- Konu Sahibi sirinler12
-
Arkadaslar hepimizin farkli farkli sikintilari var is okul sinavlar gecinme ..tum bunlari neden cekiyoruz ? Para kazanmak icin mi ? Peki soyle bir sey olsaydi sinirsiz kaynagimizi paramiz olsaydi calismamayi secermiydik ?? Sinavlardan bunalmis bir ogrencinin sorusu.
Arkadaslar hepimizin farkli farkli sikintilari var is okul sinavlar gecinme ..tum bunlari neden cekiyoruz ? Para kazanmak icin mi ? Peki soyle bir sey olsaydi sinirsiz kaynagimizi paramiz olsaydi calismamayi secermiydik ?? Sinavlardan bunalmis bir ogrencinin sorusu.
Aksine sınırsız para kaynağım olsaydı şu an ki eğitimimden kat ve kat eğitimli olurdum !
Sanirim yanlis anladiniz en egitimden bahsetmediM calismaktan bahsettim eger ustumuzde para kazanma sikintisi olmasa zaten daha cok egitim alinir ve daha mutlu olunur suphesiz.ama simdi okuyoruz neden para kazanmak icin bunun stresi var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?