gurur yapmakta haklısın, çünkü kimse hak etmez böyle davranılmayı. umursamazlık yapılması haksız yere hem de insanı çok yaralar. ama sana tavsiyem olayı bir an önce kafanda büyütmekten vazgeçmek. çünkü kafanı yordukça daha fazla intikam alma ihtiyacı hissedersin. oysaki en büyük intikam senin ona aynısını yapman. onu hayatından zor da olsa uzaklaştırman. "hiç bir şey" olduğunu anlasın. asıl o düşünmeli 6 yıllık ilişki sonucunda beste nasılda hemen bitirmeye razı oldu. nasıl da umursamaz oldu diye. ama bunu yapman için öncelikle gerçekten kafanda onu gözünde büyüttüğün yerden indirerek başlamalısın. kendi kendine eziyet etme intikam duygusuyla. zamanı geldiğinde "intikam" kendi ayağıyla sana gelecektir.
sen hala neye karar veremedin Allah aşıkna hersey apacık ortada değil mi?
zamana bırakmaktan başka çarem yok zaten ama bölemi devam etsem bilemiyorum yani beyefendi nezaman isterse arayacak 5dk konuşcaz ve ben o sürede mutlu neşeli rolü yapıcam buna devam etmelimiyim bisüre yoksa bikaç konuşmadan sonra durumdan rahatsız olduğumu söleyip hattımı kapattırsammı çok kararsızım.1 ay sonra o aptal kız o şehire gelicek üni.öğrencisiymiş öğrendiğime göre tam o dönemde yaptığım tel.kapatma ona daha fazla itermi bilemiyorum bazen iterse itsin nalet olsun diyorum ama etrafımdakilerde ne yapacaksan kendine tekrar bağla biraz sonra yap sabırlı ol biraz böle devam et diyorlar(
canım ilişkiniz nasıldı. alttan alan hep o muydu . yani sen sert kendinden taviz vermeyen biri miydin paylaşımlarınız nasıldı her konuda anlaşabiliyor muydunuz tensel uyumunuz var mıydı. bütün bunlar iyi ise seni unutabileceğini sanmıyorum eğer kırıcı ona karşı soğuk yaklaşmışsan araya yol girince farklılaşıyor erkekler aynı şey arkadaşımın başına geldi fakat toparladılar. Ayrıca sonuçta ayrılmak da isteyebilirdi bitirebilirdi de . ama yaptığı kabul edilir gibi değil sen nasıl olsa en doğru kararı vereceksin yaşayan sensin.
ne için kavga ediyordunuz bilemiyorum canım ama kendini senin yanında ezik hissediyor olabilir yani kompleksli olabilir ondan güzel veya kültürlü olduğunu düşünüyorum. bence aramasını bekleyerek arayı daha çok açarsın canım eminim ki teli vardır. dürüstçe konuşmanız gerektiğini söyle ve konuş .kangren yer zamanında kesilmezse bütün vücuda yayılır vücudu hayatın gibi düşün kesmen gerekiyorsa altı yılını kes yoksa ömrün de heba olur. bunu göze alamaz belki de bunu ancak konuşarak anlarsın. beş günde bir arama olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?