seni sevse başkasıyla konuşmaya ihtiyaç duymazdı.
ben o kızada seni anlattığını falan sanmıyorum.
madem ona seni anlatacak kadar çok seviyor ne o zaman bu görüşmeyelim, konuşmayalım tavırları.
bir süre uzak kalmak istediği belli.
sende gözden geçir sana karşı olan tavırlarını.
gerçekten seni sevdiğine inanıyor musun ?
evet bu insan 6 yıl boyunca benim için her türlü fedakarlığı yapmış beni çok sevmiş insan sevgisinden eminim ama böle uzak kalma isteği neden oldu anlamadım napacağımı bilmiyorum sanki o değilde ben suçluyum gibi davranıyor
sikilmis olabilir bazi seylerden gayet normal.Biraz sikmayin rahat birakin bakalim.
kendi kendinize bile çelişiyorsunuz.
suçlu olmadığını sanıp, üstüne birde uzak kalmak isteyen kendisi.
ne kadar uzun süreli bir ilişki olursa olsun sıkılmaya başlamış olması bile bunun gerçek sevgi olmadığını gösterir bence.
boşluktan olduğundan o kızla konuştuğunu söylemiş her boşlukta aynısınız mı yapacak.
şuan da boşlukta o zaman aynısını tekrar yapması kaçınılmaz.
evet aynısını dedim bende ama diyorki bişe yapmadım ama yinede hayatımı mahfetti bu olay dersimi aldım artık amacım bir an önce sınavları kazanıp ailenin karşısına çıkmak ama bu sürede üstüme gelme diyor.bende çaresizce düşünüyorum napcammmm
kendi kendinize bile çelişiyorsunuz.
suçlu olmadığını sanıp, üstüne birde uzak kalmak isteyen kendisi.
ne kadar uzun süreli bir ilişki olursa olsun sıkılmaya başlamış olması bile bunun gerçek sevgi olmadığını gösterir bence.
boşluktan olduğundan o kızla konuştuğunu söylemiş her boşlukta aynısınız mı yapacak.
şuan da boşlukta o zaman aynısını tekrar yapması kaçınılmaz.
Erkeklerin cogu böyledir. 6 yıl cok uzun bir süre bir erkek için. sıkılmıstır kesin sewgili olmaktan liseliler gibi mesajlasmaktan fln.. ama bu kız meselesi düşündürücü .s belkide teldeki konuslamaları fln yakalamasydın hala dewam edeckti o kızla konusmaya .s o yüzden o anki sinirle telefonu fırlatıp attı.düşüncesi de şu olabilir; hani inansın bana böle bi şey yapmıyacagımı vs. belki de hiç öle bi şey yoktur ama benim düşüncem böle cnm :44:
sevgilin yaptiğinin aynısını Ben sevgilime yaptım.. artık sevgili olmak istemiyorum, msjlaşamalar kavgalar tripler usandım Bıktım yoruldum dedim.. işine gücüne Bak, hazırım dediğin an direk gel evlenelim dedim.. napim, direk Bitirelim diyorum Bitirmiyor ağliyor sizliyor.. anca Bu yolu düşüneBiliyorum.. demek adamı gerçekten yormuşsun.. anlıyorum Ben valla..
yıllar önce aynı şeyi bana söylemişti şahsın biri.yok evlenmek istiyomuş ama şuan durumu müsait değilmiş o zamana kadar da çok sık görüşmeyelim aynen haberdar olalım demişti.bende tamam demiştim çok rahatsız olmamıştım başta ama sonra eski sevgilisiyle barıştığını öğrendim hemde kendisi söyledi.yani erkekler gevelemeye başladı mı altından bişey çıkıyor.bir fikir olsun diye söyledim çünkü ben o zaman çok saftım ve ilk ilişkimdi çok mağdur olmuştum yani:113::113: hala hatırladıkça kan beynime sıçrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?