Kafama takılan konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadarlık evlisiniz. 11 . 12 de gelse gelince yatar sabah işe gider. Ben olsam söylemezdim. Aramız bozulmasın diye
Bi buçuk sene daha anca oldu daha çocuk düşünmüyoruz hatta biraz daha gezelim vakit geçirelim diye

Ne kadarlık evlisiniz. 11 . 12 de gelse gelince yatar sabah işe gider. Ben olsam söylemezdim. Aramız bozulmasın diye
Bu yaklaşım da doğru değil bence
Aram bozulmasın diye istemediğin şeylere katlanmak insanı hasta eder bi yerden sonra
Evimde kalmasından memnunsam kendim istiyorsam kalmalı

abinz size yerleşmesin tamam am insan abisinden çekinir mi? ben sizin tavrınızı pek iyi bulmadım.
Konu benim çekinmem değil zaten bu evde sadece ben oturmuyorum esiminde kararı benim için önemli ve onunda tavrını az çok kestirebiliyorum zaten yoğun çalıştığı için eve arada erken gelebilecek ve eminimki rahat rahat haraket etmek isteyecek

Konu benim çekinmem değil zaten bu evde sadece ben oturmuyorum esiminde kararı benim için önemli ve onunda tavrını az çok kestirebiliyorum zaten yoğun çalıştığı için eve arada erken gelebilecek ve eminimki rahat rahat haraket etmek isteyecek
iyi de adam size yerleşmeyecekmiş ki? üstelik durum kesin bile değil. siz bunu şimdiden ağır sorun etmişsiniz. eşinizin abinizle arası nasıl resmi mi?

Bu yaklaşım da doğru değil bence
Aram bozulmasın diye istemediğin şeylere katlanmak insanı hasta eder bi yerden sonra
Evimde kalmasından memnunsam kendim istiyorsam kalmalı
Misal şöyle örnek vereyim evlendiğimiz ilk zamanlar kayinpederim sık sık onlarda kalmamız gerektiğini ima ederdi her gittiğimiz de niye kıyafet getirmedin yatılı kalmicak mısınız derdi ben bastan peşin peşin söyledim kayinvalideme biz yeni evliyiz ayrı yuvamiz var burda rahat edemiyoruz diye oda konuşmuş kayinpederimle o gün bugündür bi kez bile kal demediler misal ama söyleyemesem biz yedek kıyafet veririz bile dedikleri olurdu

iyi de adam size yerleşmeyecekmiş ki? üstelik durum kesin bile değil. siz bunu şimdiden ağır sorun etmişsiniz. eşinizin abinizle arası nasıl resmi mi?
Biz nisanliyken abim biz ayrılalım diye çok uğraştı açıkçası hatta sözüme bile gelmedi istemiyorum benim onayımı almadınız dedi araları çokta iyi değil

Biz nisanliyken abim biz ayrılalım diye çok uğraştı açıkçası hatta sözüme bile gelmedi istemiyorum benim onayımı almadınız dedi araları çokta iyi değil
o zaman iş değişir. açık ve net olarak bu durumu abinize söyleyin araya vasıta koymadan.

o zaman iş değişir. açık ve net olarak bu durumu abinize söyleyin araya vasıta koymadan.
Ama şu an çok sever eşimi iyiki evlenmişsiniz der ama eşim ben unutmadım söyleneni diyor bana güvenmedi ön yargılı yaklaştı diyor haklı olarak

Bende söylersem üzülür diye korkuyorum aynı durum esimin ailesinde olsa misal tepki gösteririm ama anlayışlı davranmam gereken bi durum olursa da mecburi anlayışlı davranırım sizin fikrinizi de düşünecegim
Allah korusun eşinizle bir sorun olsa, hiç beklemediğiniz bir durum olsa ilk arayacağıniz yardım isteyeceginiz size sahip çıkacak abinizi sakın koca için kirmayın derim.
Abiniz anlayissizlik yapmış katılıyorum...Bu işi anneniz çözsün.El oğlu var onlar yeni evli hatta çocuk planı var vb diye ikna etsin. Siz hiç istemediginizi belli etmeyin.

Allah korusun eşinizle bir sorun olsa, hiç beklemediğiniz bir durum olsa ilk arayacağıniz yardım isteyeceginiz size sahip çıkacak abinizi sakın koca için kirmayın derim.
Abiniz anlayissizlik yapmış katılıyorum...Bu işi anneniz çözsün.El oğlu var onlar yeni evli hatta çocuk planı var vb diye ikna etsin. Siz hiç istemediginizi belli etmeyin.
Haklısınız galiba bu durumu annemin ara bulması daha mantıklı bi yönden ben yüzüne karşı diyemem zaten kırılmasını asla istemem

Bu insanların fikrini değiştirebilecek bi detay
Böyle bi abiyi evde misafir etmek istemiyorum demek başka rahat edemem yeni evliyiz demek başka bana göre

Yine kişisel bi fikrimi söyleyeceğim
1.5 yıllık evlilikte insan hala yeni evli sayılmıyor bence
Yeni evliyim deyince ben de 3 4 aylık filan sandım 🙈

Böyle bi abiyi evde misafir etmek istemiyorum demek başka rahat edemem yeni evliyiz demek başka bana göre

Bence hem rahat edemem diyecek eşim hemde söylediklerinden dolayı kirginim diyecek ben açıkçası 3 4 seneyii devirmek gerek diye düşünüyorum yeni evli dememek için tabi herkesin fikri başka 😁

Bence hem rahat edemem diyecek eşim hemde söylediklerinden dolayı kirginim diyecek ben açıkçası 3 4 seneyii devirmek gerek diye düşünüyorum yeni evli dememek için tabi herkesin fikri başka 😁
Rahat etme konusunda adam zaten 11 12 gibi geliyor
Yatar uyur
Hadi oyalansın 1 saat ancak görüşürsünüz
Bu kadar rahatsız olacak kısıtlanacak bi durum yok bence ortada

Ama abinizin önceki tavrından dolayı evde misafir etmek istememesi konusunda bence haklı

Keşke erkekler de bizim kadar düşünceli olsaydı.Eşinizin abisi aynı durumda olsa eşler böyle düşünür müydü...

Annenize söyleyin.O desin yeni evlinin evine zırt pırt gidilmez diye.Arada da olsa gelsin kalsın ama tabi.

Kişisel fikrinize katılıyorum...yeni evlilik ne kadar sürüyor acaba ilk 1 yıl belki. 1.5 yıllık evliyken bebem vardı canıma yapışmıştı...eşimi isten dönünce hangi uzakdoğu sporuyla karsilasam diye düşünüyordum. 😀😀

Kişisel fikrinize katılıyorum...yeni evlilik ne kadar sürüyor acaba ilk 1 yıl belki. 1.5 yıllık evliyken bebem vardı canıma yapışmıştı...eşimi isten dönünce hangi uzakdoğu sporuyla karsilasam diye düşünüyordum. 😀😀
1.5 yıl hala yeni evlilik değil ya
Eşyan bile eskiyor evdeki 2 yılda 😬

Çocuğu nerdeyse okula gideceği halde lohusayım diyen annelere benzemiş biraz bu yeni evlilik işi 😂

Abin evli olsa sen haftanın dört günü mecburiyetten onda kalmak istesen o nasıl tepki verirdi?

Annenize soyleyin buksun kulagini,yeni evli kizin evinde ne isi varmis ,el adamina rezil mi olacak aile

Abinizle aranız pek iyi değil anladığım kadarıyla. Ben yeni evli cicim ayları diyince 3-5 aylık evli olduğunuzu düşünmüştüm.Yeni evliyiz demek biraz işin bahanesi gibi geldi bana. 🙃
Bir de daha düzenli gelip kalma olmamış şimdiden dert etmek garip. Haftada bir de kalsa problem edecek misiniz? Ama aranızda problem varsa sevmiyor rahatsız oluyorsanız istemeyebilirsiniz ona da bir şey diyemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X