Kafam karmakarışık

Vesfa

Şahsına münhasır.
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
1.436
1.383
158
İçerik tarafımdan silinmiştir.

Son düzenleme:
erkeler hic degismeez bunu benden bil tecrubeme dayanarak bunu soyluyorum ....ilk once sana saygi gostermiyorsa ne fark eder sevdegini soylese..sevseydi gercekten sana saygisi olurdu ama anladim kadariyla yok

evlenirsenizde bisey degismez hata daha fazlasini yapar,sen ne istiyorsun diye sor kendine aradigin sey onda varmi,verebilirim sana diye sor ..
kendi sorularina cevap ver sonra anlicaksin

erkeler hic degismeez bunu benden bil tecrubeme dayanarak bunu soyluyorum ....ilk once sana saygi gostermiyorsa ne fark eder sevdegini soylese..sevseydi gercekten sana saygisi olurdu ama anladim kadariyla yok

Bende değişeceğine inanmıyorum ama sevdiğim için belki değişir diye düşünüyorum.. Ortada geçen 2 yıl ve yaşanmışlıklar var.. Hepsini silip atamıyorum Yorum için teşekkür ederim b3rry ..

evlenirsenizde bisey degismez hata daha fazlasini yapar,sen ne istiyorsun diye sor kendine aradigin sey onda varmi,verebilirim sana diye sor ..
kendi sorularina cevap ver sonra anlicaksin

Ben 2 ay önce tamamen bitirmiştim. Ve kafam çok rahattı bu 2 ay içinde. Neden devam etme kararı aldım onuda bilmiyorum. Bundan sonra her şey daha güzel olacak, iki ay içinde ikimizde kafamızı dinledik ben sana aşığım lütfen bi şans daha ver falan dedi.. Önce kesinlikle olmaz dedim çok fazla ısrar edince dayanamadım

sen bu iki ay icinde okadar rahatin niye bitti yerden devam ettin.. erkekler cok guzel laf soyler asigim falan filan ama sen onun dedigine bakmicaksin ne yaptigina bakicaksin,cunku insanlar yalan soyliyebilir oyle bi yapimiz var ama hareketler yalan soylemez

hem cok gencsin 21 yasindasin istedigini bulursun elini salasan eli ada bulursun hemde sana saygi veren ..

Ben okuyoken her şey çok daha güzeldi. O gelirdi yanıma, ben giderdim onun yanına.. Teyzemler istanbulda.. Giderdim teyzemlerde kalırdım gündüzde onunla gezerdik. Yanımdayken çok iyidir, muhabbeti çok güzeldir, damak tadımıza varana kadar her şeyimiz aynı. Yanındayken çok mutluyum. Ama araya mesafe girince aynı şeyleri hissedemiyorum Zaten o yüzden kararsızım.. Daha 6 aylık memurum bir çok kişiden teklif aldım ama hiçbirini değerlendirme gereği duymadım. Hepsinin çok güzel meslekleri var ama ben ? Ne yapacağımı bilmiyorum. Zamana bıraktım. Zaten ona da başlarken söyledim eğer aynı olursan ben devam edemem sonra bana neden ayrıldık deme dedim.. Bakalım ne kadar devam edecek

hazalcim hicbiseyi zamana birakmicasin yoksa pisman olursun insanlarin anlasmasi icin once kendi aralarinda oldu problemleri konusmalari gerek .problem devam ederse dememk ki yapacak bisey yok bitirmelisin

hazalcim hicbiseyi zamana birakmicasin yoksa pisman olursun insanlarin anlasmasi icin once kendi aralarinda oldu problemleri konusmalari gerek .problem devam ederse dememk ki yapacak bisey yok bitirmelisin

Problemleri çözmeye çalışıyoruz. İlgisiz olduğunu söylediğimde ne bekliyosun nasıl davranmamı istiyosun söyle diyo tıkanıp kalıyorum. İçinden gelmesi lazım ben mi söyliycem diyorum tabiki söyleyeceksin diyo

içine sinmeyen davranışlarının hala devam ettiğini söylüyorsun.. bu davranışı bir önceki birliktliğinizde de aynıdır şimdikinde de aynı olduğunu söylüyorsun .. buradan az çok değişim olmadığını görebiliyorsun canım.. ayrıca sendeki aşk değil yılların vermiş olduğu alışakanlık canım ..

Ayrıdıgınızda tekrar yeniden başlamasaydın keşke.Son yazdığından öyle görünüyor ki erkek arkadaşının değişmeye niyeti yok...Sen onu seviyorsun ama çevrenden gelen tepkiler ve sana olan ilgiler, sevgilinin ilgisizliğini farketmeni sağlamış.Yani 2 yıl icinde sevgilin yine aynı böyleydi ve sen bunu memur olmadan önce farketmedin haksız mıyım:)
Valla canım eğer onu değişme çabası icinde görmezsen bitir diyeceğim ama demek istemiyorum.2 yıl kısa bi süre değil biribirinize alıştınız, anlaştınız, çok şey yaşadınız.Bitirmek hiç kolay olmaz...

alışkanlık olduğunun bende farkındayım ama onunda bu durumun farkına varmasını istiyorum. Aklımda soru işaretleri olduğu sürece bu ilişkinin devam etmeyeceğini biliyorum ama onun bitirmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. :44:

2 yıl aslında uzun bir süre. Zaten bu yüzden ayrılmak zor geliyo Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ben. Gün içinde doğal olarak ondan mesaj bekliyorum. O da ben çalışıyorum diye mesaj atmak istemiyo. Bende derste diye mesaj atamıyorum. İletişimsizlik burdan kaynaklanıyo.. Onun vize ve finallerinin olduğu dönemde zaten görüşemiyoruz doğru düzgün. Ama bu son şansı. Eğer aynı şekilde devam ederse kesinlikle biter bu ilişki O kalbimdeykende bir başkasına şans vermek istemiyorum o yüzden kimseyi değerlendirme gereği duymuyorum.. Karşımdaki insanı kandırmak istemem

ilerde hergün üzüleceğine ayrılır en fazla bikaç ay uzulursun...

ne ilişkiler bitiyo... yıllarca evli kalıp boşananlar oluyo, yasanmıslıksa onlar da yasanmıslık tatlım, onlar altından kalkabiliosa sen haydi haydi kalkarsın

bana pek değişcekmiş gibi gelmedi bu cocuk... daha da zamanınız var yani onunuzde sen yıpranmaya devam edersin böle giderse

ne bilim anlattıklarından cocukta bir umursuzluk havası sezdim.. snki sen olsanda olur olmasan da modunda gibi

ben erkek olsam... sevgilim ailesinden UZAK, TEK BAŞINA biyerlerde yasıyo olsa

kendi ayakları uzerinde de durabilen bir kızsa, onu kaybemekten deli gibi korkarım, her an aklım onda olur, deliririm haber alamasam

sevgilindeki rahatlık cok sasırtıcı yani..

aşık değilsen kendini yıpratmana değmez boşuna kendini heder etme şu anda sana istediğin gibi davranmayan birisi emin ol ileride de davranmayacaktır.

bu altın kuraldır, erkekler değişmez, kadınlar değişir.

Bende öyle olsun istiyorum. Mesaj atsın, arasın, merak etsin. Günün nasıl geçti desin. Rahatsız eden birileri var mı desin. :2: Talipleri söylüyorum muhatap olma diyo bu kadar Bi sinirlenme havası sezmiyorum ooooffffffffffffff Önceleri böyle değildii ben işe başladıktan sonra değişti bizim ilişkimiz ve beraberinde bizde değiştik tabiki..

Haklısınız ben bunun farkındayım ama o farkında olmak istemiyo benden başkasının olamazsın diyo ama bunun içinde hiçbi şey yapmıyo Ne yapacağımı şaşırdım ya memleket aynı, ortamlar aynı.. Mutlaka görüyoruz birbirimizi. Öyle bi şekilde ayrılmalıyızki tekrar devam etmek aklımızda olmamalı.

Yanlış anlamanı istemiyorum ama onu düşünme kendini düşün!!!
nolursun sadece kendini ve kendi geleceğini düşün..
Şu an onu düşünerek bir adım atarsa ilerde pişman olursun.
Erkekler bir garip
Aşkından ölüyorm derler bir bakarsın 2 ay sora başkasının elinden tutmuş gidiyor.
aman ne yapar ne eder üzülür diye sakın kafana takma
sen ne istediğine kadar ver ve onu yap.
karşılaşırsan karşılaş, ne olacak ki.
hayat senin hayatın, nasıl olması gerektiğini sen belirleyeceksin.

canım çok iyi anlıyorum seni. inan nasıl davranması gerektiğini söylediğinde de o zevki kalmıyor yani. bir şey eksik gibi geliyor işte sonrasında da. ama sonuçta emek vermişsin bu zamana kadar, eğer düzeleceğine inanıyorsan birazcık daha sabret bence, yok inanmıyorsan yol yakınken bırak gitsin. şu an böyle oluyorsa, evlendikten sonra nasıl olur tahmin bile edemiyorum. benim de çok kafam karışıyor bu erkeklerin ilgi meselesine ama bir türlü işin içinden çıkılmıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…