Bi buçuk sene daha anca oldu daha çocuk düşünmüyoruz hatta biraz daha gezelim vakit geçirelim diyeNe kadarlık evlisiniz. 11 . 12 de gelse gelince yatar sabah işe gider. Ben olsam söylemezdim. Aramız bozulmasın diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi buçuk sene daha anca oldu daha çocuk düşünmüyoruz hatta biraz daha gezelim vakit geçirelim diyeNe kadarlık evlisiniz. 11 . 12 de gelse gelince yatar sabah işe gider. Ben olsam söylemezdim. Aramız bozulmasın diye
Bu yaklaşım da doğru değil benceNe kadarlık evlisiniz. 11 . 12 de gelse gelince yatar sabah işe gider. Ben olsam söylemezdim. Aramız bozulmasın diye
Konu benim çekinmem değil zaten bu evde sadece ben oturmuyorum esiminde kararı benim için önemli ve onunda tavrını az çok kestirebiliyorum zaten yoğun çalıştığı için eve arada erken gelebilecek ve eminimki rahat rahat haraket etmek isteyecekabinz size yerleşmesin tamam am insan abisinden çekinir mi? ben sizin tavrınızı pek iyi bulmadım.
iyi de adam size yerleşmeyecekmiş ki? üstelik durum kesin bile değil. siz bunu şimdiden ağır sorun etmişsiniz. eşinizin abinizle arası nasıl resmi mi?Konu benim çekinmem değil zaten bu evde sadece ben oturmuyorum esiminde kararı benim için önemli ve onunda tavrını az çok kestirebiliyorum zaten yoğun çalıştığı için eve arada erken gelebilecek ve eminimki rahat rahat haraket etmek isteyecek
Misal şöyle örnek vereyim evlendiğimiz ilk zamanlar kayinpederim sık sık onlarda kalmamız gerektiğini ima ederdi her gittiğimiz de niye kıyafet getirmedin yatılı kalmicak mısınız derdi ben bastan peşin peşin söyledim kayinvalideme biz yeni evliyiz ayrı yuvamiz var burda rahat edemiyoruz diye oda konuşmuş kayinpederimle o gün bugündür bi kez bile kal demediler misal ama söyleyemesem biz yedek kıyafet veririz bile dedikleri olurduBu yaklaşım da doğru değil bence
Aram bozulmasın diye istemediğin şeylere katlanmak insanı hasta eder bi yerden sonra
Evimde kalmasından memnunsam kendim istiyorsam kalmalı
Biz nisanliyken abim biz ayrılalım diye çok uğraştı açıkçası hatta sözüme bile gelmedi istemiyorum benim onayımı almadınız dedi araları çokta iyi değiliyi de adam size yerleşmeyecekmiş ki? üstelik durum kesin bile değil. siz bunu şimdiden ağır sorun etmişsiniz. eşinizin abinizle arası nasıl resmi mi?
o zaman iş değişir. açık ve net olarak bu durumu abinize söyleyin araya vasıta koymadan.Biz nisanliyken abim biz ayrılalım diye çok uğraştı açıkçası hatta sözüme bile gelmedi istemiyorum benim onayımı almadınız dedi araları çokta iyi değil
Ama şu an çok sever eşimi iyiki evlenmişsiniz der ama eşim ben unutmadım söyleneni diyor bana güvenmedi ön yargılı yaklaştı diyor haklı olarako zaman iş değişir. açık ve net olarak bu durumu abinize söyleyin araya vasıta koymadan.
Allah korusun eşinizle bir sorun olsa, hiç beklemediğiniz bir durum olsa ilk arayacağıniz yardım isteyeceginiz size sahip çıkacak abinizi sakın koca için kirmayın derim.Bende söylersem üzülür diye korkuyorum aynı durum esimin ailesinde olsa misal tepki gösteririm ama anlayışlı davranmam gereken bi durum olursa da mecburi anlayışlı davranırım sizin fikrinizi de düşünecegim
Haklısınız galiba bu durumu annemin ara bulması daha mantıklı bi yönden ben yüzüne karşı diyemem zaten kırılmasını asla istememAllah korusun eşinizle bir sorun olsa, hiç beklemediğiniz bir durum olsa ilk arayacağıniz yardım isteyeceginiz size sahip çıkacak abinizi sakın koca için kirmayın derim.
Abiniz anlayissizlik yapmış katılıyorum...Bu işi anneniz çözsün.El oğlu var onlar yeni evli hatta çocuk planı var vb diye ikna etsin. Siz hiç istemediginizi belli etmeyin.
Bu insanların fikrini değiştirebilecek bi detayBiz nisanliyken abim biz ayrılalım diye çok uğraştı açıkçası hatta sözüme bile gelmedi istemiyorum benim onayımı almadınız dedi araları çokta iyi değil
Bence hem rahat edemem diyecek eşim hemde söylediklerinden dolayı kirginim diyecek ben açıkçası 3 4 seneyii devirmek gerek diye düşünüyorum yeni evli dememek için tabi herkesin fikri başkaBu insanların fikrini değiştirebilecek bi detay
Böyle bi abiyi evde misafir etmek istemiyorum demek başka rahat edemem yeni evliyiz demek başka bana göre
Yine kişisel bi fikrimi söyleyeceğim
1.5 yıllık evlilikte insan hala yeni evli sayılmıyor bence
Yeni evliyim deyince ben de 3 4 aylık filan sandım![]()
Rahat etme konusunda adam zaten 11 12 gibi geliyorBence hem rahat edemem diyecek eşim hemde söylediklerinden dolayı kirginim diyecek ben açıkçası 3 4 seneyii devirmek gerek diye düşünüyorum yeni evli dememek için tabi herkesin fikri başka![]()
Kişisel fikrinize katılıyorum...yeni evlilik ne kadar sürüyor acaba ilk 1 yıl belki. 1.5 yıllık evliyken bebem vardı canıma yapışmıştı...eşimi isten dönünce hangi uzakdoğu sporuyla karsilasam diye düşünüyordum.Bu insanların fikrini değiştirebilecek bi detay
Böyle bi abiyi evde misafir etmek istemiyorum demek başka rahat edemem yeni evliyiz demek başka bana göre
Yine kişisel bi fikrimi söyleyeceğim
1.5 yıllık evlilikte insan hala yeni evli sayılmıyor bence
Yeni evliyim deyince ben de 3 4 aylık filan sandım![]()
1.5 yıl hala yeni evlilik değil yaKişisel fikrinize katılıyorum...yeni evlilik ne kadar sürüyor acaba ilk 1 yıl belki. 1.5 yıllık evliyken bebem vardı canıma yapışmıştı...eşimi isten dönünce hangi uzakdoğu sporuyla karsilasam diye düşünüyordum.![]()
Umarim anlayisla karsilar diyecegimde pek sanmiyorum bastan gelmek istemezdi cekinirdi oyle olsa.Yazın değil haftaya başlıyor usulunce söylemeye çalışacağım inşallah