2014 yılından bu yana biriyle beraberim. Seviyorum yalan yok.. Ama çok yiprandik. Benim okb hastalığım, hastalikli düşüncelerim beni belki de daha fazla onu çok yıprattı. Ama her anımda yanımda oldu şimdiye kadar. Ailemle tartistigim Zaman, sınava gireceğim Zaman, is görüşmesinde, isten istifa edeceğim Zaman... Param olmadigi zmaan kisaca hep..
Bazen ayrılık Zaman'ına geldik.. Ben engelledim bazen o..
Dün benden hoşlanan biriyle konuştum gece.. Bayadır bana karsi hisleri olan biri.. Kafam karisti..
Ayrilsam pişman olur muyum bilmiyorum beni en çok o korkutuyor. İsi de biraktim. Boşluktayim tüm gün evde.. Yardim edin
Birinden ayrilmadan baskasiyla gorusmen hos degil
Aynisini sana yapsalar hosuna gider mi?
Bosluktasin diye bu kadar da aciz olma , hayatinda ille biri olmak zorunda da degil
Nasıl yardımcı olabiliz acaba. Seviyorsun, Ada'm sana hep destek, ilişkimizi ben yıprattım diyorsun. Bu arada başka biriyle görüşüyorsun. Belanı mı arıyorsun?
Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olur muyum? durumları. Sevseniz başka alternatifi düşünüyor olmazdınız zaten.Hayatınızda öyle ya da böyle birisi varken , diğeriyle görüşmeniz doğru değil ve sizin yanınıza sürekli olan birine bunu yaşatmaya hakkınız yok bence.
Yaa ben anlamiyorum. Böyle iyi insanların hep arkasından iş çeviriyorlar. Hep yanında, her zaman sana destek, maddi ve manevi, ama başka birisiyle, onunla beraberken konuşuyorsun. Yazik ya adama hiç boşuna onuda oyalama.
Lütfen o güzel insandan ayrılarak bir iyilik yap.
Sizin gibi bencil insanlara tahammül edemiyorum.
Hep daha iyisi daha iyisi diye öleceksiniz bencilliğinizden.
İnadına da totonuzu kaldıran çok olur ya kahrımdan öleceğim
Bence de yaptığınız yanlış ,adam hep sizin yanınızda olmuş .Eminim size kötü davransaydı ya da sizin gibi davransaydı onu çok severdiniz ve uğraşırdınız.
Ayrılın tabi ki de ,zaten başka biriyle konuşmuşsunuz
2014 yılından bu yana biriyle beraberim. Seviyorum yalan yok.. Ama çok yiprandik. Benim okb hastalığım, hastalikli düşüncelerim beni belki de daha fazla onu çok yıprattı. Ama her anımda yanımda oldu şimdiye kadar. Ailemle tartistigim Zaman, sınava gireceğim Zaman, is görüşmesinde, isten istifa edeceğim Zaman... Param olmadigi zmaan kisaca hep..
Bazen ayrılık Zaman'ına geldik.. Ben engelledim bazen o..
Dün benden hoşlanan biriyle konuştum gece.. Bayadır bana karsi hisleri olan biri.. Kafam karisti..
Ayrilsam pişman olur muyum bilmiyorum beni en çok o korkutuyor. İsi de biraktim. Boşluktayim tüm gün evde.. Yardim edin
Sırf hoşlanan biri var diye karşı taraftan ayrılırsanız bir anlık yanılsama ve duygu karmaşası ile bu ihanet olur ama yıprandıysanız ayrılın ve önünüze bakın,uğraşlar edinin neler geçip gidiyo unutursunuz acılarda diner hep derim ben düzeldiysem herkes düzelir:)