Kafama takilan seyler sevgilim ve yasananlar sirf size bunu sormak için uye oldum....

Erkeklere ben güzel miyim zeki değil miyim vs gibi sorular sorulmaz. Bu sorular kendinizde eksiklik hissettiğinizi gösterir. Erkekler bunu fark ederler ve sizin hassas olduğunuz noktalarda size vuruş yaparlar.
Bu konuda da çok başarılılar. Kendilerini üstün görmeye kadını asagilamaya bayiliyorlar

Yeniden evlenmek, sevmek ve aşık olmak istiyorsunuz. Bunlar zaten hakkınız ama böyle bir herifle mi? Bu adam size ne vadediyor? Esinizi kaybetmissiniz, başınız sağolsun. Tek başına bir çocuğu yetiştiriyorsunuz, hayatınızda olması gereken adamın sizin yuklerinizi alması lazimken bu adam belirsizliği ile ekstra yük oluyor. Olmayacak bir adamda diretmenin ne manası var? Kendinizin ve çocuğunuzun mutlulugundan caliyorsunuz şuan.

Bir cok kadinin bilmediği neyi biliyormuşsunuz ben onu merak ettim. Ama bu adam sizinle seks yapmaktan başka bir şey dusunmuyor bunu görmek icin cok zeki olmaya gerek yok.

Ayrıl, mutlu olamazsın bu adamla

Diğer tüm arkadaşlar da fark etmiş ama ben de yapayım karakterinde bir numara olmadığı için kendini cin sanarak en klasik taktiklerle sizi bağlamış. Eski karısının daha güzel olduğunu söylemek, bir sıcak bir soğuk davranarak size kendinizi sorgulatmak, sıcak halindeki iyi davranışlarını özletmek, başka kadınları övüp size kıyasa sokmak… işsiz haliyle sizinle olmasını bir lütuf gibi göstermiş. Klasik taktik diye küçümsüyoruz ama işe de yaramış bağlanmışsınız adama. Allah aşkına başınıza dert mi arıyorsunuz yoksa hayatınızı kolaylaştıracak biri mi?

Hislerinizle ilgili yorum yapmaya hakkım yok ama annem 40 yaşındayken babamı kaybettik, ben 5 yaşındaydım. O dönem hayatımıza bu tarz girmek isteyen insanlar oldu, saçma sapan tanıdık sokmaya calıstılar araya annem insanları gördükçe beni korumak özelinde hayır demişti. Böyle birini alsaydı ne o böyle huzurlu ne ben bu kadar mutlu olurdum. Kızınızı düşünmek zorundasınız çok üzgünüm ama hele eşiniz öldüyse kalan tek ebeveyn sizsiniz

Gerçek sevgi dengeli ve iyi hissettirir.Ama daha çok cinsellikle ilgili olan veya bir tarafın kafasında tam oturmayan ilişkiler gelgitlidir. Bir iyidir bir kötü. Kötüyken madem beni sevmiyordu niye bunu yaptı derken bulursunuz kendinizi. Ve siz terkedemezseniz o sizi terk eder.

Bu hiç şaşmaz eski eş hep ruh hastasıdır kendisi normal ama hareketlere bakılırsa kendisinde var bir tuhaflık,denge problemi gelgitli ruh halleri ve ilişki üzerinde hakimiyet kurmama isteği var bu da şunu gösteriyor kusurlu ürün alıyorsunuz,biri almış beğenmemiş iade etmiş değeri yarı yarıya düşmüş ama siz ilk günki pahayı biçmekte ısrar ediyorsunuz kazıklanıyorsunuz çok hayatınız varsa alın derim ama eğer bir hayatınız varsa kendisini kasada bırakın.

Ruh hastası olan eski eşi değil adamın kendisi ,normal insanı delirtir bu tipler,gelgitli adamla yaşamayı seçmek tam bir intihar haaa siz ben memnunum deyip devam edin ama unutmayın sizin bir evladınız var bilinmez uçuruma atlamak demek yanında evladınıda yanında sürüklemek demek...

bu gelgitler yüzünden soğumak söyle dursun garip bir şekilde bağlandım bu adama.
Şu cümlenin üzerine ne diyebiliriz ki. 36 yaşında bir kez evliliği deneyimlemiş biri için fazla toy bir düşünce bu. Yapacak bir şey yok. Sanki size ne tavsiye versek boşmuş gibi hissettirdi

Kızlar durumumu bilmiyorsunuz annesi yıllardır sizofreni tedavisi gören biraz saf bir tipim genetik sanrim bu ruh sıkıntıları bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…