Kafamda karışık psikolojimde

Birtane yi bulamayan insanlar var millet de 3. nün derdine düşmüş ( eşinize bu cümle )

bunlara ilaven yeni bir bebekle daha cok yorulucaginizi , uykusuz kalacaginizi ve cocuklarinizla daha az zaman gecirmek zorunda kalacaginizi da söyleyebilirsiniz . ayrica ben cocuklarinizi esininizin doldurdugunu düsünüyorum

Bacım sen Canına mı susadın olmuyorsa olmuyor veya olupta karnında yaşamıyorsa yine buda Allah’ın takdiri zorlamanın ne manası var illa ölünce mi rahata erecek kocan 7. Çocuğu doğuracam diye 6 evladını öksüz bırakanlar var işte kocanın zihniyeti böyle bir zihniyet senin Hiç yok değil ya iki tane evladın var kocanı boşver çocuklarını da onlar bilmez kardeş derler ama sen hiç kimse bilmese bile kendi Canının kıymetini bil daha da doktora gitme kocan küserse küssün salla gitsn

Bu kadr sıkıntılarınız varken neden 3. çocuk? Bu kadar sağlık sorunu yaşamışsınız eşiniz sizi hiç mi düşün müyor? Ya size birşey olsa, sonuçta kürtaj vb. derken o kadar bıçak altına yatıyorsunuz. Ne olursa olsun bence 3. çocuğa yanaşmayın.

Allah korusun bu seferki gebelikte siz ya sağlığınızdan ya canınızdan olursanız. 3.çocuk için 2 evladınızı annesiz bırakmaya değer mi? Bu sefer kararlı olun ben tek çocuğum hiçte eksiklik hissetmedim sizin 2 evladınız var zaten

Evet haklisiniz

Evet bunda ikimizde hayati tehlikemiz vardi zaten onu bile bile öyle dyr daha bana

Sildim bem zaten kafamdan bana psikolojik baskı uyguladi hep cevremdeki herkes de söyledi birdaha yapma diye doktor öyle demiyor deyip kendi kendine sorun çıkarıyor

Aynen öyle ona birsey olmuyor oda üzülüyormusda falanda filanda ama daha ayni seyi konuşuyor kendini düşünüyor zaten hep

bunlara ilaven yeni bir bebekle daha cok yorulucaginizi , uykusuz kalacaginizi ve cocuklarinizla daha az zaman gecirmek zorunda kalacaginizi da söyleyebilirsiniz . ayrica ben cocuklarinizi esininizin doldurdugunu düsünüyorum
Olabilir benim zayıf noktami kulanıyor hep çünkü

Sildim bem zaten kafamdan bana psikolojik baskı uyguladi hep cevremdeki herkes de söyledi birdaha yapma diye doktor öyle demiyor deyip kendi kendine sorun çıkarıyor

En azından doktorunuzdan rica edin bari de bu konuda risklerin olduğunu felan söyleyebilse de eşinizin bu ısrarından kurtulsanız.

tek yapman gereken şey eşine dönüp otur kendin doğur çok istiyorsan ben senin damızlığın değilim demek.sağlığınla oynamayı bırak bir an önce , 2 çocuğuna odaklan.onları da yıpratırsın.

Tamam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…