kafama göre hiç arkadaşım yok bunaldım :(

okyanusya84

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
191
1
16
Bartın
kızlar asosyalleşmenin dibine vurdum önceden hiç bişeyi kafama takmaya bi insandım gayet sosyaldim ama sevgilim olduktan sonra beni çok kısıtladı içime kabandım arkadaş çevrem hepten azaldı insanlarla artık iletişim kurmaz oldum inanırmısınız bir tane bile dertleşicek rkadaşım yok bunalımın eşiğindeyim bana akıl verin ya :2::2:

Son düzenleme:
Aynısını bende yaşadım. Bence sosyalleşmek çok fazla arkadaşının olması demek değil. Bir tane olsun yeter. Zamanla anlayacaksın.

neden sevgilinin seni kısıtlamasına izin veriyorsun? kusura bakma ama hangi hakla kendisinde bu gücü bulabiliyor? sen kendisini soyutladın mı çevresinden? ya da o "artık en iyi arkadaşım sensin, birbirimize yeteriz" deyip her ihtiyacın olduğunda dibinde bitti mi? hayır, çünkü sen şu an arkadaş hasreti çekiyorsun.. sevgilinden ayrılma, ama kendine ait bir çevren olduğunu da göster.. çok arkadaşın olmadan gerçek dostu nasıl bulacaksın ki? çevre edinmen gerek..

Yahu bu insan daha senin sevgilin arkadaşım sev-gi-lin...
Kocan değil yani, hoş kocan bile olsa kimseyi hayatına karıştırma. Neden bu kadar taviz veriyosunuz erkeklere.
Sana şimdi bunu yapan evlendiğinde eve kapatır.
Lütfen azcık kendi değerinizin farkına varın. Olcak iş değil. Nasıl kısıtlar senin hayatını ve sen buna nasıl izin verirsin

Son düzenleme:
kısa net yazayımmı. tek çözüm,erkek arkadaşına rest. yok çekemem ,olmaz diyorsanız,asosyalliğe devam.
2 seçenek var.

seçim sizin

Simdiki kizlar anasini babasini dinlemez sevgilisi kocasi bile degildir evde oturcaksin der sozunden cikmazlar. Kim ekmeginu verip seni okutuyorsa onun sozuny dinlesen iyi edersin.

Arkadaşlarımı bu durumu gözlüyorum . Arkadaşım nişanlısı askerde iken her gün arardı buluşurduk . Hopp nişanlı askerden geldi aramalar kesildi . Buluşamıyoruz bile .. yok izin vermez etmez .l

Başka bir kız arkadaşım ay şuraya gitmeyilim , buraya gitmeyelim .. alışveriş merkezine gidelim kimse görmesin sokaklarda beni ..

Neden bu kadar esiri olunur ya da nedir bu erkeklerdeki baskı .. kendilerine mi güvenmiyorlar .. ama kız arkadaşlarımı için üzülüyorum açıkçası ..

ewet hakılısın ama çok geç biz çıkalı 1 yıl oldu arkadaşlarımın çounu beğenmedi hep bi kusur buldu yok sağlam ayak değiller sanada zarar verirler gibizinden konuştu oda asılında çevresinden koptu şuan askerde ama yanı başımda zora düştümde bi tane bile arkadaşım yok şuan

bende aynı durumdayım bır tane kafa dengı arkadasım yok ısterdımkı arada konusalım dertleselım sohbet falan yada dısarı cıkarken arayım bırlıkte gezelım oturalım ama yokk bu gıdıslede olmucak galıba cok zor bı durum ama sevgılın senın anan deıl baban deıl kocan deıl neden karıstırıyosunkı bence salla gıtsın cokmu onemlı el oglu sonucta

başında taviz vermicektim ben ama ilk sıktığı gibi sıkmıyor şuan beni biraz daha rahat bırakıyor ama neye yarar tüm rkadaşlarım dostlarım hepsi birbir gitti yapayanlızım sıırdan çevre edinmek zor nerden nasıl başlıcamı bilmiyorum

duygularıma tercüman oldun tatlım ya

ya vardı önceden herkese güler yüzlü iyiydim oda bu hallime çok kızardı sonra sonra çevreme müdahale ettin değişmemi istedi insanlarla sıkıfıkı olmamı istemedi sert durucaksın gibisiden konuştu böyle böyle derken kendm tek buldum koca dnyada

kendini ezdirme derim ben sen onun arkadaşlarına karışıyomusun öyle bişeye izin vermezler ama kendileri yaparlar tekrar arkadaş çevreni kazan sevgilinide ikinci plana atma iksini aynı anda idare etmeye çalış

Bir iki tanede olsa yakın dostlarınla görüşmene müsade etmesi gerekir..
Kıskanıyordur..

Arkadaşlarının olurda bir gün kafanı karıştırmalarından korkuyordur..
Sana güvensizliğinden değil , etrafa güvenmediğinden böyle davranışlarda bulunuyordur..

Sizi bu şekilde kısıtlıyorsa,sizde onun arkadaş çevresine bir el atın bakalım .. :) O daraltıya gelemezse , sizde gelemeyin..

senin erkek arkadaşın hiç bunaltmıyor mu kız seni ben onun arkadaş çevresine müdahale ettim oda ayrıldı çevresinden şuan askerde ve yapayanlız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…