Kafama takılan sorular

melikeayx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
18
1
1
25
Merhaba yine anlatacak kimse olmadığı için buraya konu açmak istedim. Bugün maalesef dayımı kaybettik dayım zaten hastaydı ama iyiydi yani adam bir problemi yoktu sabahtan beri kafama takıldı acaba çocukları mı bir şey yaptı da adam fenalaştı kuzenim de aradı çok duygusuzlar bir anneannem ve teyzem ağlıyor diye ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm.

Sırf ağlamıyorlar diye kuzenlerinizin babalarıni öldürdüğünü mü düşünüyorsanız yani?
Yok ablacım o kadar geri zekali degilim. Dayım ölmeden önce de her gün seni öldürürüz defol git bu evden ölde emekli maaşını yiyelim dedikleri için kafama takıldı.

İnsanların babalarini öldürdüğünü mu düşünüyorsunuz?

Ne icin?
Daha önce de biriktidiği parasini çalmışlardı adamın bugün kendine motor almaya gidecekti dün de telefonda eşiyle tartıştı ona o kadar para verme diye zorla parasını almaya mi çalıştılar noldu onu anlamiyorum

Yok ablacım o kadar geri zekali degilim. Dayım ölmeden önce de her gün seni öldürürüz defol git bu evden ölde emekli maaşını yiyelim dedikleri için kafama takıldı.
Varsayımlarla birşey diyemeyiz ki bir şüpheniz varsa polise gidin otopsi falan yapsınlar.

Varsayımlarla birşey diyemeyiz ki bir şüpheniz varsa polise gidin otopsi falan yapsınlar.
Doğru söylüyorsunuz varsayımla bir yere varılmaz doğrudan bir şeyde yok aslında kafama takıldı sadece kavga ettilerde adam kötü mü oldu diye ona canım sıkıldı sadece

Başınız sagolsun ama buradan kim size ne diyebilir böyle önemli, hassas bir konuda? Aileden bu şüphenizi paylaşabileceğiniz akli selim biriyle konuşup yol alabilirsiniz belki

Başınız sagolsun ama buradan kim size ne diyebilir böyle önemli, hassas bir konuda? Aileden bu şüphenizi paylaşabileceğiniz akli selim biriyle konuşup yol alabilirsiniz belki
Sağ olun teşekkür ederim. ailede bu konuyu konuşacak pekte insan yok arkadaşım da yok o yüzden burda sıkıntımı paylaşmak istedim kusura bakmayın

Allah rahmet eylesin.Başınız saolsun
Siz dualarınızı eksik etmeyin .Diğer türlü içiniz içinizi yer.Şüphe şüpheyi doğurur. İçinizdeki en ufak vesvese öyle bir büyür ki olmayan şeyleri olmuş gibi görmeye başlarsınız. Şu durumda dua etmekten ve yakınlarının yanında oldugunuzu hissettirmekten baska çareniz yok .Allah korusun dediginiz gibi bir durum oldu ise zaten çok geçmeden ortaya çıkar. Fakat siz böyle bir durumu kimse ile paylaşmayın özellikle de ölen kişinin yakınlarına söyleyebilecek kimselerle sakın paylaşmayın .Acıları yeni böyle şeyler duymak onları çok üzer ve belki de yıllarca iftiracı ithamıyla yaşamak zorunda kalırsınız .

Allah rahmet eylesin.Başınız saolsun
Siz dualarınızı eksik etmeyin .Diğer türlü içiniz içinizi yer.Şüphe şüpheyi doğurur. İçinizdeki en ufak vesvese öyle bir büyür ki olmayan şeyleri olmuş gibi görmeye başlarsınız. Şu durumda dua etmekten ve yakınlarının yanında oldugunuzu hissettirmekten baska çareniz yok .Allah korusun dediginiz gibi bir durum oldu ise zaten çok geçmeden ortaya çıkar. Fakat siz böyle bir durumu kimse ile paylaşmayın özellikle de ölen kişinin yakınlarına söyleyebilecek kimselerle sakın paylaşmayın .Acıları yeni böyle şeyler duymak onları çok üzer ve belki de yıllarca iftiracı ithamıyla yaşamak zorunda kalırsınız .
Yok çok şükür onun bende bilincindeyim hiçbir şekilde düşündüklerimi yakınlarına belli etmem. Dediğiniz gibi bir şey varsa da bugün yarın belli olur dün konuştuğum insandan bugün böyle bir haber alınca hiç sağlıklı düşünemedim

Daha önce de biriktidiği parasini çalmışlardı adamın bugün kendine motor almaya gidecekti dün de telefonda eşiyle tartıştı ona o kadar para verme diye zorla parasını almaya mi çalıştılar noldu onu anlamiyorum
16 saat uzaklıkta yasarken bu konulara bu sekilde hakim olamazsiniz yalniz. Arkadasiniz ya da guvendiginiz akrabaniz olmamasi da ilginc, kiraciniz sorun cikariyor diye ev hayatiniz olmamasi da.

Siz degisik bi ailesiniz anladigim kadariyla.

olabilirde neler olmuyorki günümüzde sasirmiyoruzda artik otobside hersey ortaya cikacaktir icnizdeki süphelerdende kurtulmus olursunuz

16 saat uzaklıkta yasarken bu konulara bu sekilde hakim olamazsiniz yalniz. Arkadasiniz ya da guvendiginiz akrabaniz olmamasi da ilginc, kiraciniz sorun cikariyor diye ev hayatiniz olmamasi da.

Siz degisik bi ailesiniz anladigim kadariyla.
Niye değişik insanlar ilan edildik ki şimdi durduk yere ? Kardeşim de benden uzakta bir şehirde yaşıyor bu benim onunla iletişim kurmam için bir engel mi onun da hayatında ne olup bitti gayet iyi biliyorum. Bugün zaten teyzelerimle konuştuk dayım oğullarıyla eşiyle ilgili bize ne anlattıysa aynı şekilde onlara da anlatmış herkes ihmal edildiği konusunda hemfikir yani. Arkadaşım yok bu arada evet çünkü sosyal fobim var sosyal ortamlara adapte olamıyorum ama ailem gayet normal insanlar emin olabilirsiniz (: Kiracı yüzünden ev hayatımızın sıkıntılı olması niye ilginç bu süreçte 3-4 defa ev değistirdik hâlâ daha bugün yarın çıkar diye eşyalar kolili bir şekilde bekliyoruz ev karman çorman adam gelmeyi kabul etse bile bir yatak koyacak yer yok evde bile bile niye bir bok yapmadiniz diyen arkadaşa izah etmeye çalıştım mal gibiyim zaten dünden beri kusura bakmayın

Back
X