Kafama göre birisini bulamayacak mıyım?

Bence sen bu saydığın özeliklerin hiç birisinin olmadığı biriyle evleneceksin bu sözümü unutma aşkı tatman dileğiyle ozaman bakalım ne diyeceksin :)

İmla kurallarıyla aşkın alakasını anlayamadım sana değer versin sevsin imlanin hiç onemı yok bence önemli olanlar bunlar tüm zevkleriniz uysa bile sevmeyen kıymet bilmeyenle olur mu hiç

Senin ayakların yere ne kadar da sağlam basıyor öyle.

Bu kadar kısıtlayıcı olma. Aşk sadece ortak zevkler ve kusursuz imla demek değil :) Bu bakış açısıyla evet kalbin kırılmaz belki ama yalnız kalabilirsin.

21. yuzyilda hala burc safsatasina gore hareket ediyorsaniz o aradiginiz elit insan sizinle alay edecektir (icten ice).
1. Elit insan arıyorum demedim. Benim yaptıklarım kendine saygısı olan bir bireyin yapması gereken şeyler zaten.
2. Burçlara inanıp, inanmamayla alakalı da bir şey demedim. "İkizler burcu musun?" diye sordular ben de koçum dedim. Konuyla alakasız laf mı sokmaya çalışıyorsunuz durup dururken anlamadım ki.

İmla kurallarıyla aşkın alakasını anlayamadım sana değer versin sevsin imlanin hiç onemı yok bence önemli olanlar bunlar tüm zevkleriniz uysa bile sevmeyen kıymet bilmeyenle olur mu hiç
İmla kurallarına uymayanlara isterse süper insan olsun saygı duyamıyorum. Aşkla bir alakası yok.

Kraterlerimize tamamen uyan ınsanlar aslında bize zıt karakterli de olabılıyor bu yuzden ayrılan cok fazla.. Ben birbirine uyumdan ziyade aşkın bir kimyası oldugu kanaatindeyim o yüzden çoğu insan yalnız kalıyor bana göre onu tamamlayan kımyayı yakalayamadıgından.

Küçük şeylere takılan insanların mutlu olacağını pek sanmıyorum. Benim sevgilim düzgün yazar, konuşur ama öyle de/da ayırayım gibi şeyler aklımıza gelmez. Hayatımızda bunlardan daha önemli şeyler var çünkü. Mesela ben hastayım. Geçen hafta hastaneden taburcu oldum. Bu bir haftada beni o kadar düşünü ve önemsedi ki. Benim ilaç saatlerimi benden daha iyi bilir ve hatırlatır. Ne yapayım ben bu adamı de/da ayırmıyor diye terk mi edeyim?
Yapmayın Allah aşkına...

Ben şuan birlikte olduğum kişiyi 24 yaşında buldum.Umutsuzluğa kapılma kafa dengi biri olması çok önemli sevgilin olsun diye biriyle birlikte olmanın bir anlamı yok zatenBiri çıkacaktır ama etrafta uygun birini görürsende hemen kestirip atma tanımaya çalış iyice bence.

Bu tarif ettiğin adam evet çok iyi ve nadir bulunur Ama bu kadar donanımlı ve akıllıysa bu adam 24- 30 arası bence evlenmez, daha gezecek tozacak, hayatın keyfine varacak, kendini tanıyacak, onun yapacağı daha çok şeyler var. Evlilik, sevgili her zaman bulunur, bence sen de çok acele etme, yaptıklarına devam et, bir ara yolunuz kesişir bir ortamda.

Zıt karakter konusunda haklısınız ama eline hayatında kitap almamış, bilimle dalga geçen birisiyle; elinden kitap düşürmeyen birisinin anlaşmasını bekleyemezsiniz. Ha mesela şöyle olur birisi sakin diğeri sinirlidir birbirlerini dengelerler veya biri sosyal diğeri asosyalse de anlaşabilirler ama ben evrimi savunurken karşıma "senin atan maymun mu şimdi?" Seviyesinde birisi gelse ciddiye bile almam, he der güler geçerim. Zıtlık da bir yere kadar.

Zaten benim de evlenmeye niyetim yok 30'a kadar ama çevreden laf yedikçe ve herkesi sevgilisiyle gördükçe bir sorunum mu var acaba diye düşünmeden edemiyor insan

Küçük detaylara çok takılırım ama mutluyum da. Burada konu açmam genel olarak mutsuz olduğumu göstermiyor ayrıca. Neyse. Her insan farklıdır değil mi? Öncelikleri de farklıdır haliyle. Siz tatillerde önce ailenizi ziyaret etmek istersiniz, ben tatile gitmeyi seçerim ya da siz dersiniz sevgim olsun taş da yeriz, ben derim ki sevgi karın doyurmaz. Şimdi siz diyorsunuz ki ne önemi var, bense diyorum ilkokulda öğretiyorlar. Bu sizin veya benim mutlak haklı olduğumu göstermiyor, kimse de size ayrılın demiyor. Kimseyi yargılamak kimsenin haddine değil, değil mi?

Sakin beklentilerinden vazgecme tabi ki sana uygun olmali ben gittim cok alakasiz biriyle evlendim herkes dedi bu sana uygun degil diye ama dinlemedim evlendim ve bosandum.Simdi cok net cizgilerim var asla bu cizgilerin disinda birisini kabul etmiyorum.Elbwt cikacak birgun Allah buyuk.Zamana birak

yalnız istirham ediyorum mütevazi değil mütevazı olacak o

Hangi sektörde çalışcaksın bilmiyorum ama
Ben ve eşimin sektöründe imlaymış de/da mışı geç türkçe kınuşan yok
Hepsi çift üni mezunu
1 kelime türkçe 10 kelime küfür.
Ve iş öyle daha hızlı bitiyo.
Alıştık bizde sorun yok
Sen çok inceleme bence
Doğal olsun taştan olsun

Zaten zıtlık derken düşünce bazında değil de huy bazında demiştim bir hocamız vardı bize eski evliliğini anlatmıştı ben muhendis eşim başarılı bir doktordu görenler cok yakıstırıyordu ayrıldık çok şaşırdılar görünürde çok uyumluyduk çünkü demişti birde boşanarak zincirleri kırılmış gibi hissettiğini ekledi.Belli ki insanların beklentileri bazen karsılanmıyor böyle kalıpsal düşünmüyorum da ben açıkcası hayat görüşlerime saygılı olmasını beklerım anlayış ,saygı ve sevgi aşk kimyasının ana elementleri bence bunlar.

Evet şuan sizin yaptığınız gibi değil mi? Size mutsuzsunuz demedim, ilişkide mutlu olacağını sanmıyorum ki her şey ortada.
Verdiğiniz örneklerde konuyla ilgili değil, saçma ötesi zaten.

Kafana göre birini arasaydın belki bulurdun. Ama sen sadece kafana göre değil, bedenine, fiziğine, boyuna posuna, yaşına başına, ilgi alanına göre dört dörtlük birisini aradığın için işin zor. Sen de dahil kimse dört dörtlük değil çünkü.

Evet şuan sizin yaptığınız gibi değil mi? Size mutsuzsunuz demedim, ilişkide mutlu olacağını sanmıyorum ki her şey ortada.
Verdiğiniz örneklerde konuyla ilgili değil, saçma ötesi zaten.
Sizin de verebileceğiniz en iyi cevap "saçma" mı demek şimdi? bdv'deki kadınlar da dediğiniz gibi o kadar ince eleyip sık dokuyorlar ki "evlenince düzelir dedim, mutsuzum, ne yapmalıyım?" tarzı sorular çok revaçta bu aralar. Bu arada her şey ortada derken ilişkimin olmamasına laf ettiniz sanırım ama sizin de en büyük başarınız ve mutluluğunuz ilişkinizin olması olmasın şu dünyada ne olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…