• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama göre hiç arkadaşım yok bunaldım :(

senin erkek arkadaşın hiç bunaltmıyor mu kız seni ben onun arkadaş çevresine müdahale ettim oda ayrıldı çevresinden şuan askerde ve yapayanlız kaldım

Benm reelde görüştüğüm arkadaşım neredeyse hiç yok.
Benimde erkek arkadaşım askerde..
Ama ben bu durumdan şikayetçi olmadım hiç..

Aynı şekilde ben uyarmadan oda arkadaş çevresinden soyutladı kendini..
Şuan için buluşup görüştüğüm arkadaşlarım yok, ama telefonla görüştüğüm erkek arkadaşımında bildiği bir kaç arkadaşım var..

Tabi bu herkese göre değişir. Şuana kadar rahatsızlık duymadım. 3 sene boyunca..
Bu saatten sonrada olmam herhalde,bir yamuğu olmadıkça (!) :34:

evet yeni bi arkadaş çevresi kurmak kolay değil.onun erkek arkadşlarının sevgilileri yokmu acaba öyle gruplar halinde vakit geçirdiğinizde seninde kız arkadaşların olur hem arada arkadaşı olunca sesinide çıkaramaz:)

güzel bi taktim ama şuan erkek arkadaşım askerde 3 ayı kaldı gelmesine :)

Benm reelde görüştüğüm arkadaşım neredeyse hiç yok.
Benimde erkek arkadaşım askerde..
Ama ben bu durumdan şikayetçi olmadım hiç..

Aynı şekilde ben uyarmadan oda arkadaş çevresinden soyutladı kendini..
Şuan için buluşup görüştüğüm arkadaşlarım yok, ama telefonla görüştüğüm erkek arkadaşımında bildiği bir kaç arkadaşım var..

Tabi bu herkese göre değişir. Şuana kadar rahatsızlık duymadım. 3 sene boyunca..
Bu saatten sonrada olmam herhalde,bir yamuğu olmadıkça (!) :34:

nasıl dayanıyorsun bu yanlızlığa arkadaşsızlığa bunalmıyor musun yahu benimkide askerde seninki gene erkek arkadaşlarınla konuşmana izin veriyor bunada şükür
bizim 1 yıl oldu ama çoğu ayrı geçti :(

nasıl dayanıyorsun bu yanlızlığa arkadaşsızlığa bunalmıyor musun yahu benimkide askerde seninki gene erkek arkadaşlarınla konuşmana izin veriyor bunada şükür
bizim 1 yıl oldu ama çoğu ayrı geçti :(

Sen yanlış anladın. Benim görüştüğü konuştuğum sadece kız arkadaşlarım var..
Erkek arkadaşı ne eyleyim..

Oyalanacak birşeyler buluyorum.
Ve kendimi hiç yalnız hissetmiyorum,şuan ayrıyız diye bunalımla girmişte değilim..

Seviyorum bu halimi..

Sevgilin sana erkek arkadaşlarınla konuşma diyorsa, konuşma be güzelim..

Sen yanlış anladın. Benim görüştüğü konuştuğum sadece kız arkadaşlarım var..
Erkek arkadaşı ne eyleyim..

Oyalanacak birşeyler buluyorum.
Ve kendimi hiç yalnız hissetmiyorum,şuan ayrıyız diye bunalımla girmişte değilim..

Seviyorum bu halimi..

Sevgilin sana erkek arkadaşlarınla konuşma diyorsa, konuşma be güzelim..

ya yanlış anladın beni ben zannettim sen kimseyle konuşmuysun sadece bi kaç erkek arkadaşın var onlarla konuşuyosun sanndım benimde erkek arkadaşlarımla konuşmak gibi bi isteği yok zaten sadece hiç kız arkadaşım yok dertleşip zaman geçirebileceğim bunu demek istedim :)

ya yanlış anladın beni ben zannettim sen kimseyle konuşmuysun sadece bi kaç erkek arkadaşın var onlarla konuşuyosun sanndım benimde erkek arkadaşlarımla konuşmak gibi bi isteği yok zaten sadece hiç kız arkadaşım yok dertleşip zaman geçirebileceğim bunu demek istedim :)

Birbirimizi yanlış anlamışız o vakit..
Kız hiç akraban falan da mı yok ?

kesinlikle tatlım yalnız kalmaktan bıktım heleki bu günlerde zor zamanlar geçiriyorum yar her zaman yanında olmuyo insanın :(

tabiki olamaz yani sevgilinle yaşadığın güzel şeyleri paylaşıcaksın kavga ettiğinizde omzunda ağlıcaksın gerçi böyle bi arkadş bulmakta zor oda ayrı bi mesele :) ama en azından vakt geçirirsin canım sen ufaktan arkadaş edinmeye başla :)

öyle diyosun ama sırf onun için en yakın arkadaşımı karşıma ladım ben ya :(

Bende aldım... Sonuç iyi olmadı iki türlüde. Sen kendini biliyorsan, erkek arkadaşının da sana güvenmesi gerekiyor bir noktadan sonra.
Sonra sen haksız oluyorsun. Olan senin sevgine, aşkına oluyor.

Back
X