Kafamda sorular ve anne olma istegi..

Eger ailesiyse tek mesele onu değiştiremezsin
Bazı erkekler malesef evlenene kadar belki yüzüne bakmadıkları analarını evlenince yere göge sıgdıramıyor
Benim eşimdede vardı ilk evlendigimizde bi cinnetime baktı herşey :)

Bizde cozumu soyle bulduk: Ben hicbir sekilde gorusmuyorum. O da zamaninda etti kavgasini tribini simdi normal seyreden bir iliskileri var. Kimse kimseye baski yapmiyor karismiyor yani.
Genel anlamda sorguladigim bazi seyler var. Bir anda iyi ki bu adam derken bir anda biz cok ayri dunyalardayiz neden bu adam diyorum. Bunlari yasarken cocuk istemek haksizlik mi yoksa bunlari herkes mi yasiyor?.

Benim cevremde ki cevremin hatrı sayılırdır baz alırsam hatta burayıda baz alırsam herkes mutlaka iyi gün kötü gün yasıyor
Dedim ya ben mesela bazen bogazına sarılasım geliyor bazende sevgimle öldüresim
Önemli olan sevdigin zamanlarmı cok yoksa nefret ettigin mi
Suanda belliki limoni aranız birde iyi oldugunuz zamanda düşün bunları

Iyi oldugum zaman atlarim zaten kucagina bacim.
Hop bi bakmissin hamileyim

Iyi oldugum zaman atlarim zaten kucagina bacim.
Hop bi bakmissin hamileyim
Kimse mükemmel değil gercekten
Özeleştiri yap arada belki oda sende begenmedigi seyler nefret ettigi seyler buluyodur sinirliyken
Lakin katlanabilirlik diye bişey var huylarının kacta kacı hosuna gidiyor sana davranısı vs sevdigin 9sa sevmedigin 1se sadece bosuna süreci uzatma derim zaten he diyince bebekte hemen olmayabiliyor

Çocuk olunca ilgi ona kayiyor ve ozellikle ilk sene zorlu bi süreç bebeklk hayata adapte olma dönemi geliyor ve cifler arasinda sorun varsa sorunlar dahada buyuyebiliyor.
Ama tabi guzellikleri ayri bi kulvarda.
Bunuda düsunun...
Fazla bi sorununuz yoksa anne olmayi ertelemeyin derim..

Sanirim her iliskideki kadar var problemimiz ama bizde o probleme dayali cikan kavgalar cetin olabiliyor. Bilemiyorum ki :-/

benimde evliligimde buyuk problemlerim hic bir zaman olmadi hatta soyle soyliyim ilk kavgamizi bile 4 sene sonra cocukla ilgili bir biberon meselesi yuzunden yasadik benim esimde 1 sene disari cikalim demesem disari cikmaz o derece evcimen yani ama sunu soylemeden edemeyecegim biz sizin gibi 4 sene flortlesmede sonra evlenmedik yaklasik sadece 5 ay gorustuk buna ragmen hic kavga etmedik ama cocuk her evliligi bir donem sarsiyor madden ayri manen ayri yeri geliyo dus alamiyorsunuz ben esime soyleyene kadar dus almadigimin farkinda bile olmuyor bu bile sizi yeteri kadar isinir etmeye bir sebep oluyor
bir diger konuda esinizde baba olmaya hazirmi en onemlisi bu bence bayanlar hormonal olarak anne olarak doguyor evcilik oynarken bile bebeklerimizin altini degisip karnini doypuruyoruz ic gudusel sanirim ama top pesinde kosan ps2 oynayan cocugu baba olmaya hazirlamak alistirmak cok zor once esinizi tartin evet iyi bir insan iyi bir baba adayi olabilir ama babaligin verdigi manevi yuku kaldirabilirmi ?

Yok yok olmazsiniz insallah onlar cok uc noktalardaydi . Sizinki daha basit ve daha kabul edilebilir degistirilebilir davranislar

elmalikurabiyee 'sevgi anlaşmak değildir,nedensiz de sevilir' diyor şarkı.
Eşim aynı eşiniz gibi evimizi pek sever çay,çekirdek,film üçlüsü eşliğinde evde otursun ondan mutlusu yok,ben gezeyim,göreyim modundayım.
Eşim çok düşünüp az konuşur, ben çok konuşurum ve tezcanlıyım.
Eşim tutumlu, ben rahat harcarım.
Eşim birden parlar,kin tutmaz, ben intikam soğuk yenen yemektir derim çünkü akrebim.
Eşim insanlara kolay güvenmez,temkin ve tedbirin ağababasıdır,ben iflah olmaz iyimser.
Eşim içe dönük,sakin ben dışa dönük,sosyalim.
Anneciğim sağolsun onun yüzünden az kavgalar etmedik eşimle.
Eşimin kıskançlıkları beni kimi zaman canımdan bezdirdi Allahtan zamanla azaldı.
Bir defasında haftalarca küs kaldık aynı evde.

Demem o ki bunlar evliliği sürdürmeye ve çocuk sahibi engel değil, yeter ki karşılıklı sevgi ve saygı bir de geçinmeye gönlünüz olsun.
25 yıllık evliyiz,18 yaşında oğlumuz var.

Umarım verdiğim örnekler fazla ve yersiz olmamıştır.
Yaşanmışlıkların size fikir verebileceğini düşündüm.
Başınızı ağrıtıp konuyu fazla meşgul ettiysem kusuruma bakmayın lütfen.

Çocuk olunca illa ailelerle içli dışlı olunucak diye birsey yok. Kendimden örnek vereyim

Bebegım evliliğimin 3. Yılında oldu ozamana kadar kv ile neredeyse hiç problem yaşamadık farklı sehirlerdeyiz yılda iki kez gelir 20 gün kadar kalır hemen hemen hergün telefonla konuşur hal hatır sorardık. Neyse kadın doğuma geldiğinde içinden canavar çıktı yıllardır biriktirdiği tüm nefretini kustu toplamda 40 gün kadar kaldı ve psikolojik şiddetin alasını yaşattı. Şuan görüşmüyoruz neredeyse 1 sene oldu evime hiç gelemedi bir defa biz gittik eşimle 2 gün kaldık birde bayramlarda arayıp kutladım okadar
Çocuktan önce o samimiyetten Doğumdan sonra bu duruma kadar geldik
Burda önemli olan karakterler benim kvnin burnu düşse yere eğilip almaz, kibirlidir o zaten aramaz bende aramayınca böyle oldu. Sizinkinin karakteride böyleyse tekrar samimi olmazsınız

Hiç görüşmüyorsan eşinle ailesi yüzünden yaşadığın sorun ne ?

Benim eşim de gezmeyi keyif yapmayı vs sevmez bilmez
Maddi destek ve plan organizasyonu nu ben yaptıkça biraz biraz alıştı geZmeye vs
Ama bazen tepem atıyor bi kere de kendi istedim diyorum plan yapsın hatta sürpriz yapsın ama cıkssss yok
Bu boşanma sebebi değil bence
Siz plan ve maddi bütçe sunduktan sonra da mı gezmez
Naz’la tozla sitemle geziyoruz biz de maalesef

Esim ilk evlendigimizden beri istiyor zaten. :) sorun olmaz sanirim. Benden daha hazir gibi.
Kiskanclik haric bizi anlatmissiniz desem yeridir. Demek ki ben biraz fazla takiliyorum. Cok sagolun yorumunuz icin. :)
Benimki doner doner gelir ya o konuda yuzsuz bile diyebiliriz. Ama ben mesafeli oldugumdan cekinir benden..
Hiç görüşmüyorsan eşinle ailesi yüzünden yaşadığın sorun ne ?
Ben girusmuyorum. Ama gun gecmiyor ki yeni bir sacmalik etmesinler bize karsi.. Esimde cok tepki vermiyor. Nasil kendini ezdiriyorsun diye problem cikiyor.. Ben hazmedemiyorum adam hazmediyor iste..
Bizimde biraz naz niyaz isi... Yoruluyorum artik. Saldim bende.. Kendim geziyorum arkadaslarimla egleniyorum vs..

elmalikurabiyee

Canım çocuk için eşinin. Çok güzel özelliği var.
Evcimen olması.
Bunu kesinlikle ileride çok begeneceksin .

Gezmeyi seven erkek çocuğuyla ilgilenmek yerine kadına yardım etmek yerine kendisini hep dışarı atıp karısını ve çocuğunu çok mahrum ediyor.
Sonu ayrılmaya kadar varıyor eve girmeyen erkekler yüzünden .

Şu an tabi birlikte gezmek eğlenmek hakkınız ileri de sen bile çocuk olduktan sonra ister istemez eskisi kadar gezmek istemeyecek bebeginle evde vakit geçirmek isteyeceksin. Bunu iyi değerlendir derim ben.

Ileride eşin için daha da çok iyi ki diyeceksin . Inşallah çocuk seven biridir çok ilgili ve sevgi dolu bir baba olur

Yaa çok sevindim senin adına tebrikler :)

Konu sahibi arkadaşım, eşin de istiyorsa neden olmasın? Öyle ayrılmayı düşünecek kadar sorununuz yok gibi geldi anlattıklarından

Reactions: H E
Bu gorumun en sevdigim yani boyle yeni bakis acilarindan fikirler almak. Bakin ben bu acidan hic dusunmemistim. Cok cok haklisiniz. Evde kuzu kuzu oturur bebisle benle ilgilenir :)

Konu sahibi arkadaşım, eşin de istiyorsa neden olmasın? Öyle ayrılmayı düşünecek kadar sorununuz yok gibi geldi anlattıklarından
Ya her kadinin yasadigi soru isaretleri sanirim benimki. Yoksa zaten kimse 4 4 luk uyusmuyor nihayetinde..

Çok teşekkür ederim ..
Senınde çok az kalmışşşş
Allahım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsın Kolay doğumun olsun inşallah

nasıl bi cinnet geçirdiniz özel değilse söyler msnz :) bende krize girdim en sonundada. bu cinnet ne tür bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…