• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama taktım...

ragy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
827
1.095
158
Arkadaşlar çalışan bir bayanım sabah erken çıkıyor akşamda geç dönüyorum. Bir akrabam aradı akşam bize uğrayacaklarını söylediler. İş dönüşü apartmanın girişinde karşılaştık. Haliyle onlardan önce eve girip evi toparlama şansım olmadı... Sabah eşim benden sonra çıktığı için ev eşimin bıraktığı haliyle kalıyor. Kısacası mutfak masasının üzerinde sabahki bardaklar duruyordu lavabonun içerisinde kahvaltı tabakları...mutfak tezgahının üzeri dağınık...oturma odası dağınık...:( ufff aklıma takıldı.. Kesin beni laf etmişlerdir diye. Birde kadın bir bahaneyle bütün odalarımı gördü. Yatak odamın kapısını zor kapattım. Yatağımızı toplayamadık sabah dedim. Aslında normalde o kadar dağınık olmazdı evim ama gece geç döndük eve sabahta uyuyakaldım geç kalıyordum işe öyle bir çıktım ki evden çocuğumun dağıttığı yerleri bile toplama fırsatım olmamıştı :( tabiii onlar bunları bilmediği için beni ayıplamış olabilirler... Bu bana iyi bir ders oldu. Bundan sonra sabahları 5 dk da olsa erken kalkıp evimi toparlamaya çalışcam...insanlık hali aniden misafirde gelir, başıma bir iş de gelir, ölüm de gelir... Ama bu meseleyi bir süre kafama takacağım heralde...

çalışan bayansn olur öyle hiç takmaa
laf ederse etsin elimizden geleni yapıoruz bazende enerjimiz bitik oluyor

Benimde genelde misafirim eksik olmaz 9,5 aylık evliyim ve bu balayından geldiğimden beri devam eder. heleki 3 4 ay 1 gün bile kocamla oturamadım eşimin tarafı fazla anlayışlı da........ Durum böyle olunca bende eve her an benimle birlikte misafir gelecekmiş gibi bırakıyorum. e öyle de oluyor. saat 6 da arayıp biz yemeğe geliyoruz diyen bir ailesi var eşimin... ee yapacak birşey yok. 7 de işten çıkıyorum sabahta 7 gibi eşim gidiyor bende onla birlikte kalkıp işimi yapıyorum. Hafta sonu kayınvalidemlere gitmekten başka yaptıgımız bişey olmadğı için. cumartesi akşam işten çıktıgımız gibi gidiyoruz pazar akşamı dönüyoruz. evi temizleme şansım yok başka türlü. tavsiye ederim sabah 15 -20 dk erken kalkınca hep tertemiz oluyor ev :KK43:

Beğenmeyen evine gelmesin boşversene
Ev bu dağınıkta olur süpürülmemişte olur birde çalışan insanlarsınız bunu düşünemiyorsa sen niye düşünüyorsun

Teşekkür ederim arkadaşlar içime su serptiniz... Laf ederlerde etsinler napayım diyorum sonra tekrar aklıma geliyor.. Evimi öyle görmelerine üzüldüm...

Bence de akliniza takmayin keske basindan baska bir bahane ile baska gune erteleseydiniz

Çalışan bir insanın evine onunla birlikte girmek başlıbaşına ayıp bence ,biraz daha bekleyememişmi, yada keşke aradığında sen 1 saat sonrasını söyleseydin. Bu aralar yardımcım yok ,çocuklar ve eşim benden sonra çıktığından geldiğimde evde ne ile karşılaşacağımı ben bile hayal edemiyorum her gün...

Benimde genelde misafirim eksik olmaz 9,5 aylık evliyim ve bu balayından geldiğimden beri devam eder. heleki 3 4 ay 1 gün bile kocamla oturamadım eşimin tarafı fazla anlayışlı da........ Durum böyle olunca bende eve her an benimle birlikte misafir gelecekmiş gibi bırakıyorum. e öyle de oluyor. saat 6 da arayıp biz yemeğe geliyoruz diyen bir ailesi var eşimin... ee yapacak birşey yok. 7 de işten çıkıyorum sabahta 7 gibi eşim gidiyor bende onla birlikte kalkıp işimi yapıyorum. Hafta sonu kayınvalidemlere gitmekten başka yaptıgımız bişey olmadğı için. cumartesi akşam işten çıktıgımız gibi gidiyoruz pazar akşamı dönüyoruz. evi temizleme şansım yok başka türlü. tavsiye ederim sabah 15 -20 dk erken kalkınca hep tertemiz oluyor ev :KK43:
Bana öyle pek misafir gelmez 2-3 haftada bir ailem gelir onlarda haber vermiş olur. Kimse gelmediği için ben de hafta sonu yaparım işlerimi. Hafta içi iş çıkışı annemlere gidiyorum. Sadece yatmaya geliyoruz eve. Çocuk olunca da evde az vakit geçirsek bile dağılmış oluyor. Sabah da herzaman toplamaya fırsatım olmuyor. Ama dünkü gibi de olmuyordu açıkcası. Şanssızlığıma denk geldi

Bence de akliniza takmayin keske basindan baska bir bahane ile baska gune erteleseydiniz
Erteleme şansım yoktu. Evlerine tadilat yaptıracaklardı, bizim evden fikir almak için bir kaç şeye baktılar.
Çok durmadılar zaten bir kahve içip gittilerama dağınık yakalanmasam iyiydi..

Erteleme şansım yoktu. Evlerine tadilat yaptıracaklardı, bizim evden fikir almak için bir kaç şeye baktılar.
Çok durmadılar zaten bir kahve içip gittilerama dağınık yakalanmasam iyiydi..
Anladim yapacak birsey yokmus saat konusunda biraz emrivaki olmus bi bes dakikaniz olsa bile cok farkederdi eminim onlar eve gelmeden.
Takmayin kafaniza evet edebilirler de napacaksiniz artik

Bana öyle pek misafir gelmez 2-3 haftada bir ailem gelir onlarda haber vermiş olur. Kimse gelmediği için ben de hafta sonu yaparım işlerimi. Hafta içi iş çıkışı annemlere gidiyorum. Sadece yatmaya geliyoruz eve. Çocuk olunca da evde az vakit geçirsek bile dağılmış oluyor. Sabah da herzaman toplamaya fırsatım olmuyor. Ama dünkü gibi de olmuyordu açıkcası. Şanssızlığıma denk geldi

bence hiçte kafaya takıcak bişey yok. sen çalışan bi kadınsın ve ben çocuksuzken bile bir yeri toplarken arkamı dönüyorum diğer taraf dağılmış oluyor birde çocuğun var senin yetişememen çok normal.

Anladim yapacak birsey yokmus saat konusunda biraz emrivaki olmus bi bes dakikaniz olsa bile cok farkederdi eminim onlar eve gelmeden.
Takmayin kafaniza evet edebilirler de napacaksiniz artik[/QUOT. Cidden o an bi 5 dakikamın olmasını hayal ettim :)

kadının tek görevi temizlik bulaşık filan değildir hatta isterseniz bir ay ev işi de yapmayabilirsiniz çat kapı gelen misafir de durumu anlayacak artık.

Arkadaşlar çalışan bir bayanım sabah erken çıkıyor akşamda geç dönüyorum. Bir akrabam aradı akşam bize uğrayacaklarını söylediler. İş dönüşü apartmanın girişinde karşılaştık. Haliyle onlardan önce eve girip evi toparlama şansım olmadı... Sabah eşim benden sonra çıktığı için ev eşimin bıraktığı haliyle kalıyor. Kısacası mutfak masasının üzerinde sabahki bardaklar duruyordu lavabonun içerisinde kahvaltı tabakları...mutfak tezgahının üzeri dağınık...oturma odası dağınık...:KK43: ufff aklıma takıldı.. Kesin beni laf etmişlerdir diye. Birde kadın bir bahaneyle bütün odalarımı gördü. Yatak odamın kapısını zor kapattım. Yatağımızı toplayamadık sabah dedim. Aslında normalde o kadar dağınık olmazdı evim ama gece geç döndük eve sabahta uyuyakaldım geç kalıyordum işe öyle bir çıktım ki evden çocuğumun dağıttığı yerleri bile toplama fırsatım olmamıştı :KK43: tabiii onlar bunları bilmediği için beni ayıplamış olabilirler... Bu bana iyi bir ders oldu. Bundan sonra sabahları 5 dk da olsa erken kalkıp evimi toparlamaya çalışcam...insanlık hali aniden misafirde gelir, başıma bir iş de gelir, ölüm de gelir... Ama bu meseleyi bir süre kafama takacağım heralde...
evet normalde evden ciktiginda toparlamada fayda var benim cok basima gelir bakarsin ish cikishi biri sana takilir gelir arkadashin felan.Ama senin evin daginiksa seni kimse yargilayamaz.Bide gormush isdn yeni geldiyini.Misafir umdugunu deyil buldugunu gorur :)))))

Bence de gelen kaşınmış. İnsana bi evi toparlama şansı verilir on dakika bile olsa.

ben de dağınık bırakır çıkarım canım gayet normal sizin ki...
burda ilginç olan, mesai günlerinde çalışan birine kendini davet ettirmek
hem de kapıda ev sahibini karşılamak..
ne telaş varmış millette..
bi nefes alsın kadın da öyle gidin..

Back
X