- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
Kız ben kırk yaşında düşünmüyorum geç mi diye ☺Merhaba kk kadınları 32 yaş anne olmak için geç bir yaş mıdır? Yeni evliyim şimdi diyeceksiniz ki bu aceleye ne gerek var eşini tanı vs.haklısınız aslında ama işim dolayısıyla insanlara şöyle bir bakınca az çok ne mal olduklarını anlarım, eşiminde iyi insan olduğunu düşünüyorum. Yani ondan çocuğum olsun isterim erken demem. Adetlerim düzenlidir 28 günü hiç şaşmaz yumurtlama dönemine de denk getirdik birlikteliği gerisi nasip. İşte sorum yaşım geç mi zor mu hamile kalırım
Insanlar cok yanlis beslenmek zorunda birakiliyor gercekten. Her sey katkili. Tavuk safi antibiyotik, meyve sebze hormonlu, et ithal nerden geldigi ne sartlarda yetistigi belli degil, sarbonlu...yazik yani gercekten fertiliteyi falan da gectim insanlarimiz zehirleniyor resmen. Italya'ya gezmeye gitmistim. Annemle gittim, surekli disarda yemek istemedi midesi kotu oluyor diye, yandaki marketten kabak aldi annemler. Zeytinyaginda soyle bir cevirdik ama lokum gibi agizda dagiliyor. Allahim bu nasil bir lezzet, bu nasil bir tat, bu nasil bir koku... dedim ki ben kabagin tadini aromasini bilmiyormusum. Yazik yani topragimiza, hem topraklarimiz guzel hem de tarim arazisi genis, hormondu ilacti zehirlenmesi cok yazik gercekten.
Kız ben kırk yaşında düşünmüyorum geç mi diye ☺
32 yaşında anne oldum tavsiye ederimMerhaba kk kadınları 32 yaş anne olmak için geç bir yaş mıdır? Yeni evliyim şimdi diyeceksiniz ki bu aceleye ne gerek var eşini tanı vs.haklısınız aslında ama işim dolayısıyla insanlara şöyle bir bakınca az çok ne mal olduklarını anlarım, eşiminde iyi insan olduğunu düşünüyorum. Yani ondan çocuğum olsun isterim erken demem. Adetlerim düzenlidir 28 günü hiç şaşmaz yumurtlama dönemine de denk getirdik birlikteliği gerisi nasip. İşte sorum yaşım geç mi zor mu hamile kalırım
32 de hamileydim unıversite iş hayatı şu bu derken gayet normal bir yaş .erken de olabılır kadınların çocuğu o da normal .herkesin hayatı şartları farklıBen bu işin tamamen nasip olduğunu düşünüyorum.. 18 yasinda evlenip 10-15 sene cocugu olmayan da var, 35inde evlenip ilk gece hamile kalan da.. Elbette yaş ilerledikce zorluklar cikabilir ama 32 yaş öyle bi yaş değil, şahsi kanaatim..
Merhaba kk kadınları 32 yaş anne olmak için geç bir yaş mıdır? Yeni evliyim şimdi diyeceksiniz ki bu aceleye ne gerek var eşini tanı vs.haklısınız aslında ama işim dolayısıyla insanlara şöyle bir bakınca az çok ne mal olduklarını anlarım, eşiminde iyi insan olduğunu düşünüyorum. Yani ondan çocuğum olsun isterim erken demem. Adetlerim düzenlidir 28 günü hiç şaşmaz yumurtlama dönemine de denk getirdik birlikteliği gerisi nasip. İşte sorum yaşım geç mi zor mu hamile kalırım
Ben bu işin tamamen nasip olduğunu düşünüyorum.. 18 yasinda evlenip 10-15 sene cocugu olmayan da var, 35inde evlenip ilk gece hamile kalan da.. Elbette yaş ilerledikce zorluklar cikabilir ama 32 yaş öyle bi yaş değil, şahsi kanaatim..
30 yasindan once gebe kalmak meme kanseri riskini azaltir
Boyle bi bilgi veriyim dedim
Ya sen nasıl bir kralsın teşekkür ederimKadin 32 yasinda, neyine yarayacak bu bilgiBaskalari faydalanir belki okey ama "gec mi kaldim?" diye uzulup konu açan birine bu mu yazılır, bilemedim..
Bende çocuk nimetinin nasip işi olduğuna inanıyorum sonuçta bu da bir imtihan biz kullar için. İnşallah nasibimde vardır Allah bahtlarını güzel etsin yavrularınızın.32 yaş hicde geç değil o bebek nasibinizde varsa 32 de de 42 de de oluyor merak etmeyin doğurganlık yaşı bilimsel olarak düşuyor densede benim etrafımda menepoza 1 kala bebek sahibi olanlarda 20 senedir bebek sahibi olmak icin uğrasanlarda da var 22 yasinda cocuk sahibi olmak icin tedaviye basladım 3 sene tedaviden sonra bebek sahibi oldum bir daha olmaz dediler 10sene sonra bi kendilginden bi oğlum oldu şükür ederken bi baktım 3. Süne hamileyim yani vakti gelince nasibi varsa oluyor
Gerçekten yaşımı sordu ilk dediği bu oldu hiç korunma dene olmazsa gel hemen tedavine başlayalım dedi. O beni kaygılandırdı.Bir sağlık calisani aile planlamasi yöntemi seçerken bile danışan bilgilendirilirken kesinlikle; "x yöntemini kullanın, z yöntemi sizin için daha uygun" gibi yönlendirmelerde bulunamaz.
Kaldi ki burada "Hemen çocuk yapmalısın." diyen bir doktordan bahsediyoruz.
Eki Görüntüle 2193604
Evet doktorlar da bile var bu evde kaldın geç doğurdun algısı. Eğitilsen de değişmiyor işte bazı şeyler. Bir tanıdığım da 35inde hamile kalmıştı doktorlar geç doğum bu çocuk engelli doğar sezaryen ol vs diyor diye yaşını küçülterek söylüyordu. Moral bırakmıyor diye yapıyorum demişti. Çocuğu da sağlıklı be normal doğumla dünyaya geldi.İlk çocuğuma hamile kaldığımda 32 yaşındaydım. Doktor yaşımı sordu söyledim, hımm değerli bebek demek ki dedi, tabi ben şok. Sanki çok ileri bir yaştayım algısı yaratmıştı sağolsun.
Amacimi aciklamistim bir yorumumda, neden saldirganlastiniz ki. Ben de henuz anne degilim, erken-gec dogurma konusunda boyle bir bilgi verdim sadece. Bilmek suc degil.Ya sen nasıl bir kralsın teşekkür ederimvalla geçmiş zaman için üzülmeyeceğim nasibim bugünmüş. Ben sadece benim durumumda olanlar varmı onu sordum bunu söyleme amacı ne olabilir ki anlayamadım.
Amiin çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkesle birlikte bana da tattırsın inşallah.32, 37 ve 38 yaşlarımda 3 minik prensesime kavuştum.
Tavsiye 8 ay deneyin olmazsa kontrole gidersiniz. Yaşla artan riskler de var mucizeler de...
En sorunsuz hamileliğim 3.süydü (38yaş).
Dilerim sağlıklı yavrularinizi öpüp korkarsınız en güzel zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?