kafamda senaryo üretmekten çıldırmak üzereyim

evet evet aynen şuan öle peki ne yaptınız ne oldu sonunda biz şuan o haldeyz iştee

Biz Bitirdik canım.. sizin ilişkinizi Bilemem sonuçta anca anlattiğin kadar BileBilirim.. sonuçta roller farklı.. bu durumda Bayan olan Benim, o sorumluluk almak istemedi, ömür Boyu öyle sevgili olarak kalacaktık, şu durumda sen sadece üzerine gitme.. arama sorma.. özeleştiri yap.. kendinde hatalar görüyosan düzelt.. yok Ben iyi Bi sevgiliydim o ayrılmak için Bahane ariyo diyosan ki onu en ii sen tanırsın hiçç üsteleme.. çok mutlu olursun inşallah canım.. diğer msj ım için özür diliyorum kırıcı olmuş, o an ki ruh durumuma ver..

evet okadar büyük vijdan azabı içindeki açıkcası bende korkuyorum bunun bişeler yaptığından açıkca kendisinede söledim ama ilişkime haksızlık yaptım 6 yıl sonra karşına böle çıkmamalıydım onun hesabını yapıyorum diyor.ben artık karşımdaki insanı tanıyamıyorum

tamam bende her dakika msjlaşaşım demiyorum artık ama görüyorumki ben isteklerini yaptıkça iyice kendini kaybediyo.yapmasamda değişen bişe yok.ne yapsam olmuyo şuan için ona.tamamen tel.imi kapatsammı diyorum bazen bu şekilde o arayınca 10 dk konuşmakla tepki göstermiş olmamki ona onun istediği zaten bu

zaten tel.i yok arayıp soramıyorum o hergün yada ikigünde bir lütfediyo 10 dk konuşuyoruz kapatıyoruz nekadar sürecek bu dedim bilmiyom diyo.ona tepkimi nasıll göstermeliyim bilmiyorum.bıkkınlığını fazlasıyla hissediyorum ama bunları bıkkınlıktanmı yapıyo yoksa hala bişelermi gizliyo ondan emin değilim işte sadece bıkkınlıktan olduğunu bilsem anlayışlı davranıcam ama bilemiyorum tamamen tel.imi kapatmak istiyorum ama onu tamamen o kıza sürüklemektende korkuyorum çok kötüyümmmm.o benim için ölüp biten adama ne oldu(

arkadaşlar yarın onun olduğu şehire gidicem 1 günlük işim var bugün aramadığı için söyleyemedim bile yarın sabah artık ben haber vermeye çalışıcam zaten arar heralde 2günde bir aramayı alışkanlık haline gietirdi((sizce napayım yarın kesinlikle güzel konuşmaktan anlamıyor.diyorumki resmen ortalığı yıkayım bu duruma dayanamadığımı haykırayım sonra ne olursa olsun ama diyorumya ters tepmesinden çok korkuyorumm.onu kaybetmek istemediğim gibi bu durumada dayanamıyorum

Ona ulaşıp haber vereceğinz bi nuamra yokmu gelyrm diye...bence yarın ararsa buluşun görüşün içinizde ne varsa söyleyin..

Canım ilişkin yeni bir ilişki olsaydı kesinlikle bırak git derdim ama 6 yıl çok uzun bir
süre insanlar evli bile kalamıyor bu kadar sene bunu başarmışsınız belkide alışkanlık oldu
sevgi saygı sürdüğü zaman bir ilişkinin yıpranması zor sana karşı hali hareketi nasıl
seni hak ediyormu bunları bi düşün evlendiğinizd egeleeğini nasıl olur bunu maddi ve manevi
her yönüyle düşün tart kafanda bazen beraber olduğumuz insanla evleneceği diye
çıkarız yola ama ileride mutsuz olabilirim diye bir soru işareti bile varsda kafanda güvenin
tam değil ise bırak derim

canım malesef cok ıyımser dusunemıyecegım bu konuda.sevgılınızın su anda telefon kullanmadıgı pek ınandırıcı gelmedı bana .o tamamen sızden uzaklasıp kafa dınlemeye calsıyor .szden sıkılmıs ama alıskanlıklarından dolayı kopamıyor .ve bu surecte kendını denıyor kopmaya calısıcak .ayrılıga hazırladıgında da kendını sana gerekenı soyleyecek ,yanı bıttı dıyecek .benım bır arkadasımının basına boyle bır olay geldı .bunlarda sureklı tel muhabbetı yuzunden kavga ederlerdı .cocukta sınırlenıp telefonu gozunun onunde kırmıs .arkadasım o'na ulasamazdı anca o ıstedıgı zaman arar sorardı.bırgun arkadasım tesaduf uzerıne bunun msn sıfresını patlattı .lıste bayag kalabalık .neyse kızlardan bırıyle konusmus ama hıc bırsey bellı etmemıs .aralarındakı muhabbetı anlamak ıcın ,erkek arkadası gıbı yazısıyor msnde .kız ,sana cagrı attım benı arasana knt yok demıs .tabı benım arkadas o anda beynınden vurulmusa donuyor .olayları tek tek kıza anlatıyor .kız sok gecırıyor .neyse kız ıyı nıyetlı cıktı da arkadasıma sevgılısının numarasını verıyor .baska bır hattan aradıgında telefına cıkan sevgılısıydı malesef.ne yazık kı cnm senın anlattıklarına bakılırsa bu durumdan cok farklı bır olay cıkıcagnı zannetmıyorum .erkek arkadasın ayrı bır hat kesın kullanıyor bence .bencıl davranarak senden kopmaya calısıyor .bu sekılde bır ılıskı olmaz zaten .sen ondan once davran ve sen terket .nazını kaprısını cekme .bır hayır gormedım bu ılıskıden ben .çekmeye degmez .sankı boyle cok mu huzurlusun.

canım yazdıklarım ıcın sakın kızma bana ,bıraz ılıskın hakkın da olumsuz seyler yazdım emınım duymak ıstedıklerın bunlar degıldı ama ben sadece cevremde gordugum orneklerden bır tanesını vererek duruma acıklık getırmeye calıstım.bak canım bızde sureklı tartısır kavga ederız ozellıkle su son donemler ınanılmaz kavgalar edıyoruz ,ve duzenlı olarak sık sık ayrılıp barısırz.su son zamanlarda zaten duzene soktugumuz tek sey ayrılıp barısmalarımız olmustur .cok sınır bozucu bır durum bılıyorum .dıyeceksın kı ,madem oyle sen neden cekıyorsun ,evet bu sekılde bır ılıskıde yurumez ama ıkımızde ılıskıyı toplamak ıcın var gucumuzle cabalıyoruz .bızım ayrılıklarımız hıc bır zaman kısısel sorunlarımzdan degıl de hep aıleler yuzunden olmustur.ama erkek arkadasım bana ,senden sıkıldım bıraz ara verelım ılıskıye bu aralar ıyı degılım konusmak gorusmek ıstemıyorum yalnızlıga ıhtıyacım var dese,tum samımıyetımle soyluyorum kı bır dakıka cekmem yolu gosterırım.kesınlıkle boyle bırseye gelemem.bızım kavgalarımız cok cocuksudur ,sen bana bunu dedın ben sana bunu dedım ,ıkımızdede ınat var .ıkımızde her ayrılıkta can atarız aramak ıcın ama gurur yaparız.cocuk gıbı nıspetlerımız varıdr bırbırımızı kıskandırız.her ayrılıkta dırek ben arkadaslarımın yanında solugu alırım o da aynı sekılde .keyfımız gayet yerınde eglenıyoruz hayat bana guzel havalarındayızdırama ıkımızde o ortam da delı gıbı aglıyoruzduren sonunda bırımızden bırı nıspet yapılan davranısa tepkısız kalamaz patlama gosterır

canım tabi ki seni rahatlatmak isteriz çok güzel avuturuz ama gerçek olan ilerde daha da canını acıtır. lütfen kendini suçlama bayanların bu huyundan nefret ediyorum kurban rolünü hemen sahipleniyorlar kendilerini suçlamak daha rahatlatıcı sanki. sevgilinin yaptığı ortada yakalamışsın üstüne düşeceğine mesafe koyalım demiş neymiş kafa dinleyecekmiş. tabi diğer kıza da alışma evresinde ve senden kopma evresinde olduğu için ( ihtimal tabi ama yüksek) . çeşitli erkeklere özgü bahaneler üretiyor. yapma canım sana yazık bedenine yazık altı yıl için ömrünü mü yakacaksın. ayrıl demeye dilim varmıyor ama adam akıllı konuş soğukkanlı bir biçimde . sana bunu yaşatmamalıydı . tavrın olsun ki kaybedeceği şeyi anlasın. içinden kızıyorsun belki ama en ufak bir art niyetimiz yok hiçbir genç kızın hele ki seven bir kızın üzülmesine gönlüm razı değil bunu böyle ucuz numaralarla yapan erkeklere yazıklar olsun.konuş onunla hem de sert bir dille

arkadaşlar gidicem demiştim ya gittiim bugün döndüm görüştük onunla.yani ben artık ne düşüneceğimi gerçekten şaşırdım.inannki 6 yıl peşimde deli divane olan benim için kendini parçalayan işte gözümün içine bakan insandan eser yok.son 1 yıldır her anımız kavgalıydı hem mesafe hem uzun ayrılık dönemleri derken sonuç bu ve arkadaşımda herşeyi bu sürece yüklüyor.1 yıldır ben senle hiç mutlu olamadım sadece bir ara çok kısa barıştık bi ozaman var aklımda işte dedi ve çok çok üzüldüm.bukadar süredir benim peşimde deli divaneyken şimdi 2 aydır ben onun öleyim kişiliğimede ters olduğu için çok yıpranıyorum ama 6 yılı silemiyorum işte napayımbana yeminler ediyo çok yıprandığını böle giderse gerçekten kopabileceğimizi beni sevdiğini ama soğukluk oluştuğunu zamana ihtiyacımız olduğunu hatta beni özlemek istediğini söledi ne yani özlemiyormusun dedim dediki son dönemde bu aksiliklerde oldu çok üstüme geldin aynı şeyleri defalarca sordun ve bunalttın evet özlmekte zorlanıyorum dedi.şimdi söleyin bne napayımmm

artık kesin kanaat getirdim erkek arkadaşın cidden Benim durumumda.. aynı cümleleri kurdum resmen.. son 1 yıldır sürekli mutsuzdum yalnızca kavgaları hatırlıyorum dedim , yapma Burcu lütfen hiç mi mutlu olmadık nankörlük etme dedi. ama Ben cidden o kavgalar o nazlar o Bunalım halleri sadece Bunları hatırlıyorum ve onunla o mutsuzluğa 1 dakka daha dayanamam. Bak cnm sevgilin en azından dürüst.. daha nasıl söyleneBilir ki Böyle şeyler.. tamam kırıcı gibi geliyo ilk Başta ama çocuk gayet açık ve net.. sen ne ara ne sor.. keyfine Bak.. hakkınızda hayırlısı olsun.. ama cidden arayip sorma.. Birak dinlesin kafasını

canım 6 yıl epey uzun süre aşk kalmaz sevgi vardır mutlaka ama kavgalar bunu tüketiyo lakin kavgalar tüketsede alışkanlık denen şey bunun üstünü örtüyo ama erkekle kadın farklı erkek kavgalardan sıkılır kadın keşke olsada kavga etsek diye mutlu bile olabilir o kadar alışmıştır çünkü varlığına.. erkek arkadaşın bu süreçte yeni bir heyecan aramış erkekler kafaları bozulunca sıkılınca daralınca yeni heyecanlar arıyolar onlar için karşı taraftan gelecek bir gülüş sıcak bi mesaj seni çok rahat göz ardı ettirebilir erkekler zayıf karakterli varlıklar hele ki bir ilişkide ara verelim lafı söylendiyse o ilişkiden hayr gelmez insan ilişkisine ara veremez vermemeli bitirmek istiyorumun kibarcası bu ve telefonu olmadığına inanmıyorum sana ulaşmıyodur ama o kıza yazmak aramak için can atıyodur eminim ki sevgisinden nasıl emin olabilirsin madem seni 2 gunde bir arıyo telefonunu bi süre kapat bakalım sana ulaşmak için çaba sarf edicekmi???

bende 3 senelik beraberliğimi bitirdim üstelik benim aşk anlayışım bambaşka tabir-i caizse köpek gibi bağlanırım hastalık derecesinde ama baktım karşı taraftan hayr yok seve seve bıraktım zor gunler geçirdim 1 ay ayrı kaldık ayrılık sonrası yaşayabileceğim bütün adilikleri yaşattı bana sonrasında defalarca yeniden varmısın dedi bir özür bile dilemeden üstelik tabi cevabım hayır oldu sonra beyfendi 5 sene önceki kız arkadaşında aradı teselliyi üstelik o insan onun hayatını ve geleceğini mahfetmiş olan kadın ama midesiz işte erkekler bana iyi gelio dinliyo beni egomu tatmin ediyo ruhumu okşuyo dedi yani aslında bekledikleri bu ayrıldık beni sen bana kucak açmadın ama o yanıma geldi dedi. ama o yanındayken bile benimle varmısın dedi şimdi aklımı karıştırmasına izin vermiyorum telefonum msnim facem kapalı arada açıyorum telefonumu aramış oluyo kapatıyorum tabi ki merak ediyorum ne dicek diye ama kesin sonu kavga olucağı için dönüş yapmıyorum.

evet canım kapat telefonunu ve uzak dur kıymete bin eğer gerçekten seviyosa mutlaka ulaşır ama sıkıldıysa uğraşmaz bile başka kızlara gider yüz bulamadığı yalnız kaldığı bi andada can sıkıntısına senin kapını çalabilir gerçekten pişan olduğu içinde gelebilir biraz zaman...

bende tel.imi kapatmayı düşünüyorum fakat tamda şu aşamada doğru olduğunu pek düşünmüyorum kısa bir süre üstüne düşmemeyi umursamamayı arayınca normal konuşmayı hiç ummadığı bi anda tel.imi tamamen kapatmayı düşünüyorum ama doğrumu bilmiyorum(ve o kızla hala görüşüyomu bilemiyorum çok ağır yeminler ediyo tanıyorum onu o yeminleri kolay kolay etmez ama insanoğlu tabi belli olmaz.ben ilk öğrenince hoparlörü açtı o kıza ağzına geleni söledi ondan uzak durması için ben kulaklarımla duydum sonra kız buna yine msj atmış istersen görüşelim diye ve ozaman kırdı hattını öle diyo.sizce tüm bunlara rağmen hala görüşülebilirmi hayır nalet olası kıza inanamıyorum ben o küfürleri tel.de duyunca bile şok oldum utanmadan o hala nasıl msj atıyo sevgilime ya tamam sevgilimi savunmuyorum ama bazen hemcinslerimden nefret ediyorum.bilmiyorum arkadaşlar ilişkime 6 yılıma çok acıyorum kurtarmak istiyorum ama sevgilimin bu tavırlarına dayanacak takatim kalmadı

canım erkek arkadaşınla senin burcun ne? bence de bir müddet arama ama bu süre zarfında gayet mutlu görün facen falan varsa o görüyorsa duvarına çok mutlu mesajlar yaz. senin facen yoksa onun varsa hemen aç bitane. bence arayacaktır seni gayet mutlu sorunsuz muhabbet et hatta oldukça neşeli ol! erkekleri bağlayan şey cazibe ve neşedir. sürekli dırdır sorun onları kötü şeylere yöneltir. ne yazık ki insanoğlu birbirine nankördür.beyfendinin kör gözünü açmanın vakti geldi. sen ne olursa olsun moralini yüksek tut bir oyun gibi düşün. aradığında bir klübe üye olduğunu söyle ya da dansa yazıldım ya da kursa yazıldım vs ama mutlaka bir ortam içinde olduğunu düşünsün. face olayı varsa bunu daha rahat gösterirsin. ilişki durumuna ilişkim yok yaz arada karmaşık ilişki yaz yani gizemli ol ki çıldırsın güzel resimler koy saçını boyat. imaj değişikliği oldukça önemli. erkekler bir müddet sonra alışıyorlar değişiklik şart çünkü onlarda kalp diye bir şey yok göz var sadece . sakın ha sakın moralini bozuk gibi gösterme hiç ağlama onun karşısında telefonda. hiçbir şey olmamış gibi konuş biraz mesafeli ol ama mutluyu oyna onu takmıyormuşsun gibi davran cazibeli ol . bu onu sana deli divane yapar. hem sende ona olan bağını biraz esnetmiş olursun.

Son düzenleme:
Erkekler kendilerine ait zamanlar olsun isterler.. Belki cok seyin ustesinden gelirler ama bir yerde dururlar kaybolmak isterler, uzaklasmak.. Bunu tabiki seni sevmedigi icin yapmiyor bu sadece kendi ic dunyasinda olusan birsey ona zaman ver bi hafta sen arama.. ustune gitme. Eski haliyle karsina cikacaktir.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…