Kafamda birsürü cevapsız soru var??

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
Arkadaşlar bebeğim 33. Haftasında ve hala dönmedi sabrediyoruz tabiki daha zamanı var..en aklıma takılan soru şu Bebeğim döndüğünde bunu hissedermiyim ben hissederim diye düşünüyorum çnkü şuan her hareketini rahatlıkla hissediyorum zaten.2 hafta öncede rahat 1 buçuk saate yakın hiç durmadı uzanıyordum ve kaç defa pozisyon değişmeme rağmen durmuyordu o sırada dönüyordu sanırım çnkü bukdr saat sürekli hareketi bana bunu düşündürdü ve ilk defa bukdr hareket etti hiç durmadan.başına gelenlerden tecrübelerinizi öğrenebilirmym? O sırada başı yukarı döndü sanırım şuan hala yukarda zaten ters duruyor 33.haftadan sonra bebeği dönen varmı?

canım benim bebeğim 27. haftasında dönmüştü.. sonraki kontrolümde doktorum yan durduğunu söyledi.. dünkü kontrolümde yine yan duruyordu.. şu an bunu dert etme bebişler son anda da dönebiliyorlar.. bunun için biraz erken :KK51:

evet canım internette araştırıyorum sürekli zaten son 4 haftasında genelde son pozisyonu alırmış ama 1 saat hiç durmadan hareket ederse dönüyordur değilmi ben hissedermiyim acaba döndüğünü diyorum inş dönerde hissetmesemde olur çnkü sorunsuz giden bi gebelikte sırf pozisyon yüzünden sezeryan olmak üzer beni gerçekten.çocuğum için sağlıklı olsun tek isteğim bu ama kadınlık görevimmiş gibi hissediyorum acısınıda sancısınıda çekeyim doğal yolla doğurayım çocuğumu istiyorum ve normal doğumun anneyede çocuğada daha iyi olduğunu biliyorum bakalım kısmette ne varsa artık..

Oyy masallah ne guzel
bence cok kafaya takmayin.
Benim ikizler altli ustlulerdi ve bir bas biri makatti. 2 hafta kadar once oyle bir canim yandi ki meger o gun alt karnim bildigin yirtilmis. O gun cok degisik bir hareketlilik vardi karnimda hareket desem hareket degil tepme desem hic degil. Bir iki gun sonra dr.a gidince ogrendim ki alt ust durumdan yanlara gecmisler. Ozellikle yirtilan taraftaki minik de bas pozisyonuna donmus. Benim ilk gebeligim ben cok anlamdim ama bence tek bebek icin 33 erken korkmamalisin.
Bir de o hareket ederken sen de donsun diye falan cok fazla hareket etme. Plesanta dolanabiliyormus.

evet canım inşallah döner bende sabırsızlıkla bekliyorum..aslında dönmesi de yetmiyor doğum kanalına girmesi şart ..inş normal doğum olur diyorum ama hayırlısı olsun

BEN DE 33. HAFTADAYIM.
10 MAYIS GİBİ DOĞUM PLANLANIYOR
DOKTORA DÖNME İŞİNİ SORDUĞUMDA SON HAFTA BİLE DÖNER DEDİ

yaa dün gece çok garip bişe oldu :s uzanıyordum ayaklarımı yükseğe uzatıp ve göbeğimin ortası sanki dibe çöktü sağ ve sol şişti göbek ortası içine doğru çöktü korktum bian ve sabah kalktığımda karnım taş gibiydi bi gariplikmi var yoksa bunlar normal şeylermi bilmiyorum ama şok oldum kendimden korktum bian :S

yaa dün gece çok garip bişe oldu :s uzanıyordum ayaklarımı yükseğe uzatıp ve göbeğimin ortası sanki dibe çöktü sağ ve sol şişti göbek ortası içine doğru çöktü korktum bian ve sabah kalktığımda karnım taş gibiydi bi gariplikmi var yoksa bunlar normal şeylermi bilmiyorum ama şok oldum kendimden korktum bian :S
Normal canım benimde iki taraf şişyor ortası çöküyor .. Büyük ihtimal domalıyor bebek :KK70:

ben ilk defa yaşadım bunu göbek deliğim hep dışarı fırlardı dün birden çöktü korkunç bi görntü oldu ya :emir_bebek: :KK48:

X