kafamda biton soru işareti...

evet bende bunun farkına vardım istemekle olmuyor . Dediğiniz şeyi deniycem saolun

Evet ne kadar güzel bir söz tam da durumu özetlemiş ...

Evet ne kadarda dogru aslinda. Zaman ayrilmak isteyen insan bir yolunu bulur. Dedigin gibide yemekte mi yemiyor bu adam hem uyardiginda dikkat ediyormus. Belkide gercekten monotonluktan bilemeyiz. Ama onun yaptigi gibi yaparsan belki anlar birseyleri.

Aslında ben onun gibi yapsam bu sefer hayatımız bu şekil gitmeye başlar diye düşünüyorum. Çünkü adam zaten çalışıyor onunda canına minnet kafasını şişiren vıdı vıdı eden biri yok daha çok memnun olur bu duruma hem erkekler bizim gibi değilki ne ilgi istiyorlar nede öle aşk meşk Ayy Allahım ayy

Ama böyle yaparsanda sana ne kadar önem ve deger verdigini görmüs olursun, sencede öyle degilmi? Hani Özlüyormu, merak ediyormu anlarsin? Erkekler biz gibi degiller evet ama bence her erkekte dozunda ilgiden hoslanir. En azindan bizde öyle. Belkide senden adi kadar emin ne kadar ilgisiz olursa olsun sen ondan vazgecmezsin gibi görüyor. Eger cok üstüne gider bunaltirsan hani hic yazmiyorsun, aramiyorsun gibi bu sefer dahada kacar tabide ama ilgini yavasca kesersen belki ne oluyor bu kiza der? Sorarsada uydurursun bir bahane. Iliskiler tek tarafli yürümez bunu idrak edememis gibi geldi bana.

Evet haklısınız bunları deniycem saolun

Üç sene sevgili 5sene evlilik.benim kocamda yoğun çalışıyor herkesin kocası gibi.ama günde enaz 3kere arar ve aralarda yazar.iletişim olmayan bir ilişki bitmeye mahkumdur.dediğiniz gibi bir mesaj yazmak bir arama yapmak saniyeler alır.

Benim de başımdan geçti öyle bir olay. Ve inanın bitirdiğimde o kadar rahatlamıştım ki çünkü sevgiliniz bu hali sizi gıcık ediyor, sinir ediyor, düşündürüyor, sürekli eliniz telefonda oluyor, ben onun için neler yapıyorum o beni aramıyor bile diyorsun ve zamanla hissizlesiyorsun vs... ama ayrılınca aslında sevgilinizin size duygusal olarak ne kadar yük olduğunu farkediyorsunuz malesef...

Sizi önemseyen adam iki eli kanda da olsa arar sorar, sizin için zaman bulur. Tek kişilik bir ilişki yaşayacağınıza ayrılın hayat çok kısa ve zaman geçiyor hem ayrılınca belki sizi gerçekten sevecek başka biri çıkar karsiniza=)

Gerçekten aynen bende bunları düşünüyorum telefonum çalsa direk omu diye bakıyorum sonra tabiki o değil arkadaşlarım arıyor çoğu zaman onların aramasını bile açmıyorum moralim bozuyor. 3 ay önce büyük bir ayrılık yaşadık 4 ay ayrı kaldık sonra bi sebepten ötürü onu aradım ve buluştuk birbirimizi seviyoruz dayanamadık barıştık ama huyundan vazgeçmiyor işte . O ayrı kaldığımız zamanlarda ise aynen dediğiniz gibi resmen kafam dinlenmişti çünkü bir beklentim yoktu kafa ağrım kalmamıştı düşüncelerimde kalmamıştı... Off ama ayrı da olmuyor seviyoruz değişmiyorda

adamın içinde olacak işte

Seviyorsunuz ama adam sizi ne hale getiriyor... Bence bi ilişkide yalnız hissediyorsanız ortada bi ilişki yok demektir ki sizin anlattığınız sürekli bir durum. Neden kendinize bunu yapıyorsunuz? Etrafta erkek mi yok? Siz de mutlu ve huzurlu bir ilişkiyi hak ettiğinizi düşünmüyor musunuz? Ben biraz cesaret diyorum =))

Bi de ben ayrıldıktan yaklaşık 2 ay sonra şimdiki sevgilimle tanıştım. İnanın ilişkinin nasıl bi şey olduğunu unutmuşum sanki sevgililerin hiç arayıp soramaması normal gibi geliyordu çünkü eski sevgilim o kadar alıştırmıstı ki beni buna... Bunu şimdiki sevgilim sürekli arayıp sorduğunda, beni merak ettiğinde farkettim ve geçen zamanıma üzüldüm en çok.

2.5 yılınız gitmiş zaten bence daha fazla bu güzel günlerinizi böyle bir adamla harcamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…