kafamda kuruyorum

meralkan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
63
50
8
33
arkadaşlar flörtleştiğim bir adam vardı. bu adamla aynı anda tanıştığımız bir de kız arkadaşımız var ortak. en başında geyiğini yaptım oo hemen de eklemişsin kızı diye çünkü biz kızla aynı okuldandık ama muhabbetimiz yoktu yine de tanışıklığımız o andan önceye dayanıyordu. neyse sonra flörtleştiğim adam da dedi ki ben eklemedim o ekledi beni dedi. inandım buna çünkü instagramda önce kızın onu sonra benimkinin onu takip ettiği alenen gözüküyordu zaten. bu konu burada kapandı.

arada kızın açık saçık fotolarını beğenince takıldım sana ayarliyim istersen filan dedim. bu arada kızda ortak bulunduğumuz ortamda flörtleştiğim adam için çok tatlı filan dedi flörtleştiğimizi bilmeden tabi.. sonrasında da instagramda resimlerini beğenen kişilerin ilk 2 ismi çıkıyor ya (isim veriyorum anlatası kolay olsun çocuğun adı ahmet olsun )dedi ki orada hep Ahmetin adı çıkıyor benim profilime çok bakıyor dedi. ben de ne alakası var filan dedim. bizim ahmetle yakın olduğumuzu biliyor. sonra ahmete de söyledim bu kız böyle diyor ne alaka dedim. Saçmalamış benim onunla işim olmaz çekici bile bulmuyorum dedi.

gel gelelim biz Ahmetle mesajlarıma cevap vermemesi ya da geç cevap vermesi ama bir yandan da bu kızın fotoğraflarını beğendiği için kavga ettik. 10 gün boyunca hiç konuşmadık 1 kere mesaj attım cevap vermedi bende konuyu kapattım 10 gün boyunca hiç yazmadım. bu 10 günlük süreç içinde bu kız arkadaş beni kendisine yatıya kalmaya davet etti.(Tek yaşıyor bu Ahmete cazip gelmiş olabilir kendimi bu konuda çok ezik hissediyorum. ben de ayrı ev istiyorum ama mümkün değil. ezik hissetmeli miyim ?) .Bu kız normalde bizden başka şehirde yaşıyordu yaklaşık 1 ay önce bizim şehrimize ve Ahmete aşırı yakın bir muhite taşınmıştı.
bu çocukla konuşmadığımız 10 günlük süreç içerisinde kız benimle olan bir videosunu yükledi o videoda ilk tanıştığımız gün kızın zoruyla çekilen bir videoydu instagrama yükledi ve her fotoyu videoyu beğenen ahmet normal olarak bu videoyu beğenmedi. kız altına güzel şeyler yazmıştı benim hakkımda filan. hemen arkasından kendi fotosunu yükledi ve Ahmet beğendi. ( çok çocukça farkındayım zamanınızı çaldığım için özür dilerim. )

şimdi ben kurmaya başladım bu kız benim hakkımda Ahmete yalan yanlış birşeyler mi anlattı acaba ? Kızın bir arkadaşı benden hoşlanıyordu ben Ahmet olduğu için reddettim ama kıza Ahmetin varlığından bahsetmedim. Gidip bunu farklı şekilde aktarabilecek bir kız gibime geldi. hani böyle her tanıştığıyla hemen samimi olan insanlar olur ya o tip bir kız ve çekincelerim var onunla arkadaş olmak konusunda zaten.

şimdi düşüncem şu ki bunlar Ahmetle işi ilerletti. Ahmet beni 10 günün üzerine bugün facebooktan da silmiş. Rahatladın mı facebooktan silince dedim. cevap vermedi. üstüne sordum bana böyle davranmanın sebebi nedir? sana yazmıyorum zaten ama merak ediyorum cevap vermeyip heryerden silme tribin nedir diye ? amacım peşine düşmek değil tek korkum yalan yanlış bir şeyler duymuş olup boş yere bana böyle davranıyor olması.duyduysa söyler miydi sizce hakkımda böyle konuştuğun için (konuşmadım bişey asla) ya da senin hakkında şunu duyduğum için vs vs sizin fikriniz nedir ?

Sizce de aralarında bir şey var mı yoksa kuruntum mu ?

okuduğunuz için teşekkürler.

en küçüğümüzün yaşı 25 üzülerek söylüyorum ergen muhabbeti farkındayım..

Son düzenleme:

Hissetmemelisin.

Aranızda bir şey de geçmemiş... flörtleşme diyorsunuz zaten. Bu kadar üstelemenize ne gerek var?
Sizi sildiğinizde hesap sormanız çok itici, birbirinize verilmiş sözünüz falan da yok zaten...
onu neden beğendin vs gerçekten çok çocukça..
boşverin önünüze bakın. Kızın arkadaşlığından da mutlu değilseniz onunla da görüşmeyin.
Ailenizle birlikte yaşamanız eziklik göstergesi hiç değildir...

Ben biraz aşığım sanırım :/

Ben biraz aşığım sanırım :/
Böyle o onun arkadaşı bu bunun bilmem nesi, ona şöyle yaptı bana böyle davrandı gibi şeytan üçgenli ilişkilerden kimseye hayır gelmez, aşık olsanız da gelmez...
en güzeli daha çok bağlanmadan bu işe son verip önünüze bakmak..
zaten adam sizinle görüşmek istemiyor. Zorla güzellik olmaz ki adama ısrar edesiniz...

Tamam görüşmek istemiyor ama bir açıklamayı da mı haketmiyorum ? Gerçekten bu şekilde davrancak bir insan değildi çünkü.

Ahmet bariz diğer kızdan hoşlanıyor. Kız da farkında. Onlar flörte başlamış, siz artık aradan çekilin. Ahmet cevap vermıyor, neden peşine düşmüş gibi mesaj atıp duruyorsunuz?
Bir de takmışsınız yalan yanlış bir şey mi söyledi diye. Bu konuda kendinizde güvenemediğiniz bir durum mu var?

Yok ama kıza güvenim de yok kız büyük ihtimalle bizim aramızdakileri sezdi. Aramızı bozmak için o çalıştı bi yandan ahmete de çaktırmadı benimle video yükledi vs ama içten içe bişeyler anlatıp bozdu gibime geliyor.

Tamam görüşmek istemiyor ama bir açıklamayı da mı haketmiyorum ? Gerçekten bu şekilde davrancak bir insan değildi çünkü.
İyi de siz biraz aşıkmışsınız adam da öyle bir şey yok ve önemsemiyor demekki...
Ki siz üsteledikçe itici olacaksınız..

Velev ki öyle oldu. Ahmet kanmaya dünden razıymış. Yaşlarınız küçük değil. Madem aranızda bir şeyler vardı, gelip görüşebilirdi. Başkasının dedikleriyle vazgeçecekse ilerlemediği daha iyi olmuş deyip şükredip yolunuza bakın. İkisiyle de görüşmeyin.

Di mi ben de en azından bir bana sormasını açıklamasını isterdim

Sana açıklama yapmak zorunda değil ki yapsa iyidi belki ama taciz ederek bunu isteyemezsınız. Aranızda başlamış bişey yok çünkü diğer arkadaşınızla enerjisi tutmuş demekki. Ne diyecekki ben ondan daha çok hoşlandım, senınle konuşmayalım mı?

En azından mesajlarıma artık seninle konuşmak istemiyorum vs gibi bir cevap verebilir. Kızla olup olmadığından emin değilim benim düşüncem o dedim bu arada. Zaten kesin olarak beraber olduğunu görsem açıklama elbette beklemem ama kızı çirkin bulduğunu söyleyip sonra böyle yapmasını beklemiyordum.

Bir insan seni siliyorsa, konuşmuyorsa, cevap vermiyorsa, geç cevap veriyorsa bu "konuşmak istemiyorum"dur zaten.

Allah aşkına git bir okul falan bitirde, geleceğine bir faydası olsun.Ahmet'le de kız, yuvarlansınlar, beğensinler, hoplasınlar, zıplasınlar.. Sanane
Sen çıtır ol, Ahmet'te kütük olsun gözümüzde
Hayırlı iftarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…