Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli kıskançlıkla bu tür tepkiler veriyorsanız bir süre sonra ciddiye alınmazsınız
Çocuk gibi babaya şikayet de ayrı bir konu
Olağan haliniz buysa insanlar idare et moduna girer
Tepkilerinizi biraz tartmaya ve kıskançlığınızı kontrol etmeye çalışın
Amcası dükkana personel alırken sizin kıskançlığınızı neden düşünsün ? Ona ne ki, adamın ekmek teknesi nasıl istiyorsa öyle yapar
Biraz sakin olun ve düşünün bence ...
yok sürekli bi kıskançlıgım yoktur ona yansıtman. babasına söylememdeki tek neden eşimin benden önce gidip babasına eksik olarak anlatmasıdır o yüzden hep kötü olarak beni görürler ilk defa ben anlatayım oglunun neler yaptıgını nasıl davrandıgını dedim ama yine suclu olan ben oldum pek işe yaramadı.
amcasına gelirsek ben dükkana falan ugradıgımda eşimin yanında bi müşteri varsa bayan beni görür görmez hemen kendi bakar eşimin müşterisine ben bi şey söylemedigim halde. madem bu kadar hashas neden genç kızlar alıyo. şimdiye kadar hep olgun kadınlar olıyoken. tabi banane alacagı elemandan zaten onada gidip neden aldın diyemem (bana laf düşmedigi için)
başka yerde çalışsın eşiniz o zaman
ya da adamın işini bile bile evlenmicektiniz yani
kocanı eve koltuğa oturt,elınede bı tane örgü ver örsün..perdelerı de ıyı kapat,camları çıvıle..
dıs kapıyıda dısardan zıncırle,arkadan kalasla destekle,kapının önüne bı rot,bı doberman..heh
sende gıt calıs,bukadar kıskanıyosan..
bıde babasını arayıp sıkayet etmek nedır yaa!
farkındaysanız kızlara tek kelime etmedim ve demedim eşim asla yapmaz etmez.Hepimiz erkekli ortamlarda çalışıyoruz ve benim muhasebe ofisi tek bayan benim 4 erkeğin içinde onlarında sevgilisi,eşleri böylemi düşünüyordurki:26:Kişi kendini bildikten sonra gerisi hikaye![]()
cnm boşver bu kadar değerli olduğunu hissetmesin umursamamaya çalış bir kadın bunları takıntıya ve kavgaya dönüştürüyorsa biraz değişiklik iyi gelir spor kurs bişeylerle ilgilen ki kafanda odaklanma inan yanlızlık bunları insana düşündürüyor emin ol ki erkekler bu kadar takmıyor ve mutlular sende mutlu ol ve kafaya takma....
Sen kiskancsin diye dukkana bayan eleman almayacaklar oyle mi?sen de kendinde soz hakki bulacaksin oyle mi?bu nasil bir zihniyettir nutkum tutuldu.biz ne yapabiliriz simdi?
bencede bos yere evham yapmayın,adam ekmek pesinde siz ne diyorsunuz ..
ha biseyini yakaladıysanız söleyin,kıskanın amenna ama bu nedir? calısmasın mı ?![]()
haklısınız aslında hep evdeyim bitek kızımla ilgileniyorum arada çıkıyorum dışarı o ayrı ama gercekten çok yanlış anlaşıldım sanki çok kıskanç biri gibi göründüm. ama böyle şeyleri görmemiş biri olarak çok yadırgadım. alıştıkdan sonra çalışması gerektigini düşünerekden kabullendim.
size bişey yapın demedim farkında mısınız sade içi dökmek istedim.
ayy çok yanlış anlaşım. keşke açmasaydım konu falan.
Kıskançlıgınızı anlıyorum fakat biraz aşırı tepki vermişsiniz.Eşinize karşı basit ve gülünç duruma düşersiniz böyle yaparak.Babaya şikayet konusuna gelince, bu çok basit bir davranış.Bu konuyu eşinizle konuşarak halletseydiniz daha iyi olurdu.Babası da takma kafana demiş.sizin hassas noktanızı biliyor demek ki.Hassasiyetinizi eşinize bir kere belli ettiniz mi onu hep kullanır.erkek değil mi hepsi aynı şeyi yapıyor sonuçta.
eşinizin çalıstıgı yerde ruslar var ve kıskanıyosunuz yanlısmı anladık![]()
bakın ben küçük bi yerden şu an ki yaşadıgım yere geldim ve bu şekilde insanları sonradan gördügüm için ister istemez bi tepkim oldu ama diyorumki sonradan alıştım çalışması gerektigi için muhatap oldugunu kabullendim bunu yazımdada anlattım. burda anlatmak istedigim dükkandaki kıları gidip görsemmi. zaten dükkana kız alındıgını ögrendigime eşimle kavga etmemdeki neden bunu bana söylememesiydi.
bakın ben küçük bi yerden şu an ki yaşadıgım yere geldim ve bu şekilde insanları sonradan gördügüm için ister istemez bi tepkim oldu ama diyorumki sonradan alıştım çalışması gerektigi için muhatap oldugunu kabullendim bunu yazımdada anlattım. burda anlatmak istedigim dükkandaki kıları gidip görsemmi. zaten dükkana kız alındıgını ögrendigime eşimle kavga etmemdeki neden bunu bana söylememesiydi.