kafam neden bu kadar karışık :(

eşinizin çalıstıgı yerde ruslar var ve kıskanıyosunuz yanlısmı anladık :53:

Ruslar yazin dert simdi tenha dukkan.su an sorun olan iki tane bayan tezgahtar almis dukkan sahibi o da akrabasi sanirim ona bozulmus.

bozulacak bişey yok adam ekmek peşinde napsın :19: haksızmıyımmmmm :53:
bizimkilerde otellerde klima takıyor napsın ekmek parasıııııı :20:

Ruslar yazin dert simdi tenha dukkan.su an sorun olan iki tane bayan tezgahtar almis dukkan sahibi o da akrabasi sanirim ona bozulmus.

iş yerine kız eleman alındı diye mi kızdınızz :53:
iş yeri sizinmi çalışan mı eşiniz :44:

eşim amcasının ynında calışıyo ama amcası eşime sormadan dükkana mal bile almaz . ve eşimin arkadaşında duydugum kadaryla eşim almış kızları. anlatabilmişimdir inşllah

eşim amcasının ynında calışıyo ama amcası eşime sormadan dükkana mal bile almaz . ve eşimin arkadaşında duydugum kadaryla eşim almış kızları. anlatabilmişimdir inşllah

bu kadar bozulduysanız, o zaman işi bırak deyin eşinizee :31:

bozulacak bişey yok adam ekmek peşinde napsın :19: haksızmıyımmmmm :53:
bizimkilerde otellerde klima takıyor napsın ekmek parasıııııı :20:

Haklisin canim ben de bu tur seyleri okudukca kendimi ruhsuz duygusuz hissediyorum.hic kiskanmam esimi. Neden kiskanayim ki normal bir insan gibj yasayan birini?bana cok ilginc geliyor bu tur seyler

hemfikirim canım :34::34::34::34:
yapcak olsa zaten yaparrr :36::36::36:

Haklisin canim ben de bu tur seyleri okudukca kendimi ruhsuz duygusuz hissediyorum.hic kiskanmam esimi. Neden kiskanayim ki normal bir insan gibj yasayan birini?bana cok ilginc geliyor bu tur seyler

Esin aldiysa kizlari sen bunun altinda bir sey ariyorsun.yaniliyor muyum?

Kizlarin alindigini senden saklamasi cok normal,bu kadar kiskanacagini bildigi kesin.neden soyleyip basini agritsin kendi elleriyle

farkındaysanız kızlara tek kelime etmedim ve demedim eşim asla yapmaz etmez.

O zaman eşinizemi güvenmiyorsunuz pek birşey anlamadım sorun ne oluyor burada peki ? Kızlara laf söylüyorsunuz demedim böyle düşünülürmü düşünen varmıdır diye kendime sormuş gibi oldum şahsen heryerde erkekli kızlı çalışılıyor kadın kadınla erkek erkekle çalışma şekli henüz ülkemizde mevcut değil hepimiz böyle birbirimizi yesek ne olurdu halimiz:ssz:

Back
X