Kafama takılan konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pussuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
392
604
23
Merhaba kadınlar klubu üyeleri aslında basit bi konu ama kafama takıldı abim bulunduğumuz ilçede bi ise başladı ve giriş çıkış saatleri sabah 9 şu an 7 olsada yaza doğru saat yeri gelir 9 olur yeri gelir 11 olurmuş akşam değişebilirmiş yani annemlerle köyde kaliyo ve köyün uzaklıgı 15 dakika mesafede asiri uzak değil yani gidip gelmeyi nasıl yapacağını patronuyla konuşmuş adam bi sorun olursa ayarlarız demiş ama abim diyorki yeri gelir gidip gelmem sizde kalırım diyor yani haftanın neredeyse 3 4 günü falan benim eşim özel sektörde çalışıyor tümgünü işte geçiyor yeri geliyor akşamları bile çalıştığı olur yani cok nadirdir evde olduğu zaman birbirimizi bazen zor gördüğümüz kısaca zor vakit geçirdiğimiz zamanlar oluyor hatta şimdi bu durumdayken abime ayıp olmasın diye bişey diyemedim ama eşim haklı olarak akşam eve geldiği zaman rahat rahat oturup kalkmak isteyecek haklı olarak ki daha yeni evliyiz yani tam canım cicim aylarımızın olduğu zamanlar ama bi yandan abime de kıyamıyorum ama patronu sen yeterki bi sorun var de Ben ayarlarım her türlü demiş yani desteği var sıkıntı yok çok arada kaldım bi tarafta abim bi tarafta eşim fikirlerinizi bekliyorum sizce doğru olan ne olur abime kirmadan bu durumu söylemek mı yoksa eşime söylemek mı ki eşim kesin kabul.etmez biliyorum kendi düşüncemi söylemek gerekirse bende evimde eşimle rahat rahat oturup kalkmak isterim açıkçası haftanın 3 4 günü çok fazla

Abiniz dusuncesizlik ediyor. Bence sizin haberiniz yokmuş gibi anneniz konussun. Onlar yeni evli, zirt pirt gitme desin.
Açıkçası bende bu şekilde düşünüyorum annemle çaktırmadan konuşmayı ama annem de asla sır tutamaz gider söyler açık açık güvenemiyorum kimseyide kırmak istemiyorum

Açıkçası bende bu şekilde düşünüyorum annemle çaktırmadan konuşmayı ama annem de asla sır tutamaz gider söyler açık açık güvenemiyorum kimseyide kırmak istemiyorum
Biraz tutsun cenesini, sonucta esiniz hakli. Arada gelinir kalinir ama haftanın 3,4 gunu kimse katlanmaz.

abiniz hic bunu bahane edip gelip kaldi mi sizde? daha yaza dogru diyorsunuz, hele bir yaz gelsin abinizin calisma saatleri degisirse ve gidecek durumu olmaz gelir sizde kalirsa ve bu cok uzun sureli olursa o zaman konusursunuz. simdi bunu mevzu yapmak mantikli degil.

abiniz hic bunu bahane edip gelip kaldi mi sizde? daha yaza dogru diyorsunuz, hele bir yaz gelsin abinizin calisma saatleri degisirse ve gidecek durumu olmaz gelir sizde kalirsa ve bu cok uzun sureli olursa o zaman konusursunuz. simdi bunu mevzu yapmak mantikli degil.
Yaza saat 11 lere kadar sürdüğü zamanlar olur o zaman kesin kalirim ama şu an saat 7 8 gibi olduğu için kalmadım dedi ama yeri gelir kaliveririm git gel yapmak istemiyorum diyor yani haftaya falan şimdiden ayarlarız diyor şu an mevzu yapmazsam ayıp olmaz diye diye eşimle sorun yaşayacağım

Benim icin abimin kalmasi sorun olmazdi. Burda önemli olan sizin ne düşündüğünüz.
Rahat olmak istiyorum dersen abinle konuş. Ben aracı koymayi sevmem iletişimde...

Ki bizim buralarda yazın salatalık mevsimi olduğu için elekler açılır neredeyse hergun saat 10 11 lerde çıkmak zorunda kalacak büyük ihtimalle

Benim icin abimin kalmasi sorun olmazdi. Burda önemli olan sizin ne düşündüğünüz.
Rahat olmak istiyorum dersen abinle konuş. Ben aracı koymayi sevmem iletişimde...
Benim için abim veya ailemden birinin kalması asla sorun olmaz ama evliliğin en güzel gunlerinde evimde rahat rahat takılmak isterim acikcasi esimde ayni şekilde

Yaza saat 11 lere kadar sürdüğü zamanlar olur o zaman kesin kalirim ama şu an saat 7 8 gibi olduğu için kalmadım dedi ama yeri gelir kaliveririm git gel yapmak istemiyorum diyor yani haftaya falan şimdiden ayarlarız diyor şu an mevzu yapmazsam ayıp olmaz diye diye eşimle sorun yaşayacağım
ha anladim ben abi de ileriye donuk ihtimal olarak konustu zannettim. kesin kalmayi dusunuyor yani. bence de ayip olmasini dusunmeden soyleyin o zaman cunku haftanin 4 gunu kalmak cok fazla kendisinin dusunmesi lazimdi.

Çok ilginç
Normalde sanırım ben teklif ederdim gece yarısı uğraşmasın diye
11 12 gibi gelen kişi hayatınızı bu kadar da olumsuz etkileyemez bence
Ama istemiyorsanız istemiyorsunuzdur
Aracı koymadan abinize olduğu gibi anlatın işte
Hem istemeyeyim hem istiyor gibi iyi görüneyim giBi bi seçenek yok bence ortada

ha anladim ben abi de ileriye donuk ihtimal olarak konustu zannettim. kesin kalmayi dusunuyor yani. bence de ayip olmasini dusunmeden soyleyin o zaman cunku haftanin 4 gunu kalmak cok fazla kendisinin dusunmesi lazimdi.
Yok ileriye dönük değil hemen haftaya dan itibaren yani bende konuşmayı düşünüyorum kalbini kırmadan 😐

Çok ilginç
Normalde sanırım ben teklif ederdim gece yarısı uğraşmasın diye
11 12 gibi gelen kişi hayatınızı bu kadar da olumsuz etkileyemez bence
Ama istemiyorsanız istemiyorsunuzdur
Aracı koymadan abinize olduğu gibi anlatın işte
Hem istemeyeyim hem istiyor gibi iyi görüneyim giBi bi seçenek yok bence ortada
Hergün 11 12 değil yeri gelir 7 8 olur diyor ben tabiki her zaman kapım açık derim ama Tam evliliğin canım cicim aylarında da haftanın 3 4 günü bana aşırı fazla geldi

Bu arada her geldiğinde ilçeye evime mutlaka davet ederim dışardan yemek yerine bende yemesini söylerim yani gündüzleri de hep uğrar zaten esimde eve geldiği zaman onu görür sıkıntı etmez ama surat astığı da olur baş başa kalamıyoruz diye bide bunu üstüne akşam kalma olayı olursa işte o zaman sıkıntı

Hergün 11 12 değil yeri gelir 7 8 olur diyor ben tabiki her zaman kapım açık derim ama Tam evliliğin canım cicim aylarında da haftanın 3 4 günü bana aşırı fazla geldi
Kapınız açık değilmiş işte
Bence onu bi kabul edin kendi içinizde 😶
Zaten sıkıntı ordan çıkmış içinizdeki
Hem kapınız açık değil hem kapınız açıkmış gibi olmak istiyorsunuz
Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı
Ne düşünüp ne istediğinize net bi şekilse karar verirseniz aksiyon almanız daha kolay olur

Ne dersen de kalp illa kırılacak. Ben olsam birkaç gün idare eder sonra konuşurdum. Veya anneyi devreye sokarak,eşinin rahatsız olduğunu,uygun olmadığını söylesin abİne. Sonuçta abide düşünce olsa hiç öyle kalmalar filan istemezdi. Kaç yaşında adam düşürebilirdi.

Kapınız açık değilmiş işte
Bence onu bi kabul edin kendi içinizde 😶
Zaten sıkıntı ordan çıkmış içinizdeki
Hem kapınız açık değil hem kapınız açıkmış gibi olmak istiyorsunuz
Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı
Ne düşünüp ne istediğinize net bi şekilse karar verirseniz aksiyon almanız daha kolay olur
Bu sizin düşünceniz sagolun.

kımse nasıl gorumce kaynanasını haftanın 4 gunu yatılı agırlamak ıstemezse erkek tarafı ıcınde gecerlı bu durum

ben olsam o durum geldıgınde anneme ev ustune ev olmaz kısa surelı gecıcı bırseyde degıl kocaman delıkanlı adam kendı evını tutarsa daha guzel olur derdım
ya da kardesıme arkadasını cagırmak ıstersın benım cok sık mısafırım olur duzenım sana uymaz zorlanırsın , sana ev bulana kadar kalırsın bende derdım
gorumcem olsa ona da aynısını derdım

ıkı taraf ıcınde esıt mesafede olunması taraftarıyım
kendı aılemı kayırırsam esımde kendı aılesı ıcın aynı seyı ısterse bızım aıle duzenımız bozulur buna ızın vermemek ıcın en bastan net konusmak gerek

Ne dersen de kalp illa kırılacak. Ben olsam birkaç gün idare eder sonra konuşurdum. Veya anneyi devreye sokarak,eşinin rahatsız olduğunu,uygun olmadığını söylesin abİne. Sonuçta abide düşünce olsa hiç öyle kalmalar filan istemezdi. Kaç yaşında adam düşürebilirdi.
Ilk önce esimin de fikrini almak istiyorum malum bu konu yu tek başıma karar veremem ona göre annemle konuşurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X