• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda deli sorular..

Nişanlınız ne diyor bu duruma
O nası biliyo musunuz
Benim istediğim bişi olmadığında morali bozulan her şekilde mücadele veren böyle bi ailesi olduğu için bazen utanç duyan bi yandan beni bi yandan ailesini susturmaya calısan naif biri.
Zaten böyle ezmelerinin sebebide bu
Azıcık ketum biri olsa bu kadar tepemize binemezdi.
O kücücük görümce herkesi parmağında oynatır benim nişanlımda saf beceremez öyle şeyleri

evlensen surmez ben sana soylum
Herseye karışır bunlar
Simdiden rengi belli
Bu traz insanla olmaz
Bunlar çocuğunu tapulu mali gibi görüyorlar
Evet aunen öyle şunu getir bunu götür
Görümcem yayılır ojesini sürer nişanlıma iş buyurur kv
Kalk sunu getir hadi çay doldur bilmem ne ben böyle bişi görmedim ya

Evet aunen öyle şunu getir bunu götür
Görümcem yayılır ojesini sürer nişanlıma iş buyurur kv
Kalk sunu getir hadi çay doldur bilmem ne ben böyle bişi görmedim ya
aile cok onemli esle sadece mutlu olunmuyor
Sadece 1 kaç yil surer cicim ayi
Sonra hersey batacak inanin

Evlendiğinde 24 yaşındaydım, esimde 28 hani oyle kocaman insanlar değildik ama işimiz ve paramiz oldugu için aileleri asla karıştırmadik. Beyaz eşyasından kanepesine gelinligine evin ivir zıvırına kadar tek başınıza aldik ve kimsede karışamadı. Çünkü maddi anlamda güçlüydük. Keske sizde paranız olmadan evlenmeye kalkmasaydınız, hani 1 tl lik birşey için bile karşı taraftan para beklemek can sıkıcı. Ve haliyle herseyi kendilerinde hak goruyorlar. E birde üstüne nişanlınız ailesine hayır diyemiyor tepki veremiyorsa biraz pasif kalıyor belliki, ilerisi gerçekten çok sıkıntı. Cok iyi düşünün cok.

aile cok onemli esle sadece mutlu olunmuyor
Sadece 1 kaç yil surer cicim ayi
Sonra hersey batacak inanin
Dİlerim yanılırım
Ama bu kadın olduğu sürece benm işim zor
Kendi sitesinde daire almak istedi
İstemedim. Düşünsenize bir de aynı sitede olduğumu?
Aynı havuza aynı spor salonuna gittiğimi?
Her şeyim konu olacak
Giydiğim şeylere karışılacak belki.
Zaten görümce belası üstümde ne görse bade abla dur etiketine bakıyorum diyip bakar
Muhakkak kilo muhabbetim yapılır
Hassas terazi gibiler aldım mı verdim mi herkes benden daha iyi bilir

Herkese merhaba

Direk konuya girmek ve sizlerden akıl istiyorum.
Nişanlıyım ekim ayında düğünüm olacak. Ivır zıvır alınacak şeyler kaldı kv ve görümce her yere bizle gelmek istiyor. Büyük eşyalarda ayıp olmasın diye hadi tamam dedik ama konu şuanda aksesura kadar kaldı ona bile dahil olmak istiyorlar nişanlım kaç yüz sefer söyledi bu seferde sorun yaratmaya baslıyo. Biz borçsuz evlenen şanslı şanssızlardanız böyle oluncada işte herşeye dahil olmak istiyorlar. Bİşi alıcaz mesela halı perde vs olsun bu bende var kullanmadım vereyim diyor ne alaka ya?
Aile durumları cok cok iyi
Ama örneğin ben x ürünü istiyorum (piyasada olan bi ürün ve ekstra bi pahalılığı yok gayet sıradan) gidiyo o ürünün ucuzlarını buluyo bunlar bunlar varmış bak diyo. İyide ben sana bunların ikamelerini göster diye söylemiyorumki sen niye bana habire alternatif sunuyosun?
Her işlerini son dakikaya bırakıyolar biz şimdi alalım çıksın aradan istiyoruz ailesi uyuzluğuna erteliyo ya arkadaş bunlar yapılacak zaten paranızda var neyi zorluyosun zorlaştırıyosun
Artık gerçekten son noktamdayım kayınbabam çok iyi ama kv ve görümce benim sınavım heralde
Bide tutturmus bende sizde kalıcam artık hafta sonları bilmem ne . Emri vakilerden zaten oldum olası nefret etmişimdir nişanlımda allahtan bana hak veriyo bazen onunda cok arada kaldığını düşünüyorum ama ne yapayım kızlar akıl verin
Klasik durumlar.
Bende yaşadım benzerlerini.
Gidin alın, aldık bitti diyerek bu işten sıyrılırsın.
Ne laf savaşına girin ne de tartışın derim.
Hiç gerek yok.
Yapın edin, sonrasında da ben bu şekilde istedim, çünkü bu evde ben yaşayacağım diyerek kestirip atın.
Aman kırılır, hadi gönülleri olsun, o da evladını evlendiriyor gibi gereksiz iyi niyetlere girmeyin, çünkü bunun bir de evlendikten sonrası var.
Düşünsene her şeye dahil olmak isteyen bir kadın, sonrasında ne yapacak sanıyorsun?
Evlendiler şükür, telaş bitti demeyecek.
Evine gelip, tencerendeki yemeği, yatak odandaki nevresimi kontrol edecek.
Sana abla tavsiyesi, tecrübe ile sabit, şimdi yüz verirsen, sonrasında astarını alamazsın.
Mesafe koy, net ol, kararlı ol.
Tabii ki saygıdan ödün verme.

Evlendiğinde 24 yaşındaydım, esimde 28 hani oyle kocaman insanlar değildik ama işimiz ve paramiz oldugu için aileleri asla karıştırmadik. Beyaz eşyasından kanepesine gelinligine evin ivir zıvırına kadar tek başınıza aldik ve kimsede karışamadı. Çünkü maddi anlamda güçlüydük. Keske sizde paranız olmadan evlenmeye kalkmasaydınız, hani 1 tl lik birşey için bile karşı taraftan para beklemek can sıkıcı. Ve haliyle herseyi kendilerinde hak goruyorlar. E birde üstüne nişanlınız ailesine hayır diyemiyor tepki veremiyorsa biraz pasif kalıyor belliki, ilerisi gerçekten çok sıkıntı. Cok iyi düşünün cok.
Zaten nası biliyo musunuz sanki ben 1-2 sene evli kalıcam sonra herşey bitecekmiş gibi bendeki his bu yönde
Bir saniye susmaz mı bi insan boş dolu fark etmez her konuda konusur her konda yorum yapar
Kızıda öyle.
Benimkide can be kardeşim ya
Nişanlım safın önde gideni zaten

Kendiniz karsılayacak kapasiteye gelmeden evlılık dusunmeseydınız keske. Parayı odedıklerı ıcın Karısmayı kendilerinde hak goruyorlar.
Bununla alakası yok bızım de her seyı aıleler yaptı bır tane bıseye karıstırtmadık. Karsılıklı saygı anlasma meselesı. Ve evet cimrilik olmasına ragmen karıstırtmadık. Bıde kendıne harcıyorlar bana nıye boyleler dıye dusunme el kızısın ıste o yuzden beklentiye gırme Yani bu hep boyle olacak. Sadece kendını ifade etmeye calıs dırek ıstedıgın ıstemedıgin bisey de Sakin sakin soyle. Susarsan zaten sureklı kendı istedikleri gibi olur B banebade

Klasik durumlar.
Bende yaşadım benzerlerini.
Gidin alın, aldık bitti diyerek bu işten sıyrılırsın.
Ne laf savaşına girin ne de tartışın derim.
Hiç gerek yok.
Yapın edin, sonrasında da ben bu şekilde istedim, çünkü bu evde ben yaşayacağım diyerek kestirip atın.
Aman kırılır, hadi gönülleri olsun, o da evladını evlendiriyor gibi gereksiz iyi niyetlere girmeyin, çünkü bunun bir de evlendikten sonrası var.
Düşünsene her şeye dahil olmak isteyen bir kadın, sonrasında ne yapacak sanıyorsun?
Evlendiler şükür, telaş bitti demeyecek.
Evine gelip, tencerendeki yemeği, yatak odandaki nevresimi kontrol edecek.
Sana abla tavsiyesi, tecrübe ile sabit, şimdi yüz verirsen, sonrasında astarını alamazsın.
Mesafe koy, net ol, kararlı ol.
Tabii ki saygıdan ödün verme.
Çok teşekkür ederim.
Ben biliyorum öyle yapacağını
Nişanlımda bende sigara içmiyoruz
Diyoruz ki bizim evde sigara ve gereçlerine dair herhangi bir şey olmayacak evimdede asla içilmeyecek.
Tepkileri ‘ aa ne demek olmayacak benn salonda sohbet ederken içemeyecek miyim ? Kışın ortasında balkona mı cıkıp içelim yani ? Evinize bişi olmaz iki dumandan korkmayın? İkiside aynı ya görseniz varya bana sabır taşısın falan drsiniz kesin yani

Bununla alakası yok bızım de her seyı aıleler yaptı bır tane bıseye karıstırtmadık. Karsılıklı saygı anlasma meselesı. Ve evet cimrilik olmasına ragmen karıstırtmadık. Bıde kendıne harcıyorlar bana nıye boyleler dıye dusunme el kızısın ıste o yuzden beklentiye gırme Yani bu hep boyle olacak. Sadece kendını ifade etmeye calıs dırek ıstedıgın ıstemedıgin bisey de Sakin sakin soyle. Susarsan zaten sureklı kendı istedikleri gibi olur B banebade
Bununla alakası var. Bırıne para harcıyorsam aldıgım seyde soz hakkını bende isterim

Zaten nası biliyo musunuz sanki ben 1-2 sene evli kalıcam sonra herşey bitecekmiş gibi bendeki his bu yönde
Bir saniye susmaz mı bi insan boş dolu fark etmez her konuda konusur her konda yorum yapar
Kızıda öyle.
Bu bana cok tanıdık geldi 😂 benımkı de cok konusuyor bos dolu.. Artık dinlemiyorum bazı seylerı mersk etme alısıyorsun😅 benım avantajım gorumce yok. Bana bir sıkıntısı yok cok şükğr severım kendisini zaten saygı olduktan sonra hallolur her sey. Cok konuşması konusunda benzettım. Kendinizi ezdırmeyın her sekılde ifade edin kendınızı bosverin konussun dursun bos yapsınlar

Evlenince eşinin bütün görevlerini sen üsteleneceksin anladığım kadarıyla ailesi kontrolcü bir aile bundan da haz alıyorlar yoksa her anne baba fikrinin sorulmasını ister ama bu kadar müdahale gereksiz ilerde anneliğine de yorum yaparlar

Bu bana cok tanıdık geldi 😂 benımkı de cok konusuyor bos dolu.. Artık dinlemiyorum bazı seylerı mersk etme alısıyorsun😅 benım avantajım gorumce yok. Bana bir sıkıntısı yok cok şükğr severım kendisini zaten saygı olduktan sonra hallolur her sey. Cok konuşması konusunda benzettım. Kendinizi ezdırmeyın her sekılde ifade edin kendınızı bosverin konussun dursun bos yapsınlar
MİDe bulandırıyo gerçekten
Allahtan 2 saatlik mesafede oturacağım hoş onun dili her yere uzanır

Çok teşekkür ederim.
Ben biliyorum öyle yapacağını
Nişanlımda bende sigara içmiyoruz
Diyoruz ki bizim evde sigara ve gereçlerine dair herhangi bir şey olmayacak evimdede asla içilmeyecek.
Tepkileri ‘ aa ne demek olmayacak benn salonda sohbet ederken içemeyecek miyim ? Kışın ortasında balkona mı cıkıp içelim yani ? Evinize bişi olmaz iki dumandan korkmayın? İkiside aynı ya görseniz varya bana sabır taşısın falan drsiniz kesin yani

Ben de eşim de sigara kullanıyoruz, ama evin içinde 1 kere dahi sigara içilmemiştir, bu nasıl bir kafa yapısı...
Benim sorun ve dertlerim başkaydı, şükür yıllar içerisinde değişti ve o sorunlar kayboldu.
Önemli olan burada sizin net ve kararlı olmanız, bir adım bile geri atmayacağını anlamaları.
Yani yeri gelir kalpleri kırılır ama dedikleri olmaz, bunu bilmeleri gerek.
Tabii ki eşinizin de sizi bu anlamda desteklemesi çok önemli, eğer eşiniz taviz verirse, işte orada işler karışıyor.
Siz ne derseniz diyin, onlar yine bildikleri havayı oynarlar, inşallah eşinizde sizden yana destek çıkar.

neyse en azından bilinçli ve istediğini bilen bir insansınız, eminim size diş geçiremeyeceklerdir.
Belki bazen başınız çok ağrıyacak, canınız çok sıkılacak ama takmayın.
Hepsi geçiyor, bu gibilerin aklında "adam olur bu, zamanla" diye geçer hep kafalarından da, işte bilemedikleri, kazın ayağı öyle değil...

Bununla alakası var. Bırıne para harcıyorsam aldıgım seyde soz hakkını bende isterim
Bırıne para harcamak dıye dusunmenız ne kadar dogru bılemedım. Oglum ve gelinim evleniyor sonucta. Butcem bellidir yasantim bellıdır oglumla konusurum zaten belli seylerı o yapması gerekeni bilmeli. Karsıya da ifade etmelidir. Esim bana soyledı bak butçe bu ben de zaten oluruna bakarım baktım da . Daha fazlası, daha fazla para olsun vs dıye bakmadım olaya. Kendı zevkime gore onların butcesıne gore buldum. Zaten benım durumumdan yuksege cıkmaya calısıyorsa karsıdakı gorgusuzdur o da o raddeye gelene kadar anlasılabılır.

Evlenince eşinin bütün görevlerini sen üsteleneceksin anladığım kadarıyla ailesi kontrolcü bir aile bundan da haz alıyorlar yoksa her anne baba fikrinin sorulmasını ister ama bu kadar müdahale gereksiz ilerde anneliğine de yorum yaparlar
Ohooo anneliğime gelene kadar daha neler duyacak bu kulaklarım.
Diyorum ya kilom konu,saçım konu,kıyafetlerim konu,bi giydğimi bi daha giymiyormuşum bu konu neler neler

Kızıda öyle.
Bence durumu ailenizle paylasin, böyle olmaz nişanlınız pasif olursa bu aile sizi cok ezmeye çalışır, ses çıkarırsanız oo senden kötüsü olmaz kötü gelin ara bozan gelin damgası yersin

Bırıne para harcamak dıye dusunmenız ne kadar dogru bılemedım. Oglum ve gelinim evleniyor sonucta. Butcem bellidir yasantim bellıdır oglumla konusurum zaten belli seylerı o yapması gerekeni bilmeli. Karsıya da ifade etmelidir. Esim bana soyledı bak butçe bu ben de zaten oluruna bakarım baktım da . Daha fazlası, daha fazla para olsun vs dıye bakmadım olaya. Kendı zevkime gore onların butcesıne gore buldum. Zaten benım durumumdan yuksege cıkmaya calısıyorsa karsıdakı gorgusuzdur o da o raddeye gelene kadar anlasılabılır.
Allah mutlu etsın

Back
X