• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama takılan soru

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kızlar üniversitedeyken ben evde kalıyordum. Bir erkek arkadaşım vardı, bazen bende kalırdı ve birlikte uyurduk. Bu çocuk benden 5 yaş büyüktü ve tecrübeliydi. Bazen düşünürüm ben uyurken birşeyler koklatıp bana tecavüz etmiş olabilir mi diye. Öncelikle böyle bir emare yok yani çarşaflarda, neticede çarşafı değiştirse anlarım çarşaf benim çarşafım. Ayrıca ikimizde erken kalkıyorduk, birşey koklatsa herhalde uyuyakalmam lazım. Bilmiyorum belki saçma bulacaksınız ama arada kafama takılıyor, neden böyle cahilce bir davranış sergiledim diyorum, endişem gerçekleşmişse hastalık bile kapmış olabilirim. Herhalde böyle birşey başıma gelse anlardım değil mi? Bu arada 10 15 defa birlikte uyumuşuzdur.

Not: Dert bekaret değil, hastalık kapma endişesi. Neticede çocuk hasta mı değil mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Paranoyak olmayın. Anlardınız mutlaka. Normalden farklı bir hisle uyanma ya da uyanamama, baş ağrısı vs. Ayrıca birlikte uyumak derken, aynı evi mi aynı odayı mı kasdediyorsunuz? Kapınızı kilitleseydiniz keşke.

Paranoyak olmayın. Anlardınız mutlaka. Normalden farklı bir hisle uyanma ya da uyanamama, baş ağrısı vs. Ayrıca birlikte uyumak derken, aynı evi mi aynı odayı mı kasdediyorsunuz? Kapınızı kilitleseydiniz keşke.

Aynı yatak, ya geç saate kadar birlikte film falan izliyorduk. Bir de o çalışıyordu, geç geliyordu zaten.

Bişey koklatsa aynı saatte uyanabilirmisin sence ?
Bi sersemlik olmaz mı ? :işsiz:

Aynı yatak, ya geç saate kadar birlikte film falan izliyorduk. Bir de o çalışıyordu, geç geliyordu zaten.
Ya sınav zamanları biz de 4 kız aynı yatakta yatardık. Yer yoktu mecbur enlemesine yatağa sıralanırdık da :) erkek arkadaşla aynı yatak bilemedim şimdi :işsiz: Hayır bir de adam sorunlu bir tipse zaten niye yatağınıza aldınız? Değilse neden bunca yıldan sonra şüphelenmek geldi aklınıza??

Neden böyle bir tepki verdin canım, endişem bekaret değil, milyon tane hastalık var, üstelik çocuk sahibi olursam çocuğumu da etkileyebilir allah korusun.

Derdin bekaret diye vermedim zaten.
1.si sana tecavuz edebilme ihtimalini ongordugu birinin senin yatağında ne isi var? Kendini niye bu kadar tehlikeye atiyorsun?
2.si hastalık bulastirma ihtimali olan biriyle niye o kadar yakin oluyorsun?
3.su artik internet elimizin altinda, agizdan verilen hicbir ilacin insani ölü gibi bir hale sokmayacagini rahatlikla arastirip bulabilirsin. Filmlerdeki gibi 3 saniyede bayılıp ertesi gun hicbir sey hatirlamama diye bir sey yok.
4.su ise boyle bir seyi ciddi ciddi sorduğunu dusunemedim. Ama ciddiymissin. Hala saskinim. Boyle bir sey imkansiz. Icin rahat olsun.

Bişey koklatsa aynı saatte uyanabilirmisin sence ?
Bi sersemlik olmaz mı ? :işsiz:

İşte ben de çarşaf + bu erken kalkma işi ile rahatlıyorum. Ama yaptığım gerçekten çok cahilceymiş. Şimdi ki aklım olsa asla yapmayacağım birşey. Herkes bekarete getirdi konuyu ama benim derdim hastalık kapmış olmak

Ya sınav zamanları biz de 4 kız aynı yatakta yatardık. Yer yoktu mecbur enlemesine yatağa sıralanırdık da :) erkek arkadaşla aynı yatak bilemedim şimdi :işsiz: Hayır bir de adam sorunlu bir tipse zaten niye yatağınıza aldınız? Değilse neden bunca yıldan sonra şüphelenmek geldi aklınıza??

Sorunlu bir tip değildi ama neticede ikimizde çok gençtik. Ne bileyim, 7/24 endişelenmiyorum, bazen aklıma geliyor bu ihtimal

İşte ben de çarşaf + bu erken kalkma işi ile rahatlıyorum. Ama yaptığım gerçekten çok cahilceymiş. Şimdi ki aklım olsa asla yapmayacağım birşey. Herkes bekarete getirdi konuyu ama benim derdim hastalık kapmış olmak

Kimmiş o herkes? Ben göremedim de öyle bir yorum. Anladık derdiniz bekaret değil, ama bunu vurgulamak için senaryo yazmayın.

Bulassa Bulassa bit bulaşır :) birşey koklatacak olsa uyandığında vücudun buna tepki verirdi .. neden çocuğun günahını alıyorsun :) sevişmek isteyince söylemiyor muydu ?

Derdin bekaret diye vermedim zaten.
1.si sana tecavuz edebilme ihtimalini ongordugu birinin senin yatağında ne isi var? Kendini niye bu kadar tehlikeye atiyorsun?
2.si hastalık bulastirma ihtimali olan biriyle niye o kadar yakin oluyorsun?
3.su artik internet elimizin altinda, agizdan verilen hicbir ilacin insani ölü gibi bir hale sokmayacagini rahatlikla arastirip bulabilirsin. Filmlerdeki gibi 3 saniyede bayılıp ertesi gun hicbir sey hatirlamama diye bir sey yok.
4.su ise boyle bir seyi ciddi ciddi sorduğunu dusunemedim. Ama ciddiymissin. Hala saskinim. Boyle bir sey imkansiz. Icin rahat olsun.

Öyle tecavüz edecek bir çocuk değildi ama arada aklıma geliyor bu ihtimal. Çocuğun karakteri ile ilgisiz, istediği kadar düzgün olsun hastalığı olmadığını bilmem lazım. Evt düşük bir ihtimal galiba, hem hastalığı olacak hem bana tecavüz edecek ve ben bunun farkında olmayacağım. Ama arada kafama takıldığı için yazdım.

Back
X