmi,verebilirim sana diye sor ..
kendi sorularina cevap ver sonra anlicaksin
hazalcim hicbiseyi zamana birakmicasin yoksa pisman olursun insanlarin anlasmasi icin once kendi aralarinda oldu problemleri konusmalari gerek .problem devam ederse dememk ki yapacak bisey yok bitirmelisin
içine sinmeyen davranışlarının hala devam ettiğini söylüyorsun.. bu davranışı bir önceki birliktliğinizde de aynıdır şimdikinde de aynı olduğunu söylüyorsun .. buradan az çok değişim olmadığını görebiliyorsun canım.. ayrıca sendeki aşk değil yılların vermiş olduğu alışakanlık canım ..
Ayrıdıgınızda tekrar yeniden başlamasaydın keşke.Son yazdığından öyle görünüyor ki erkek arkadaşının değişmeye niyeti yok...Sen onu seviyorsun ama çevrenden gelen tepkiler ve sana olan ilgiler, sevgilinin ilgisizliğini farketmeni sağlamış.Yani 2 yıl icinde sevgilin yine aynı böyleydi ve sen bunu memur olmadan önce farketmedin haksız mıyım:)
Valla canım eğer onu değişme çabası icinde görmezsen bitir diyeceğim ama demek istemiyorum.2 yıl kısa bi süre değil biribirinize alıştınız, anlaştınız, çok şey yaşadınız.Bitirmek hiç kolay olmaz...
ilerde hergün üzüleceğine ayrılır en fazla bikaç ay uzulursun...
ne ilişkiler bitiyo... yıllarca evli kalıp boşananlar oluyo, yasanmıslıksa onlar da yasanmıslık tatlım, onlar altından kalkabiliosa sen haydi haydi kalkarsın
bana pek değişcekmiş gibi gelmedi bu cocuk... daha da zamanınız var yani onunuzde sen yıpranmaya devam edersin böle giderse
ne bilim anlattıklarından cocukta bir umursuzluk havası sezdim.. snki sen olsanda olur olmasan da modunda gibi
ben erkek olsam... sevgilim ailesinden UZAK, TEK BAŞINA biyerlerde yasıyo olsa
kendi ayakları uzerinde de durabilen bir kızsa, onu kaybemekten deli gibi korkarım, her an aklım onda olur, deliririm haber alamasam
sevgilindeki rahatlık cok sasırtıcı yani..
aşık değilsen kendini yıpratmana değmez boşuna kendini heder etme şu anda sana istediğin gibi davranmayan birisi emin ol ileride de davranmayacaktır.
bu altın kuraldır, erkekler değişmez, kadınlar değişir.
Haklısınız ben bunun farkındayım ama o farkında olmak istemiyo benden başkasının olamazsın diyo ama bunun içinde hiçbi şey yapmıyoNe yapacağımı şaşırdım ya memleket aynı, ortamlar aynı.. Mutlaka görüyoruz birbirimizi. Öyle bi şekilde ayrılmalıyızki tekrar devam etmek aklımızda olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?