• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama takılan birşey var

incognito35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
162
26
98
İzmir
arkadaşlar merhaba
Biraz öfkeliyim şu an, hemen konuya geçmek istiyorum.
Demin bir tartışma yaşadım.
Erkek arkadaşınız sosyal medyadan memeleri görünen, tahrik edici poz veren bayan arkadaşlarına like atsa rahatsız olur musunuz?

Ben çok rahatsız oluyorum ana sanki normal gibi cevaplar alıyorum. Bana normal gelmiyor. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa cidden bu anormal bir davranış mı? Cevaplarsanız sevinirim :110:

Tabiki de anormal
eğer çok yakın arkadaşı değilse ben hoş karşılamam
gerçi yakın arkadaşıysa bile ben hoş karşılamam

Merhaba sana normal bir durummus gibi empoze ediyor rahatsız edici bir durum haklisin acaba gün içerisine özellikle mi bakiyor kuzum kizma da boyle tipler abaza oluyor ne gerek var yani bakiyosan bak like niye amacın ne:sinirli:

ay yok artık

parçalarım o gözleri ben elin memiklerine niye baksın

Merhaba sana normal bir durummus gibi empoze ediyor rahatsız edici bir durum haklisin acaba gün içerisine özellikle mi bakiyor kuzum kizma da boyle tipler abaza oluyor ne gerek var yani bakiyosan bak like niye amacın ne:sinirli:
Size kızmam :KK19: Normal değil bence. Bana abaza muamelesi yapıyorsun diye kızıyor. Gözü başkalarında hep.

Size kızmam :KK19: Normal değil bence. Bana abaza muamelesi yapıyorsun diye kızıyor. Gözü başkalarında hep.

Ee biliyomus kendini zaten. Muameleye gerek yok zaten. Uzmeyin tatli caninizi ayrilin ve gymde spor yaparken guzeel bi manzara esliginde fotolar paylasin. Gozunuz gonlunuz acilir rahatlar:halay:

arkadaşlar merhaba
Biraz öfkeliyim şu an, hemen konuya geçmek istiyorum.
Demin bir tartışma yaşadım.
Erkek arkadaşınız sosyal medyadan memeleri görünen, tahrik edici poz veren bayan arkadaşlarına like atsa rahatsız olur musunuz?

Ben çok rahatsız oluyorum ana sanki normal gibi cevaplar alıyorum. Bana normal gelmiyor. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa cidden bu anormal bir davranış mı? Cevaplarsanız sevinirim :110:
normal değil gözü dışarda

Back
X