KAFAMDA DELİ SORULAR??

sizin iliskiniz yalama olmus cnm bundan ne sana nede ona hayir gelmez bir ayril bir baris olmadi bir daha ayril bir daha baris boyle iliskimi olur yahu !

canım boluda ne okuyo seninki? benim eski de boluda okuyo..

anlasilmayacak pek birsey yok asllinda, okudugu yerdeki firsatlari kacirmak istemiyor. yani ordaki iliskilere acik...
Bunu bende düşünmüştüm aslında ama ozaman birlte sarılarak olan resmimizi instagramında neden tutuyo ve beni boludaki arkadaşlarıyla filan tanıştırmak istedi canlı müziğe organizasyon yaptı ama kızların hiçbiri çeşitli bahanelerle gelmedi buda kafamı karıştırdı

Kesinlikle katılıyorum. Şuan hiçbir tepki vermek istemiyorum sanki boluya sırf bi beklenti için gitmiş gibi görünmemek için ama ocak ayı gibi gelicekmiş açık açık konuşmayı düşünüyorum nasıl olur bilmiyorum ama:/

Kamu yönetimi tatlım seninki?
tıp o
Kamu yönetimi tatlım seninki?
benimki makine mühendisliğiydi tatlım tanışmıyolardır ozaman :) dedim bi ihtimal tanışıyolarsa.. ne kadar kaldı okulunun bitmesine, okulun bitmesini bekliyodur belki demişsin ya, bu sene mi bitiyor? bi de meslaği hazırmı okul bitince yani işi?

kafamı karıştıran bi konu da boluya gitmeden bi gece önceden beni twitterdan engellemesii ? Ben farkında değilmişim gibi yapıyorum şimdilik. Ama gelince bunuda burnundan getiricem tabikii

ay ilk mesajım yanlış ikincisini dikkate al :)

Bu sene son senesi normalde ama 1 sene uzattı seneye bitiyor yani:) makine mühendisliği 2. Sınfta olan bi arkadaşım var orda tanıdığım seninki kaçıncı sınıfta?:)

Bu sene son senesi normalde ama 1 sene uzattı seneye bitiyor yani:) makine mühendisliği 2. Sınfta olan bi arkadaşım var orda tanıdığım seninki kaçıncı sınıfta?:)
benimki son sınıfta ama o da uzattı :) zaten artık iyice koptuk biz de , bu boluda okuyanlarda bi gariplik oluyo sanırım :)

benimki son sınıfta ama o da uzattı :) zaten artık iyice koptuk biz de , bu boluda okuyanlarda bi gariplik oluyo sanırım :)

Aynen boluya giden değişiyo demekki ama biz hiç kopmadık arkadaş olarakta olsa. Geçmişe olan saygımızdan dolayı olduğjnu düşünüyorum. Bide aynı binada oturuyoruz kopmamz imkansız

Aynen boluya giden değişiyo demekki ama biz hiç kopmadık arkadaş olarakta olsa. Geçmişe olan saygımızdan dolayı olduğjnu düşünüyorum. Bide aynı binada oturuyoruz kopmamz imkansız
ozaman eninde sonunda kürkçü dükkanı misali sana geri döner.. ama twitterdan niye engellemiş sanki senin sonradan anlıyacağını düşünememiş mi? ayrıca niye böyle bi mesafe koymaya kalkışmış?

ya acaba oda acelemi etmek istemiyo bende şöyle düşününce sevgili olsak uzaktan uzağa hep bi sorun olucak illaki ve ilişkimiz iyice yıpranıcak o yüzden mi böyle yapıyo yada gerçekten yedektemi bulunduruyo anlamadım of.

hem sana gel diyor ısrarla yanına çağırıyor, arkadaşlarıyla tanıştırıyor hem de sonradan böyle mesafe koyuyor..

tiwit leri çok saçma sapan açık seçik böyle benim görmemi istemedi sanırım öyle düşünüyorum. mesafe koymmasınıda yukarıdaki gibi düşünüyorum kafam karışık

canım ozaman twitterdan engellemesin, facete de twitterda da ekli tutsun seni, ama seninle de ne sıcak ne soğuk olsun yani..

evettt arkadaşları filan hep biliyo beni tüm çevresi hatta. şuan muhtemelen herkes bizi çıkıyo sanıyo ama sorun bu öyle bi durum yokk

tiwit leri çok saçma sapan açık seçik böyle benim görmemi istemedi sanırım öyle düşünüyorum. mesafe koymmasınıda yukarıdaki gibi düşünüyorum kafam karışık
bilemedim ki canım öyle bile olsa seni tutması lazımdır orda senin yanlış anlıcağını düşünmesi lazım engelleyince..

evettt arkadaşları filan hep biliyo beni tüm çevresi hatta. şuan muhtemelen herkes bizi çıkıyo sanıyo ama sorun bu öyle bi durum yokk
bi de bunun okul bitince işi hazırmı yoksa çaba sarfetmesimi gerekecek? eğer önünde uzun zamanı varsa da böyle yapıyo olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…