Merhaba kadınlar klubu üyeleri aslında basit bi konu ama kafama takıldı abim bulunduğumuz ilçede bi ise başladı ve giriş çıkış saatleri sabah 9 şu an 7 olsada yaza doğru saat yeri gelir 9 olur yeri gelir 11 olurmuş akşam değişebilirmiş yani annemlerle köyde kaliyo ve köyün uzaklıgı 15 dakika mesafede asiri uzak değil yani gidip gelmeyi nasıl yapacağını patronuyla konuşmuş adam bi sorun olursa ayarlarız demiş ama abim diyorki yeri gelir gidip gelmem sizde kalırım diyor yani haftanın neredeyse 3 4 günü falan benim eşim özel sektörde çalışıyor tümgünü işte geçiyor yeri geliyor akşamları bile çalıştığı olur yani cok nadirdir evde olduğu zaman birbirimizi bazen zor gördüğümüz kısaca zor vakit geçirdiğimiz zamanlar oluyor hatta şimdi bu durumdayken abime ayıp olmasın diye bişey diyemedim ama eşim haklı olarak akşam eve geldiği zaman rahat rahat oturup kalkmak isteyecek haklı olarak ki daha yeni evliyiz yani tam canım cicim aylarımızın olduğu zamanlar ama bi yandan abime de kıyamıyorum ama patronu sen yeterki bi sorun var de Ben ayarlarım her türlü demiş yani desteği var sıkıntı yok çok arada kaldım bi tarafta abim bi tarafta eşim fikirlerinizi bekliyorum sizce doğru olan ne olur abime kirmadan bu durumu söylemek mı yoksa eşime söylemek mı ki eşim kesin kabul.etmez biliyorum kendi düşüncemi söylemek gerekirse bende evimde eşimle rahat rahat oturup kalkmak isterim açıkçası haftanın 3 4 günü çok fazla