Bu tarz bir konu açmayı düşünüyordum. Nemalanırım buradan iyi olacak. Zira biz gitmeyeceğiz sanırım havuz deniz mikrop kaparım korkusuna.
Ben çok büyük ve kalabalık otellerin tam sağlıklı hizmet verebileceğine inanmıyorum. Butik hotel diyorum.
Hangisinde daha rahat edersiniz araba mı uçak mı? Mesela ben 15 saat de olsa arabacıyım.
Uçak yolculuğuna alışkınım, çok sıkıntı yaşamam. Esas mesele 15 saat yol çekebilir miyim o halde, onu bilemiyorum. Bir de eğer uçakla gidersek orada yine araba kiralamak zorunda kalacağız, o yüzden kafam çok karışık.
Havuza değil ama temiz bir Deniz olduktan sonra enfeksiyon riski beni çok korkutmuyor açıkçası. En büyük korkum temiz yiyecek bulamamak
Bazı oteller için organik, bahçeden falan diyorlar öyle yerlere bakmalısın. İnstagram yorumlarında oluyor genelde...
Daha 12 haftalıkken yolda sıkıntı olacağını sanmıyorum ya. Her ne kadar aynı panik bende de olsa yersiz buluyorum bir yandan. Daha gebeliğin başı oluyor çünkü.
beş yıldızlı otellerin yemeklerine sakın güvenme derim yıldızı bol olunca yemekler bol olduğundan ve çokta sağlıklı çıkmıyorArkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyaç duydum.
Eşim mecburen haziran ayında izin almak zorunda kaldı. Gebeliğimin 12.Haftası olacak. Eşimin memleketi bize 1000 km mesafede uçakla 1.5 saat, uçakla mı gitsek, arabayla mı karar veremedik. Bu birinci sorum.
İkinci sorum da Toxoplasma negatif çıktığı için dışarıda bir şey yemem tehlikeli, temiz ve güvenli bir tatil yapmak istiyoruz. Bunun için paraya kıyıp 5 yıldızlı bir otel mi yoksa geze geze butik otel tatili mi karar veremedik. Özellikle gebeliğinizde yaptığınız tatil varsa çok makbule geçecek cevaplarınız. Şimdiden teşekkür ederim
beş yıldızlı otellerin yemeklerine sakın güvenme derim yıldızı bol olunca yemekler bol olduğundan ve çokta sağlıklı çıkmıyorbana göre butikler daha temiz daha az ve öz..
Arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyaç duydum.
Eşim mecburen haziran ayında izin almak zorunda kaldı. Gebeliğimin 12.Haftası olacak. Eşimin memleketi bize 1000 km mesafede uçakla 1.5 saat, uçakla mı gitsek, arabayla mı karar veremedik. Bu birinci sorum.
İkinci sorum da Toxoplasma negatif çıktığı için dışarıda bir şey yemem tehlikeli, temiz ve güvenli bir tatil yapmak istiyoruz. Bunun için paraya kıyıp 5 yıldızlı bir otel mi yoksa geze geze butik otel tatili mi karar veremedik. Özellikle gebeliğinizde yaptığınız tatil varsa çok makbule geçecek cevaplarınız. Şimdiden teşekkür ederim
1. Uçak
Hiç biryerin yemeğine güvenme. Bir yazlık tut. Temiz olsun. Kendin pişir kendin ye.
tatil için belirli bir yer var mı ? şehir kasaba semt ??Arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyaç duydum.
tatil için belirli bir yer var mı ? şehir kasaba semt ??
bodrum soguk olur. daha aşağılara inin. Kekova da benim cok sevdiğimiz bir abimizin arkadaşının yeri var. cok davet edildik ama gitme şansımız olmadı.Denizi temiz olsun ve haziran ayında da çok soğuk olmasın diyoruz, Antalya ve Bodrum arasında herhangi bir yer olabilir. O konuda kısıtlamamız yok
Denizi temiz olsun ve haziran ayında da çok soğuk olmasın diyoruz, Antalya ve Bodrum arasında herhangi bir yer olabilir. O konuda kısıtlamamız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?