- Konu Sahibi okyanusya84
-
kısa net yazayımmı. tek çözüm,erkek arkadaşına rest. yok çekemem ,olmaz diyorsanız,asosyalliğe devam.kızlar asosyalleşmenin dibine vurdum önceden hiç bişeyi kafama takmaya bi insandım gayet sosyaldim ama sevgilim olduktan sonra beni çok kısıtladı içime kabandım arkadaş çevrem hepten azaldı insanlarla artık iletişim kurmaz oldum inanırmısınız bir tane bile dertleşicek rkadaşım yok bunalımın eşiğindeyim bana akıl verin ya:2::2:
Aynısını bende yaşadım. Bence sosyalleşmek çok fazla arkadaşının olması demek değil. Bir tane olsun yeter. Zamanla anlayacaksın.
neden sevgilinin seni kısıtlamasına izin veriyorsun? kusura bakma ama hangi hakla kendisinde bu gücü bulabiliyor? sen kendisini soyutladın mı çevresinden? ya da o "artık en iyi arkadaşım sensin, birbirimize yeteriz" deyip her ihtiyacın olduğunda dibinde bitti mi? hayır, çünkü sen şu an arkadaş hasreti çekiyorsun.. sevgilinden ayrılma, ama kendine ait bir çevren olduğunu da göster.. çok arkadaşın olmadan gerçek dostu nasıl bulacaksın ki? çevre edinmen gerek..
bende aynı durumdayım bır tane kafa dengı arkadasım yok ısterdımkı arada konusalım dertleselım sohbet falan yada dısarı cıkarken arayım bırlıkte gezelım oturalım ama yokk bu gıdıslede olmucak galıba cok zor bı durum ama sevgılın senın anan deıl baban deıl kocan deıl neden karıstırıyosunkı bence salla gıtsın cokmu onemlı el oglu sonucta
kendini ezdirme derim ben sen onun arkadaşlarına karışıyomusun öyle bişeye izin vermezler ama kendileri yaparlar tekrar arkadaş çevreni kazan sevgilinide ikinci plana atma iksini aynı anda idare etmeye çalış
Bir iki tanede olsa yakın dostlarınla görüşmene müsade etmesi gerekir..
Kıskanıyordur..
Arkadaşlarının olurda bir gün kafanı karıştırmalarından korkuyordur..
Sana güvensizliğinden değil , etrafa güvenmediğinden böyle davranışlarda bulunuyordur..
Sizi bu şekilde kısıtlıyorsa,sizde onun arkadaş çevresine bir el atın bakalım .. :) O daraltıya gelemezse , sizde gelemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?