Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim amcasının ynında calışıyo ama amcası eşime sormadan dükkana mal bile almaz . ve eşimin arkadaşında duydugum kadaryla eşim almış kızları. anlatabilmişimdir inşllah
eşim amcasının ynında calışıyo ama amcası eşime sormadan dükkana mal bile almaz . ve eşimin arkadaşında duydugum kadaryla eşim almış kızları. anlatabilmişimdir inşllah
Haklisin canim ben de bu tur seyleri okudukca kendimi ruhsuz duygusuz hissediyorum.hic kiskanmam esimi. Neden kiskanayim ki normal bir insan gibj yasayan birini?bana cok ilginc geliyor bu tur seyler
Haklisin canim ben de bu tur seyleri okudukca kendimi ruhsuz duygusuz hissediyorum.hic kiskanmam esimi. Neden kiskanayim ki normal bir insan gibj yasayan birini?bana cok ilginc geliyor bu tur seyler
O zaman eşinizemi güvenmiyorsunuz pek birşey anlamadım sorun ne oluyor burada peki ? Kızlara laf söylüyorsunuz demedim böyle düşünülürmü düşünen varmıdır diye kendime sormuş gibi oldum şahsen heryerde erkekli kızlı çalışılıyor kadın kadınla erkek erkekle çalışma şekli henüz ülkemizde mevcut değil hepimiz böyle birbirimizi yesek ne olurdu halimiz