Kafama çok takıyorum tecrübeli hanımlardan tavsiye istiyorum

Kız ben kırk yaşında düşünmüyorum geç mi diye ☺

Daha yeni bu yüzden banlandım :) ama donup dolaşıp geliyor işte konu sağlık oluncaya yedigine içtiğine, ektiğine biçtiğine...
Artan immün hastalıklar, kanser, infertilite, düşükler... çok da uzağa gitmemek lazım.

Bu yüzden hak veriyorum doktorlara. Sürekli zehirlenen toplum olarak, patlamaya hazır bomba gibiyiz.
Zaten alışkanlıklarımız da ayrı kötü... spor yapmama, düzenli ve çeşitli beslenmeme, sigara vs derken... iyice aldı başını gidiyor.

Lütfen yanlış anlamayın ama "bir bakınca insanların ne mal olduklarını az çok anlarım" demek hiç hoş olmamış yani

32 yaşında anne oldum tavsiye ederim

32 de hamileydim unıversite iş hayatı şu bu derken gayet normal bir yaş .erken de olabılır kadınların çocuğu o da normal .herkesin hayatı şartları farklı

İlk çocuğuma hamile kaldığımda 32 yaşındaydım. Doktor yaşımı sordu söyledim, hımm değerli bebek demek ki dedi, tabi ben şok. Sanki çok ileri bir yaştayım algısı yaratmıştı sağolsun.

Belli olmaz ki
Yaşınız geç değil bence, ama yumurta rezerviniz, kalitesi, diğer hormon düzeyleriniz vs bakılmadan kimse bişey diyemez buradan...

20 yasinda evlenip iki cocuk sahibi olanda var 40 yasinda evlenip iki cocuk sahibi olanda gercekten oyle.

30 yasindan once gebe kalmak meme kanseri riskini azaltir
Boyle bi bilgi veriyim dedim
Kadin 32 yasinda, neyine yarayacak bu bilgi Baskalari faydalanir belki okey ama "gec mi kaldim?" diye uzulup konu açan birine bu mu yazılır, bilemedim..
Ya sen nasıl bir kralsın teşekkür ederimvalla geçmiş zaman için üzülmeyeceğim nasibim bugünmüş. Ben sadece benim durumumda olanlar varmı onu sordum bunu söyleme amacı ne olabilir ki anlayamadım.

Bende çocuk nimetinin nasip işi olduğuna inanıyorum sonuçta bu da bir imtihan biz kullar için. İnşallah nasibimde vardır Allah bahtlarını güzel etsin yavrularınızın.

Gerçekten yaşımı sordu ilk dediği bu oldu hiç korunma dene olmazsa gel hemen tedavine başlayalım dedi. O beni kaygılandırdı.

Evet doktorlar da bile var bu evde kaldın geç doğurdun algısı. Eğitilsen de değişmiyor işte bazı şeyler. Bir tanıdığım da 35inde hamile kalmıştı doktorlar geç doğum bu çocuk engelli doğar sezaryen ol vs diyor diye yaşını küçülterek söylüyordu. Moral bırakmıyor diye yapıyorum demişti. Çocuğu da sağlıklı be normal doğumla dünyaya geldi.

32, 37 ve 38 yaşlarımda 3 minik prensesime kavuştum.
Tavsiye 8 ay deneyin olmazsa kontrole gidersiniz. Yaşla artan riskler de var mucizeler de...
En sorunsuz hamileliğim 3.süydü (38yaş).
Dilerim sağlıklı yavrularinizi öpüp korkarsınız en güzel zamanda.

Ya sen nasıl bir kralsın teşekkür ederimvalla geçmiş zaman için üzülmeyeceğim nasibim bugünmüş. Ben sadece benim durumumda olanlar varmı onu sordum bunu söyleme amacı ne olabilir ki anlayamadım.
Amacimi aciklamistim bir yorumumda, neden saldirganlastiniz ki. Ben de henuz anne degilim, erken-gec dogurma konusunda boyle bir bilgi verdim sadece. Bilmek suc degil.

Amiin çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkesle birlikte bana da tattırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…