Kafam tatil yüzünden karışık

Çok teşekkür ederim. Özellikle şu son linktekine biraz baktım, eşimle de bir konuşayım. Benim hoşuma gitti çünkü :)

Teşekkür ederim, Karaburun değil ama Dalyan aklımda olan yerlerden biri, birazdan bakacağım. Her gün balık için bütçe ayırırız ama ben yiyebilir miyim onu bilmiyorum. Şu an balık fikri bile midemi kaldırıyor çünkü

Çok teşekkür ederim. Özellikle şu son linktekine biraz baktım, eşimle de bir konuşayım. Benim hoşuma gitti çünkü :)
son attığım yerin sahipleride müşterileri de cok güzeldir. otelin kendi gezi teknesi de var isterseniz özel çıkarsınız ister tur tekneleri var anlaştıkları onlara yönlendirirler. hiç sorun yaşamassın. bahçelerinde soğan, biber,marul filan da yetiştirirler. toplayıp yiyebilrisiniz.
Onur'un yerini de o bizi tanıştıran abi cok cok met eder.

Öyle de bir dert var tabi. O zamana kadar mide bulantıları normale döner umarım.
Dalyana giderseniz güzel yerler tavsiye edebilirim yemek için. Her sene gideriz biz. Bir de dalyana yakın gökbel köyünde iztuzuna tepeden bakan villa gökbel var. Orayı da bir araştırın.

dalyan da güzeldir...

champagneshimmer , in vino veritas ikinize de çok teşekkür ederim, gerçekten güzel ve faydalı öneriler oldu benim için. Eşimle de bir tekrar değerlendirdikten sonra kararımızı veririz sanırım. Şu an her şey dahil fikrinden oldukça uzaklaşmış durumdayım. Temiz butik otel daha mantıklı gelmeye başladı. Tekrar teşekkür ederim

Bişey değil canım. İyi eğlenceler...

Uçakla gidin

Eğer balıkla sıkıntınız yoksa deniz kenarında balık restoran otel tadında küçük yerlere gidin

Büyük oteller daha sıkıntılı olur

Serin olması sıkıntı değilse çökertme koyunu tavsiye ederim

Kahvaltı kendi ürünleri öğlen zeytinyağlı menü akşam da ızgara ne istersen

Hamileyîm dediğiniz anda da yeşilliklerinizin fazladan yıkanacağım düşünüyorum aile işletmesi şeklindeler

Çökertme Koyu butik hotel i mi kastettiniz acaba? İnternette bir tek Orayı buldum da

Doktor onay verirse uçakla gidebilirsin.3ay riskli deil.toxoplasma benimde negatif.oyüzden beş yıldızlı otelde olsa butik otelde olsa rahat edemezsin diye düşünüyorum.doktorum yüzde yüz emin olmadığın yerden yeme dedi banada.ay zor bu işler bilemedim.ben korkudan evden başka yiyemiyorum

Çökertme Koyu butik hotel i mi kastettiniz acaba? İnternette bir tek Orayı buldum da
Bir kaç tane var

Mekan küçük doğal vs

Biz orhan pansiyonda kaldık diğerlerini de gördük

Yaklaşık yerler ama Haziran serin olabilir

Gece denize sıfır masa koyuyorlar orada yemek yiyip oturuyorsun

Kahvaltı öğle yemeği vs de hep dışarda kapalı değil binaya tıkılmıyorsunuz

Az kişilik olduğu için de hamile olduğunuz için özel siparişinizle vs ilgilenirler

15 saat napıcaksınız arabayla. Hamile kadınlar o kadar uzun yolculuğa çıkmamalı ne olursa olsun, bir şey olsa gebeliğin başında da olur, nolacak yol ortasında.
Bir de fazla pimpirik yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum, temiz bi butik otele gidip yer içersiniz.

İnternette trip advisor booking gibi siteler de çıkmıyor ama siz memnun kalmışsınız sanırım Orhan pansiyondan? Güzel ve temiz bir yere benziyor, bu seçeneği de göz önünde bulunduracağım. Teşekkür ederim :)

Çok küçük bir yer adını azında çıkıyor o sitelerde yoktur

Zaten tavsiye ile gidiliyor genelde

Gidenler 3-5-8-10 yıldır geliyoruz vs dediler

Tanıdık oluyor o kendi tanıdığına söylüyor vs

Biz geçen sene 20 gün tatil yaptık her şey dahil otelde de yarım ansiyon bir yerlerde de burada da kaldık en çok burada dinlendik

Tabii siz daha hareketli tatil sevebilirsiniz

Evet internetten kendi sitesinden baktım, aradım hatta. Samimi ve temiz bir yere benziyor. Fiyatı da makulmüş, teşekkür ederim öneriniz için :)

Evet internetten kendi sitesinden baktım, aradım hatta. Samimi ve temiz bir yere benziyor. Fiyatı da makulmüş, teşekkür ederim öneriniz için :)

özelden bana da atsana bu sene kaç lira dediler

hoş Haziran ucuzdur iyice ramazan ve okullar açık

merhaba bende de toxoplasma negatif idi. et-yumurta iyi pismis ve sut-yogurt pastorize oldugu takdirde hicbir sikinti yok. yesil sebzeleri de yikamadan yemeyin, yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…