bi de sen çalışıyomusun, sende mi okuyosun?bi de bunun okul bitince işi hazırmı yoksa çaba sarfetmesimi gerekecek? eğer önünde uzun zamanı varsa da böyle yapıyo olabilir..
bence de okulunun bitmesini bekliyor gibime geldi, seninle de kestirip atmıyor ki kürkçü misali dönecek.. bakalım rahat bırak biraz, illa ki aklına düşeceksin onun..işi hazır değildir tabi ama aile çevresi geniş iş bulmada zorlanıcağını sanmıyorum ama okulunun bitmesini bekliyo olablir . Ordaykende hayatını yaşamak istiyo tabi bu yüzden benden ne kopabiliyo nede net bişe söyleyebiliyo kanımca
d harfine falan bastıysan olabilir bazen bende de çıkıyo :)o ifade nerden çıktı ya ahahaha :)))
ben de az önce ilk yazdığım mesajı silmeye çalıştım bi yandan face e bakıyodum tıpla ilgili bişeyler yazıyodu o yüzden tıp yazdım sonra sildim makine müh. yazdım meğer silinmemiş çıkmış burda ahahah :)d harfine falan bastıysan olabilir bazen bende de çıkıyo :)
canım sen onu bekleme, önüne yeni biri çıkarsa değerlendir, ne biliyosun belki başka birine aşık olacaksın? belki bu çocuğu unutup yeni bi hayata başlayacaksın? kısmetini kapatma, o orda gününü gün ederken sen niye onu bekleyesin ki?öyle yapiyim dimi haklısın galiba ama ya boşyere bekliyosam diye düşünmektende kendimi alamıyorum bunu onu sıkmadan üstüne gitmeden ne şekilde sorarım ifade ederim kendimi acaba
sorma ben de yeni sayılırım 2 hafta olcak nerdeyse üye olalı :) ama mesaj silinmiyomuş sayfayı yenileyince pat diye çıkıyomuş onu anlamış oldum :) şimdi okuyanlarda dicek bunun kafası güzel galiba ahahah :)ahahah :))) bende yeni üye oldum çözmeye çalışıyorum ama çok sevdim burayı :)
canım sen onu bekleme, önüne yeni biri çıkarsa değerlendir, ne biliyosun belki başka birine aşık olacaksın? belki bu çocuğu unutup yeni bi hayata başlayacaksın? kısmetini kapatma, o orda gününü gün ederken sen niye onu bekleyesin ki?
aynen öyle madem arkadaşsınız onu aldatmış olmazsın ki, göbek bağın da onunla kesilmedi.. o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran :) bu süreçte gez toz yeni arkadaşlar edin hayatını yaşa bu yaşlarımız bi daha gelmezzz :)aynenn onun yaptığını bende yapıcamm o hep olucak bi kenarda ama ben kısmetlerimi değerlendiricem :)) madem arkadaşız aldatma gibi bi durumda söz konusu olamaz ne onun için ne benim için
aynen öyle madem arkadaşsınız onu aldatmış olmazsın ki, göbek bağın da onunla kesilmedi.. o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran :) bu süreçte gez toz yeni arkadaşlar edin hayatını yaşa bu yaşlarımız bi daha gelmezzz :)
sevgili olarak başlatırsa ne ala, başlarsınız ilişkiye, ama yok arkadaş gibi takılırsa sen de arkadaş ayağına yat, nabza göre şerbet ver hiiiç eski konuları açıp da bi konuşma yapmahem onunlada bağımı koparmamış olucammm süper fikir buu :)) ama o gelince biraz knuşsam mı konuşmasam mı onda kararsızım hala. eğer buraya geldiğinde buluşursak ve sevgiliymişiz gibi davranırsa konuşurum arkadaşız gibi davranırsa napıcam ??
seneye bitiyor dimi okulu 2016 da yani?
sevgili olarak başlatırsa ne ala, başlarsınız ilişkiye, ama yok arkadaş gibi takılırsa sen de arkadaş ayağına yat, nabza göre şerbet ver hiiiç eski konuları açıp da bi konuşma yapma
tamam canım daha 2 seneye yakın var bitmesine, sadece arkadaş kal boşver dediğim gibi kendini de kapatmaEVET CANIM 2016 DA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?