Kafama anahtar fırlattı

aileye bak herşey maddiyat mı ya.tamam maddi sıkıntın yok.ama sevgi de yok,saygı da yok,huzur da yok.canım benim ya erkektir karısını toplumda saygın eden.o ise seni ne hale düşürmüş.yalnız sen de çok sabırlısın ben olsam kesin bir manyaklık yapardım orda.ne bileyim ya arabayla tüm gece gelmezdim ya arabanın lastiklerini patlatırdım.yapardım bir manyaklık sen çok sabırlısın valla helal olsun.maddiyatı iyi diye seni ve aileni ezmeye hakkı yok.madem öyle görüş bir avukatla çektiklerini anlat ispatlayabileceklerini ispatla iyi bir nafaka ve tazminatla ayrıl canım

off arkadaşım Allah yardımcın olsun...çeken bilir tabi ama ben olsaydım yerinde yaptığı son terbiyesizlik olurdu! ne demek ya herkesin içinde bide ...ne desem boş sen bilirsin en iyisini ama burnunu sürt biraz !

bende bazen kendime inanamıyorum bu benmiyim diye...aynı senin gibiydim hiçbirşeyin altında kalmazdım sonu neolursa olsun hakkımı arar karşılığını verirdim ama

okadar çok olay yaşadımki ben böyle yaptıkça babam bana kızar,annem bana tavır yapar,eşim takmaz,eşimin ailesi dışlar...olsun dedim ben buyum kabul edene hep böyle der huyumdan vazgeçmezdim zamanla bu szöleri daha kısık sesle söylediğimi farkettim okadar ezdilerki beni ben bile doğru bildiğimi yanlış olarak algıladım ve ben ben olmaktan çıktım,sindirdiler özgüvenimi yokettiler.

arkanda hiç destek olmaması nedemk bunu bilen varmı?böyle düşünerek kafayı sıyırmanın eşiğine gelen.korkuyorum arkadaşlar çaresizliğimden,yanlız kalmaktan,dışlanmaktan... ve sadece ne istiyorum biliyomusunuz bana 9 yıl önceki beni vermelerini

Son düzenleme:

benim bir mesleğim varzaten,eşim beni çalıştırmadı çok kavgalar ettim ama olmadı.şimdide işe girmek çok zor burası küçük biryer olduğu için imkan kısıtlı,aklımda bikaç düşünce var bakalım gerçekleşirse

canım ailen görüyor yaşanılanları onlara detayları da anlatsan sana sahip çıkmalarını istesen mutlu olmadığını söylesen belki ilk başta "rahatsın orada yaşa gitsin" derler ama sonra seni anlarlar.
bir insan kendine olan saygısını ve özgüvenini kaybettikten sonra daha elinde ne kalıyor ki zaten.
bak eski seni arıyorsun o kendine güvenen,kendini seven,o mücadeleci kızı.o kızdan ne bırakmış ki geriye bu adam.
bundan belki beş sene belki on sene önce yaptığın mesleği yine yapabilirsin.ama onurunla yaşarsın.belki sonra seni mutlu edecek biriyle evlenirsin.bence ailene mutsuz olduğunu kesin bir dille söyle.cesaretini topla.bu hayata br daha gelmeyeceğiz ömrünün sonuna kadar böyle mi yaşamak istiyorsun?iyi düşün zaman aleyhine işliyor

JAVELİN herşeyi iyi düşün iyi irdele sakın çürük tahtaya basma adımların sağlam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…