- 7 Kasım 2016
- 101
- 51
- 13
- Konu Sahibi Sunlight24
-
1. Elit insan arıyorum demedim. Benim yaptıklarım kendine saygısı olan bir bireyin yapması gereken şeyler zaten.21. yuzyilda hala burc safsatasina gore hareket ediyorsaniz o aradiginiz elit insan sizinle alay edecektir (icten ice).
İmla kurallarına uymayanlara isterse süper insan olsun saygı duyamıyorum. Aşkla bir alakası yok.İmla kurallarıyla aşkın alakasını anlayamadım sana değer versin sevsin imlanin hiç onemı yok bence önemli olanlar bunlar tüm zevkleriniz uysa bile sevmeyen kıymet bilmeyenle olur mu hiç
Zıt karakter konusunda haklısınız ama eline hayatında kitap almamış, bilimle dalga geçen birisiyle; elinden kitap düşürmeyen birisinin anlaşmasını bekleyemezsiniz. Ha mesela şöyle olur birisi sakin diğeri sinirlidir birbirlerini dengelerler veya biri sosyal diğeri asosyalse de anlaşabilirler ama ben evrimi savunurken karşıma "senin atan maymun mu şimdi?" Seviyesinde birisi gelse ciddiye bile almam, he der güler geçerim. Zıtlık da bir yere kadar.Kraterlerimize tamamen uyan ınsanlar aslında bize zıt karakterli de olabılıyor bu yuzden ayrılan cok fazla.. Ben birbirine uyumdan ziyade aşkın bir kimyası oldugu kanaatindeyim o yüzden çoğu insan yalnız kalıyor bana göre onu tamamlayan kımyayı yakalayamadıgından.
Zaten benim de evlenmeye niyetim yok 30'a kadar ama çevreden laf yedikçe ve herkesi sevgilisiyle gördükçe bir sorunum mu var acaba diye düşünmeden edemiyor insanBu tarif ettiğin adam evet çok iyi ve nadir bulunurAma bu kadar donanımlı ve akıllıysa bu adam 24- 30 arası bence evlenmez, daha gezecek tozacak, hayatın keyfine varacak, kendini tanıyacak, onun yapacağı daha çok şeyler var. Evlilik, sevgili her zaman bulunur, bence sen de çok acele etme, yaptıklarına devam et, bir ara yolunuz kesişir bir ortamda.
Küçük detaylara çok takılırım ama mutluyum da. Burada konu açmam genel olarak mutsuz olduğumu göstermiyor ayrıca. Neyse. Her insan farklıdır değil mi? Öncelikleri de farklıdır haliyle. Siz tatillerde önce ailenizi ziyaret etmek istersiniz, ben tatile gitmeyi seçerim ya da siz dersiniz sevgim olsun taş da yeriz, ben derim ki sevgi karın doyurmaz. Şimdi siz diyorsunuz ki ne önemi var, bense diyorum ilkokulda öğretiyorlar. Bu sizin veya benim mutlak haklı olduğumu göstermiyor, kimse de size ayrılın demiyor. Kimseyi yargılamak kimsenin haddine değil, değil mi?Küçük şeylere takılan insanların mutlu olacağını pek sanmıyorum. Benim sevgilim düzgün yazar, konuşur ama öyle de/da ayırayım gibi şeyler aklımıza gelmez. Hayatımızda bunlardan daha önemli şeyler var çünkü. Mesela ben hastayım. Geçen hafta hastaneden taburcu oldum. Bu bir haftada beni o kadar düşünü ve önemsedi ki. Benim ilaç saatlerimi benden daha iyi bilir ve hatırlatır. Ne yapayım ben bu adamı de/da ayırmıyor diye terk mi edeyim?
Yapmayın Allah aşkına...
yalnız istirham ediyorum mütevazi değil mütevazı olacak oİkizler burcu olabilir misin? Bu derece entelektüelite (hadi bunu da imla hatasız yazın bakayım) beklentisi ikizlerde çok olur. Kafa yapısının uyması gerçekten çok önemli ama spor yapmıyor deyi bitişik yazıyor diye karşına çıkanları harcamıyorsundur umarım.
Benim eski eşimin bi yazış tarzı vardı ergenus gibi bazı kelimeleri kullanma şeklini görsen gözlerin acırdı. Ama aslında benden kat kat fazla okuyan (ki mütevazi olamayacağım çocukluğumdan beri iyi okurum) kafası çalışan birikimli bir adamdı sohbetinden anlardın. Yani bence karşına çıkanlara bi şans ver yüzeysel bakıp üstlerini çizme derim.
Zıt karakter konusunda haklısınız ama eline hayatında kitap almamış, bilimle dalga geçen birisiyle; elinden kitap düşürmeyen birisinin anlaşmasını bekleyemezsiniz. Ha mesela şöyle olur birisi sakin diğeri sinirlidir birbirlerini dengelerler veya biri sosyal diğeri asosyalse de anlaşabilirler ama ben evrimi savunurken karşıma "senin atan maymun mu şimdi?" Seviyesinde birisi gelse ciddiye bile almam, he der güler geçerim. Zıtlık da bir yere kadar.
Evet şuan sizin yaptığınız gibi değil mi? Size mutsuzsunuz demedim, ilişkide mutlu olacağını sanmıyorum ki her şey ortada.Küçük detaylara çok takılırım ama mutluyum da. Burada konu açmam genel olarak mutsuz olduğumu göstermiyor ayrıca. Neyse. Her insan farklıdır değil mi? Öncelikleri de farklıdır haliyle. Siz tatillerde önce ailenizi ziyaret etmek istersiniz, ben tatile gitmeyi seçerim ya da siz dersiniz sevgim olsun taş da yeriz, ben derim ki sevgi karın doyurmaz. Şimdi siz diyorsunuz ki ne önemi var, bense diyorum ilkokulda öğretiyorlar. Bu sizin veya benim mutlak haklı olduğumu göstermiyor, kimse de size ayrılın demiyor. Kimseyi yargılamak kimsenin haddine değil, değil mi?
Herkese iyi akşamlar. Yüksek lisans öğrencisiyim ve 24 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı, lise dışında gerçekten hoşlandığım insan da olmadı. Çok mu seçiciyim bilmiyorum ama sadece ortak zevklerimizin olduğu birisini arıyorum. 18 yaşımdan beri düzenli spor yapıyorum, boyum uzun, fiziğim gerçekten çok güzel ve karşımdaki insandan da bunu bekliyorum haliyle. Ayda en az bir kitap bitirmeye çalışırım, alanımla ilgili veya değil fark etmez, imla kurallarına dikkat etmeyen birisini görünce sinirlerim tepeme çıkıyor. Mümkün olduğunca sinemaya, tiyatroya, konsere, kurslara giderim üstelik bunu öğrenci halimle harçlıklarımı biriktirip yaparım. Mümkün olduğunca da çok film izlerim.
Bunları yazdım çünkü yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce beklentilerim fazla mı? Kendimde olmayan bir şeyi karşımdakinden bekleyemem ama ortak zevklerimiz olmadığı sürece de mutlu olabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Kendimi böyle net çizgilerle çok mu kasıyorum bu konuda? Yaşıtlarım evlendi, sevgilileri var çoğunun ve bu gidişle yalnız öleceğim sanırım... Görüşlerinize ihtiyacım var bu konuda
Sizin de verebileceğiniz en iyi cevap "saçma" mı demek şimdi?Evet şuan sizin yaptığınız gibi değil mi? Size mutsuzsunuz demedim, ilişkide mutlu olacağını sanmıyorum ki her şey ortada.
Verdiğiniz örneklerde konuyla ilgili değil, saçma ötesi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?