Kafamda deli bir soru

Olsun bak 29 unda bitiyormuş sinav babani uzmene de degmez kendini uzmene de yan yana iken güzelce açıklarsın durumu şu anda böyle moralinizi bozup güzel geçecek günlere gölge dusurmeyin
Ya hayır ben o birden böyle sertleşince korktum sadece sonradan düşündüm ben de yanlış bir şey yapmadigimi anladım sadece kafam karisti. Olay bu.

ben seni anladim,yazini okuyuncabi tanidgim gozumde canlandi,adam dediginden asla donmez, yanlis olduguunu bilsede donmez,silah çeksen yine donmez, oyle bir inat, kendini begenmislik, ben bilirim, ben e iyiyimler babaana çok benziyor galiba

ve yapabaielegin bisey yok onun huyu bu,sinav da yokmus zaten, kusme orali olma,bir kulagindan grip bi kulagindan çiksin derler ya sen tika kulagini hiç girmesin mumkunse :)

he baba de geç yani :)

ben seni anladim,yazini okuyuncabi tanidgim gozumde canlandi,adam dediginden asla donmez, yanlis olduguunu bilsede donmez,silah çeksen yine donmez, oyle bir inat, kendini begenmislik, ben bilirim, ben e iyiyimler babaana çok benziyor galiba

ve yapabaielegin bisey yok onun huyu bu,sinav da yokmus zaten, kusme orali olma,bir kulagindan grip bi kulagindan çiksin derler ya sen tika kulagini hiç girmesin mumkunse :)

he baba de geç yani :)
Derdim tabii ki bu değil, neden o kadar sert çıktı ki. Yani aynı cümleyi güzelce söyleyince haklı olursun, hakli değilsen bile başka bir bakış acısı açmış olursun, Ama aynı cümleyi sert söylersen belki gerçekten haklıyken veya haklı olabilecekken haksız duruma düşersin. Yumuşak bir şekilde anlatabilirdi bence. Yani mesela "ya hayatım sen bunu mu sorun ediyorsun, dert ettiğin şeye bak"gibi. Bu kadar yerden yere vurunca insan bir düşünüyor bende mı sorun var ben iyi biri değil miyim diye (iyi olup olmadığım kesin değil ama takıntılı olduğum bir gerçek :( )

Olur böyle baba kız arasında. O seni sevdiğinden yapıyor. Seni özlemiş daha erken gelmen aslında onun için çok önemli olduğundan böyle yapmış... (bu yorumu yaptığıma şuan inanamıyorum, aynı sorunu üniversitedeyken ben de yaşadım hatta babam da aşağı yukarı böyle bi insan, demek ki zamanla bazı şeyler affediliyor unutuluyor... Sana ne desem boş babana olan bir kızgınlığın var ve bu onun diğer yaptığı küçük şeyleri senin büyük olarak hissetmene sebep veriyor )

Gözünü sevdiğimin translate'i İngilizce bilmeyene ne faydalı bir eser :)))
Hanımlar bu sitede yabancı dil başlıkları hariç Türkçe yazmak kural gereğidir. Bilmem anlatabildim mi?

Nankör değilsin o nerden çıktı.Baban aksi bir insan olabilir.Huyunu biliyorsundur.İdare et.Takma kafana.Baba sonuçta.Bazı şeyleri görmezden gel.Onun kredisi olmayacak kimin olacak senin için kuzum.

Back
X