Kafama göre birisini bulamayacak mıyım?

Zaten kafasi calisan bir adam bulursan imlaya da dikkat eder, sagligina da, davranislarina da. Ayrica sanattan siyasetten de anlar, ha zevkleriniz tutmaz o ayri, atiyorum sen avrupa simemasi seversin o uzakdogu sinemasina bayilir, ama bu farkliliklar da hem iliskinize renk katar hem ufkunuzu acar ikinizin de.
Tek yanlisin o dedigin kisiyi aramak/beklemek... yapman gereken sana ilgi duyan herkesi degerlendirip aralarindan uygun olanlara bir sans vermek, cunku bazen hic ummadigin kisilerden hic ummadigin bir donanim cikabiliyor.

Bende senin kafadayım ki bence haklısınızda.Zaten istesenizde yapamazsın.En fazla 1 saat rol yaparsın sonra, bomm!
Girdiğin ortamları değiştir.Ayrıyeten bende imla takıntılıyım.Örnek; 'herkez,beyenmek,yanlız,gelecem,yapacam'
vb. Düşünemiyorum bile

Yoo ben dengeyi sagladim demedim,esimle cok atisiriz inisler cikislar var evliligimizde... ama ben sakin rutin tekduze bi evlilik de istenezdim heralde..Karsima tiyatro seven,konserleri kacirmayan,muzikle ugrasan super elektrogitar calan ya da album hazirligi icinde olan birileri de cikti.. ama birseyler eksik kaldi. Bu arada ben de muzikle.ugrasyorum kendi capimda ...Ilgim o yonde daha cok... Ama muzik falan.karin doyurmuyor. Hani bi cok ozellik olup da ustune arti olarak baska seyler koyulsa evet cok guzel olurdu ama.. hayat kisa ve yaninda mutlu olabildigin biri varsa,birlikte eglenebilip uzulebiliyorsan. Seni anlayabiliyorsa ozluyorsa dusunuyorsa... cok da onemli degil diger seyler.. Insan olsun adam duysun, sana saygi duysun. Yaptigin,sahibi oldugun seylere saygi duysun. Elestirmesin,gurur duysun senle.. mesela imla hatasi yapsin ama seni yuceltsin baskalarinin yaninda.. insanlari kucuk gormesin,emege onem versin ..varsin tiyatroya sinemaya gitmesin.. para pesinde kosmasin emekle biryerlere gelsin ailesini korusun gecindirsin mutlu olmanizi saglasin da,futbol izlesin,playstation oynasin mesela nolcak ki..

Daha önce başıma geldi. İstemeyerek de olsa muhabbeti devam ettirdim bir süre ama sonunda mutlaka başka şeyler de çıktı, daha da soğudum. Kabul, çok önyargılıyım bu konuda ama şimdiye kadar insanlar hakkında beni yanıltmadı

Tanıdıkça soğuduysanız mesele yok ama tanımadan şans vermiyor, eliyorsanız direkt o zaman biraz sıkıntılı bir durum. :) Çevreniz biraz sığ adamlardan oluşuyor olabilir, kurslardan, ilgilendiğiniz eğitim gruplarından, sinema kulüplerinden falan kişilerle tanışıp çevrenizi genişletebilirsiniz.

Bulacaksiniz ama Turk olmayacak.

Evet işte bunu anlatmaya çalışıyorum, çok haklısınız. Ki zaten ben de çok kültürlü birisi değilim, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve birbirimize bir şeyler katalım istiyorum. İnanın gerçekten şans veriyorum, elimden geldiğince insanları tanımaya çalışırım ama bir kere muhabbet edince kimin ne olduğu az çok anlaşılıyor. Ya da tamamen yanlış insanlarla arkadaşlık ediyorum, bilemiyorum.

"De" ayrı yazılır. İmla hepsini kapsar, buna da dikkat etmelisiniz bence

Beklentileriniz normal, ama bu nitelikte erkek TRde zor yetisiyor.
Cevremde yasi sizin iki katiniz yapayalniz erkekler var. Hepsi egitimli ve kulturlu. Bir gun copcatanlik firmasi kuracagim galiba cunku onlar da stabil, akli basinda es bulamiyorlar.

Imla gerçekten çok belirleyici. De'nin yazilisini doğru yapamayan dilini hissetmeden, körü körüne kullanıyordur. Hissetse ne anlamda kullanıldığını da bilir. Böyle kişiler konuşurken de beyninde analiz yapmadan, öylesine konuşuyorlardir diye düşünürüm ben. Merak ettim alanınız ne?

Daha gençsiniz insan büyüdükçe ya da olgunlaşınca düşünceleri de değişiyor. Bugün olmazsa olmaz dediğiniz şeyler gün gelip önemsizleşiyor. Zamana bırakın, her şeyin bir vakti vardır.

Beklentileriniz normal, ama bu nitelikte erkek TRde zor yetisiyor.
Cevremde yasi sizin iki katiniz yapayalniz erkekler var. Hepsi egitimli ve kulturlu. Bir gun copcatanlik firmasi kuracagim galiba cunku onlar da stabil, akli basinda es bulamiyorlar.
Benim de tanıdıklarım, hocalarım var öyle ama onların kültürleri çok üst seviyede gerçekten. Hayretle ve hayranlıkla dinlerim öyle insanları, kolay değil. Hemen kurun benim yaşım gelene kadar aday portföyünüz genişlesin

Kesinlikle katılıyorum, bir de bununla övünenler var ki evlerden ırak. İstanbul işletme mezunuyum, yönetim bilişim sistemleri üzerine yapıyorum yüksek lisansımı

İkizler burcu olabilir misin? Bu derece entelektüelite (hadi bunu da imla hatasız yazın bakayım) beklentisi ikizlerde çok olur. Kafa yapısının uyması gerçekten çok önemli ama spor yapmıyor deyi bitişik yazıyor diye karşına çıkanları harcamıyorsundur umarım.

Benim eski eşimin bi yazış tarzı vardı ergenus gibi bazı kelimeleri kullanma şeklini görsen gözlerin acırdı. Ama aslında benden kat kat fazla okuyan (ki mütevazi olamayacağım çocukluğumdan beri iyi okurum) kafası çalışan birikimli bir adamdı sohbetinden anlardın. Yani bence karşına çıkanlara bi şans ver yüzeysel bakıp üstlerini çizme derim.

Daha çok gençsin bu kadar karamsar olma. Ama tum kriterlerini gectim bence de kitap okumalı bir erkek ve maalesef çoğu sevmiyor. Ama umudunu kaybetme:)))

Koç burcuyum ben :) yüzeysel bakmıyorum, muhabbet ediyorum aslında ama hislerim yanıltmadı şimdiye kadar beni

21. yuzyilda hala burc safsatasina gore hareket ediyorsaniz o aradiginiz elit insan sizinle alay edecektir (icten ice).

Illa hersey birebir ayni olmak zorunda değil. Benim esim kitap okumayı sevmez ama karambole cocuk yetistirilmez diye çocuklarla ilgili kitaplar okutuyorum. Bazen zorla okutuyorum. Filmi sevmeyen erkeğe daha denk gelmedim. Cok birşey beklemiyorsun aslinda ama herseyiyle dort dörtlük biri bulman cok zor. Ben de denk biri isterdim ama esim oyle ahım sahım yakisikli bir adam degil. Insanlar cok eleştirmisti basta bunu nerden buldun sana yakışmıyor diye. Size ne ayol deyip geçmiştim. Onemli olan kalbinin ısınması. Ha tabi bir de denklik. Simdi ben esimden hos olabilirim ama o da benden daha iyi huylu biri. Ben olsam o kadar iyi huyumla benim gibi hatuna bakmazdım. Isterse Adriana Lima olsun. Bazen esime takiliyorum vay enayi vay, benimle evlenerek resmen intihar ettin oglum diyorum. Sacmalama diyor. Birbirinizi dengeleyin kafi. Herseyin birebir ortusmesi imkansız gibi birşey zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…