Kafama anahtar fırlattı

javelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
406
4
96
Diğer
3 gün önce eşim,kardeşim ve ben sinemaya gittik.film daha bitmeden söylenmeye başladı,of gidelim iş vardı sen istedide geldim(ki ikimizin ortak kararıydı gitmek),çok uzunmuş filan diye kıvranmaya başladı.annesi ve babası ildışındalardı onlar gelmiş.ki
aynı ilde oturuyoruz kendi evlerine geliyorlar
ikimizinde cebini aramışlar sessizde olduğundan duymamışız
farkedince bizimki dışarda konuştu,sonra apartopar çıkardı bizi film bitmeden
ya neoldu bişiymi olmuş niye çıkardın die sordum,annemler gelmiş dedi.
e film bitmedi ama dedim... ve eşim koptu(zaten çok sinirlidir,hiç konuşulmaz)al arabayı sen filmin bitince gelirsin dedi buarada kardeşim hayretler içerisinde izliyo bende ben nasıl geliyim gecenin bir yarısında die bana verdiği araba anahtarını geri verdim oda hepiniz ayrı bir tripsiniz die bağırde ve sinemanın önünde milletin içinde arabanın anahtarını kafam fırlattı çekti gitti...rezil olduğumumı üzeleyim,bunu yapan kişinin eşim olduğunamı yoksa daha sebebini bile bilmediğim bu hakarete maruz kaldığımamı?
sonra beni eve bıraktı,kardeşimde arada kaldı.eşim çok sevgili ailesini gördü ve eve geldi.şimdi küsüz,ben neysede oniye küs anlamadım.sadece bişiy biliyorumartık bu tavırlarından çok sıkıldım,araba benim,ev benim,iş benimsende ya bunları kabul et benim kurallarıma uy,yada böyle sürün der gibi tavırlar.ne yapayım ben kafamın içi bomboş düşünemiyorum...

öncelikle biraz sakinleşin. eşinizin yaptığı şey tarif edilmeyecek kadar çirkin. sanırım gitmek istemediği için bütün film boyunca doldurmuş kendisini.
ya aslında böyle akıl vermeyi sevmiyorum ama konuşmayın bence bir süre. ne kadar kırıldığınızı anlasın ve hem sizden, hem kardeşinizden özür dilesin. yazık ne suçunuz var ki :umursamaz:

Canım benim Allah sabır versin sana sinirli bir eş insanı gerçekten yıpratır. Yalnız pek anlamadım eşinle birlikte mi çalışıyorsun da iş benim işim tavırları sergiliyor?

sanırım evliliğinizde saygı kalmamıs yazık :umursamaz:
üzülme canım ne kadarlık evlisiniz
eşin belki canı bişiye fln sıkılmıstır

cok büyük bir terbiyesizlik etmis.. ya ben böyle erkeklere sinir oluyorum. sirf kendi ailesi icin esini atiyolar.. ozaman evlenmeyin kardesimmm kaliniz güzel ananizin babanizin yaninda en azindan el kizinida üzmemis olursunuz..

Milletin içinde kafanıza anahtar fırlatacak ,öyle mi?Bunu da sinirli olmasına bağlayacaksınız.Cingar çıkar...
Tavrınızı koyun,hayatı burunuzdan getirmesine engel olun bie şekilde.Ya konuşarak bunu halledin,baktınız olmuyor yardım alın.Bir anahtardan bu noktaya nasıl gelinir ?,demeyin...Bana göre şiddettir bu.alsanaalsanasmile

eşinizin yaptığı şey çok saygısızca...sizde koyun tavrınızı konuşmayın bence..özür dilesin hem sizden hemde kardeşinizden Çok üzgünüm çoook

Eşin çok büyük saygısızlık etmiş..Etrafa ve kardeşine karşı mahçup olmuşsun..
Nedir bu aşırı aile sevgisi gösterileri anlamam..
Haspam hem suçlu, hem güçlü..Ne agresifmiş öyle..
Niye küs olduğu belli ,totosu kalkmış hazretlerinin..

saygısız herif.

ailesi geldiyse illa ki alarma geçmesi gerekmiyor! neymiş bu acelesi.

film bitsin gidersiniz. yada gidilmesi gereken bir durum ise daha adaplı bir şekilde söyleyebilirdi. filme girerken kaç dk. sürecek bakmamış mı?

orada böyle tavır sergilemesi hadi sıkıldım bitmedi tavırları kardeşiniz de geldiği için yapmış olduğu bir tirp olabilir mi?
sanki kardeşinizi de gelmiş olduğuna pişman etmeye çalışmış. film sırasında sıkılmalar çıkıp bu agresifliği aklıma bu durumu getirdi.

kompleksli biri belli.. bence o hatasını anlayana kadar muhatap olmayın.

eşinin yaptığı büyük terbiyesizlikalsanaalsanasmilenolmuş anan,baban geldiyse evlerine geldiyse geldi sanane be adam.sen otur filmini seyret ne bu afra tafralar ben olsam orda bi tokatı patlatırdım milletin içinde anahtarı fırlatmak neymiş görürdü.:mymeka:çok sinirlendim burda ben sizi düşünemiyorum

aa babam. CADIARZU aynı yaw. benzer sudan sebeplerle babam da teyzemin yanında az artizlik yapmamıştır böle. halbuki karının ailesinin birisinin yanında daha dikkatli olması gerekirken coştukça coşardı bir zamanlar. tek bildiğim güzel kardeşim, sen susup sineye çekersen bunu, daha çok yaşarsın. gördüğümden öğrendiğim bu. susmayın böle adamlara. döver falan sanıyosunuz ama hiçbişi yapamazlar. hoş bu saatten sonra dövse de bişi değişmez, zaten uygulamış şiddetini. susmayın.

cok kotu rezil etmis seni.cok saygisiz birisi..esinin karsisinda kesinlikle ezik durma..ben tersimdir ayrilmaya kadar gotururdum isi.

Ailesi sizle ayrı şehirlerde otursaydı ve size gelselerdi belki durum biraz değişebilirdi ki zaten böyle bir durumda sizinde haberiniz olur ve sinemaya gitmezdiniz. Valla hele de dışarda, milletin içinde bu tavrı yapması çok ayıp. Hem ailesi gelmişte ne olmuş, zaten aynı yerde oturuyormuşsunuz ve kendi evlerine gelmişler, kaçmıyorlar ya. En kötü ihtimal sinemadan çıkınca gidersin, bu kadar mı özlemiş, sinemadan çıkmayı bekleyemeyecek kadar mı özlemiş, ne özlemmiş maşallah. Size hiç saygısı yok eşinizin normalde de heralde.

tavrımı koyduğum için oda bana tavır koyuyor,eve geç geliyo,sabah kahvaltı hazırlıyrum oyesin diye ben gidiyorum bile demeden çekip gidiyorbirlikte çalışmıyoruz ama evi ben geçindiriorum bu rahat yşamının sebebi benim havalarında,artık ağlamaktan düşünmekten tükendim,sonrada kardeşimi almış karşısına(kardeşim erkek)ben çok fedarkarlık yaptım zamanında babamla eşim beni bu hale getirdiler ikisindende nefret ediyorum sevmiyorum onları diye konuşuyo.bende yatıyorum diğer odada duyuyorum

var mı böyle bir aşağılanma ama artık ne yapıcam sağlıklı bir karar veremiyorum bir kızım var.bir hafta iyi bir hafta deliriyo kapris kapris.derdi ailesi babasına nasıl yaranıcağını şaşırdı.ben nekadar güçlü görünsemde artık 9 yıldır bu davranışlara maruz kaldığım için ezildim,kendime güvenim kayboldu.boşanamam hiç bir maddi gelrim yok babaöda borç içinde kendilerine zor bakıolar oofffffffffffff sıyırıcam.sadece dua ediyorum aklım artık başka bişeye çalımıyo

eşin çalışmıyo yani adama bak hem suçlu hem güçlü,neyine bu adamın artistliklersen diyosun şimdi boşanırsam nasıl geçinecem güzelim evi ben geçindiriyorum diyosun ee demekki elin ekmek tutuyo adam zaten çalışmıyo sen evlide olsan bekarda olsan çalışıcan bekar kalınca sadece kendine ve kızına çalışıcan bide üstüne bi kocayı çekicen iyi düşün

ona bir mektup yaz. onu sevdiğin için ona katlandığını ama bu şekilde saygısızca davranışları haketmediğini kaç yıldır hayatınızın nasıl geçtiğini özetle...

ama onun gerçekleri görmesini sağla.

arkadasım bence yanlıs anlamıssın konu sahıbı arkadaş noktalama işaretleri kullanmadığı için anlatımında karışıklık olmuş. Eşi için;" eve ben bakıyorum "havalarındaa ,demek istedi herhalde ben öyle anladım yanii

kardeşinize sizden nefret ettiğinimi sölüyo? bu olaylar bi de erkek kardeşin yanında gerçekleşiyo ölemi?
sizin o erkek kardeşiniz hiçbişi demiyomu ya? ben erkek olcam, kardeşime kocası böle yapcak akıtırım pekmezini!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…