3 gün önce eşim,kardeşim ve ben sinemaya gittik.film daha bitmeden söylenmeye başladı,of gidelim iş vardı sen istedide geldim(ki ikimizin ortak kararıydı gitmek),çok uzunmuş filan diye kıvranmaya başladı.annesi ve babası ildışındalardı onlar gelmiş.ki
aynı ilde oturuyoruz kendi evlerine geliyorlar
ikimizinde cebini aramışlar sessizde olduğundan duymamışız
farkedince bizimki dışarda konuştu,sonra apartopar çıkardı bizi film bitmeden
ya neoldu bişiymi olmuş niye çıkardın die sordum,annemler gelmiş dedi.
e film bitmedi ama dedim... ve eşim koptu(zaten çok sinirlidir,hiç konuşulmaz)al arabayı sen filmin bitince gelirsin dedi buarada kardeşim hayretler içerisinde izliyo bende ben nasıl geliyim gecenin bir yarısında die bana verdiği araba anahtarını geri verdim oda hepiniz ayrı bir tripsiniz die bağırde ve sinemanın önünde milletin içinde arabanın anahtarını kafam fırlattı çekti gitti...rezil olduğumumı üzeleyim,bunu yapan kişinin eşim olduğunamı yoksa daha sebebini bile bilmediğim bu hakarete maruz kaldığımamı?
sonra beni eve bıraktı,kardeşimde arada kaldı.eşim çok sevgili ailesini gördü ve eve geldi.şimdi küsüz,ben neysede oniye küs anlamadım.sadece bişiy biliyorumartık bu tavırlarından çok sıkıldım,araba benim,ev benim,iş benimsende ya bunları kabul et benim kurallarıma uy,yada böyle sürün der gibi tavırlar.ne yapayım ben kafamın içi bomboş düşünemiyorum...