Kafam karmakarışık

evlenince biz bayanlar daha bir duygusal oluyoruz eşimizden daha çok sıcaklık ve daha çok ilgi bekliyoruz işlere gelince bazen öyle bir an geliyo ki..her iş seni beklio ve patlamaya hazır bir bomba oluyosun..işte o anda eşin eğer durumu fark edip biraz işin ucundan tutmazsa kıyamet kopabilir!..

evlenince mutfakta temizlikte yardım eden bir eş tam gün çalışan bayanlara şart :) zamanla evliliğe alışınca belki insan daha az beklentiye girilir ama ilk günler ilk aylar hep duygusal bana göre

düşün taşın kendini dinle..

e orası öyle tabiki.. Heleki çocuğu olan ve çalışan bayanlar için çok daha zor.. Gerektiği yerde tabiki yardım ederim diyo ama inanasım gelmiyo. Gerektiği yer dediğin an ne zaman acaba Bir keresinde bana gelip kalmıştı. Ben işteydim o evde.. Eve gelmeden önce aramıştım ne yapıyosun diye televizyon izliyorum sen napıyosun dedi çok yoruldum çıkcam biraz sonra dedim.. Evde de bi çok bulaşık beni bekliyodu ama tamamen çıkmış aklımdan. Eve geldim mutfağa girdimki ne göreyim Bulaşıklar yıkanmıııııışşş Şok oldum hiç beklemezdim ondan.. Aşkımm ne yaptın sen dedim sevinçle.. Ne yapmışımki dedi bulaşığı yıkamışsın çok teşekkür ederim dedim. Sen yorgunum deyince dayanamadım yıkadım ama her zaman bekleme haa dedi ve güldük.. O gün beni yanıltmıştı doğrusu

Birde böyle bir takıntısı var. Her zaman beklerim, her zaman yardım etsin isterim diye düşünüyo.. Bir kez yaparsam hep istersin diyo Neden hep isteyeyim beni düşünmen yeterli diyorum ama etraftan yani evli çiftlerden erkeklerden neler duyuyosa bayağı etkilenmiş. Yıkamıyo o tabuları.. Kadına ilgi gösterdikçe daha fazlasını ister, yardım ettikçe daha çok yardım etsin ister falan diyo. Bütün erkekler böyle mi düşünüyo acaba :44:

öncelikle şunu sor kendine..
bağlılıkmı,sevgimi yoksa ALIŞKANLIKTAN İbaretmi...
alışkanlıklardan vazgeçmek başta insanın gönü korkutur ama sonra hatırlamazsın bile o alışkanlığını..
bunları düşünmeye başladıysan arkadaşım emin olki sevgin bitmiş o şahısa karsı..
ilerde pişmanlıklar seni bekliyor olabilir...
zaten 5 yıl kadar bekleyeceksin evlilik için vs..
bu süreç içerisde zaten biter gözyle bakıyorum..
arnzda tutku olsaydı zaten buraya yazmazdın..
ne kendni kandır nede onu..
taliplerinde senin fiziksel yönünden kişisel yönünen ziyade senin mesleğine garantili işine geliyordur..
çünkü son 6 ay içinde teklifler gelmeye başlamış...
bunuda düşünmen lazım..
seni gerçekten sen oldugun için kabul edebilcek birinin olması hayatında daha doğru..
yani kısacası gelen talipler sen kasiyer olsaydında gelirlermydı....(mesleği küçümsemiyorum ama garantisi yok sonucta,memurluğun bi garantisi var)
bu soruyu sor kendne....

Son düzenleme:

Öncelikle yorum için teşekkür ederim.
Duygularımı yokluyorum yalnız net bir cevap alamıyorum, belkide bu yüzden zamana bırakma gereği duydum, bilmiyorum..
Talip konusuna gelincede ; talipler, isteyenler hep vardı. Lise 2 de iken başlamıştı. Okuyoken biz okuturuz yeterki kabul edin diyolardı. İŞe başladıktan sonra okul bahanem kalmadığı için taliplerde bir artış oldu. Şimdi yaşımı öne sürüp evliliğe hazır değilim diyorum ki gerçektende öyle.
İnşallah kendim içinde, sevgilim içinde en doğru kararı veririm..

evde yardım konusunda biraz erkekler yönetilmeyi sevmiyor. Ben eşime sen şunu yap bende bunu demedim hiç. Desem inatlaşır eminim ayy ne çok iş var çok yorgunum nasıl bitecek vb. sözlerden onlar msjı alıyo eğer içinden gelmese yalvarsan yapmaz belki..seninkinde de umut var.Erkekler sürekli görev paylaşımını dile getiren bayanlara ters cevaplıyolar.

haklısın galibaaa :2: biraz düşündümde benimkide o tiplerden. Yorgunum falan deyince dayanamıyo ama o mutfakta ben oturma odasındaysam ve hayatım banada su getirir misin desem batıyo yok getirmem diyo çok yorgunum lütfen diyorum getiriyo. Yediremiyo kendine hep anasının suçu :44: :26: ama ben onu adam edicem inşallaaaaaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…