- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Eger ailesiyse tek mesele onu değiştiremezsinAyy demeyin oylefarkindayim cocuk olunca muhattap olmak zorunda kalacagim. Inanin hic istemiyorum ama yapcak birsey yok. Ayda yolda 1 2 kez artik katlanirim ne yapayim..
Ben iyi etkileyecegini dusunuyorum nedense. Esimde baba olmaya cok hazir. Es olma konusunda biraz problem yasiyor iste...
Bizde cozumu soyle bulduk: Ben hicbir sekilde gorusmuyorum. O da zamaninda etti kavgasini tribini simdi normal seyreden bir iliskileri var. Kimse kimseye baski yapmiyor karismiyor yani.Eger ailesiyse tek mesele onu değiştiremezsin
Bazı erkekler malesef evlenene kadar belki yüzüne bakmadıkları analarını evlenince yere göge sıgdıramıyor
Benim eşimdede vardı ilk evlendigimizde bi cinnetime baktı herşey :)
Benim cevremde ki cevremin hatrı sayılırdır baz alırsam hatta burayıda baz alırsam herkes mutlaka iyi gün kötü gün yasıyorBizde cozumu soyle bulduk: Ben hicbir sekilde gorusmuyorum. O da zamaninda etti kavgasini tribini simdi normal seyreden bir iliskileri var. Kimse kimseye baski yapmiyor karismiyor yani.
Genel anlamda sorguladigim bazi seyler var. Bir anda iyi ki bu adam derken bir anda biz cok ayri dunyalardayiz neden bu adam diyorum. Bunlari yasarken cocuk istemek haksizlik mi yoksa bunlari herkes mi yasiyor?.
Iyi oldugum zaman atlarim zaten kucagina bacim.Benim cevremde ki cevremin hatrı sayılırdır baz alırsam hatta burayıda baz alırsam herkes mutlaka iyi gün kötü gün yasıyor
Dedim ya ben mesela bazen bogazına sarılasım geliyor bazende sevgimle öldüresim
Önemli olan sevdigin zamanlarmı cok yoksa nefret ettigin mi
Suanda belliki limoni aranız birde iyi oldugunuz zamanda düşün bunları
Kimse mükemmel değil gercektenIyi oldugum zaman atlarim zaten kucagina bacim.
Hop bi bakmissin hamileyim
Çocuk olunca ilgi ona kayiyor ve ozellikle ilk sene zorlu bi süreç bebeklk hayata adapte olma dönemi geliyor ve cifler arasinda sorun varsa sorunlar dahada buyuyebiliyor.Yani oyle ay biz öldük bittik derecesinde sorunlarimiz yok. Hep kinardim ama cocugumuz olunca bu cocukca fikirlerden de siyriliriz daha iyiye gider hersey dusuncesi de aklimin ucundan gecmiyor desem yalan olur.
Tabi ki bunun icin degil ama gercekten anne olmak istedigim icin yapmak istiyorum.
Sanirim her iliskideki kadar var problemimiz ama bizde o probleme dayali cikan kavgalar cetin olabiliyor. Bilemiyorum ki :-/Çocuk olunca ilgi ona kayiyor ve ozellikle ilk sene zorlu bi süreç bebeklk hayata adapte olma dönemi geliyor ve cifler arasinda sorun varsa sorunlar dahada buyuyebiliyor.
Ama tabi guzellikleri ayri bi kulvarda.
Bunuda düsunun...
Fazla bi sorununuz yoksa anne olmayi ertelemeyin derim..
Yok yok olmazsiniz insallahEsimle cok buyuk problemimiz yok. Sadece belli basli konularda kavgalar uzayabiliyor. O daha sakin bir insan evde oturalim cayimizi icelim kafasindayken ben kipir kipir gezmeyi kesfetmeyi yeni birseyler denemeyi seven birisiyim. Mesela bu hususu dusunup biz uyusmuyor muyuz, bir omur boyle mi gececek diye sorgularken buluyorum kendimi.
Yoksa sevgisizlik saygisizlik vs yok cok sukur. Bu sartlar altinda da orta noktada bulusmayi beklerken omur geciyor. Ben de bu arkadasiniz gibi olacagim diye dusunuyorum :))
Hiç görüşmüyorsan eşinle ailesi yüzünden yaşadığın sorun ne ?1 bucuk sene oldu. 4 yil kadar da flort donemimiz var. Ama o 4 yil copmus resmen. Aileler gecim derdi vs isin icine girince hersey bambaska okuyormus..
Genel bir problem asamasi olacak elbette. Ama ben hic gorusmedigim icin cok yanasamazlar sanirim. Bir fe cok uzak sehirlerdeyiz her an geleyim gideyim olmaz.
Bunu da dusunuyorum tabi ki ama icimdeki hormon mudur ic gudu mudur nedir dur diyemiyorum..
Benim eşim de gezmeyi keyif yapmayı vs sevmez bilmezEsimle cok buyuk problemimiz yok. Sadece belli basli konularda kavgalar uzayabiliyor. O daha sakin bir insan evde oturalim cayimizi icelim kafasindayken ben kipir kipir gezmeyi kesfetmeyi yeni birseyler denemeyi seven birisiyim. Mesela bu hususu dusunup biz uyusmuyor muyuz, bir omur boyle mi gececek diye sorgularken buluyorum kendimi.
Yoksa sevgisizlik saygisizlik vs yok cok sukur. Bu sartlar altinda da orta noktada bulusmayi beklerken omur geciyor. Ben de bu arkadasiniz gibi olacagim diye dusunuyorum :))
Esim ilk evlendigimizden beri istiyor zaten. :) sorun olmaz sanirim. Benden daha hazir gibi.benimde evliligimde buyuk problemlerim hic bir zaman olmadi hatta soyle soyliyim ilk kavgamizi bile 4 sene sonra cocukla ilgili bir biberon meselesi yuzunden yasadik benim esimde 1 sene disari cikalim demesem disari cikmaz o derece evcimen yani ama sunu soylemeden edemeyecegim biz sizin gibi 4 sene flortlesmede sonra evlenmedik yaklasik sadece 5 ay gorustuk buna ragmen hic kavga etmedik ama cocuk her evliligi bir donem sarsiyor madden ayri manen ayri yeri geliyo dus alamiyorsunuz ben esime soyleyene kadar dus almadigimin farkinda bile olmuyor bu bile sizi yeteri kadar isinir etmeye bir sebep oluyor
bir diger konuda esinizde baba olmaya hazirmi en onemlisi bu bence bayanlar hormonal olarak anne olarak doguyor evcilik oynarken bile bebeklerimizin altini degisip karnini doypuruyoruz ic gudusel sanirim ama top pesinde kosan ps2 oynayan cocugu baba olmaya hazirlamak alistirmak cok zor once esinizi tartin evet iyi bir insan iyi bir baba adayi olabilir ama babaligin verdigi manevi yuku kaldirabilirmi ?
Kiskanclik haric bizi anlatmissiniz desem yeridir. Demek ki ben biraz fazla takiliyorum. Cok sagolun yorumunuz icin. :)elmalikurabiyee 'sevgi anlaşmak değildir,nedensiz de sevilir' diyor şarkı.
Eşim aynı eşiniz gibi evimizi pek sever çay,çekirdek,film üçlüsü eşliğinde evde otursun ondan mutlusu yok,ben gezeyim,göreyim modundayım.
Eşim çok düşünüp az konuşur, ben çok konuşurum ve tezcanlıyım.
Eşim tutumlu, ben rahat harcarım.
Eşim birden parlar,kin tutmaz, ben intikam soğuk yenen yemektir derim çünkü akrebim.
Eşim insanlara kolay güvenmez,temkin ve tedbirin ağababasıdır,ben iflah olmaz iyimser.
Eşim içe dönük,sakin ben dışa dönük,sosyalim.
Anneciğim sağolsun onun yüzünden az kavgalar etmedik eşimle.
Eşimin kıskançlıkları beni kimi zaman canımdan bezdirdi Allahtan zamanla azaldı.
Bir defasında haftalarca küs kaldık aynı evde.
Demem o ki bunlar evliliği sürdürmeye ve çocuk sahibi engel değil, yeter ki karşılıklı sevgi ve saygı bir de geçinmeye gönlünüz olsun.
25 yıllık evliyiz,18 yaşında oğlumuz var.
Umarım verdiğim örnekler fazla ve yersiz olmamıştır.
Yaşanmışlıkların size fikir verebileceğini düşündüm.
Başınızı ağrıtıp konuyu fazla meşgul ettiysem kusuruma bakmayın lütfen.
Benimki doner doner gelir ya o konuda yuzsuz bile diyebiliriz. Ama ben mesafeli oldugumdan cekinir benden..Çocuk olunca illa ailelerle içli dışlı olunucak diye birsey yok. Kendimden örnek vereyim
Bebegım evliliğimin 3. Yılında oldu ozamana kadar kv ile neredeyse hiç problem yaşamadık farklı sehirlerdeyiz yılda iki kez gelir 20 gün kadar kalır hemen hemen hergün telefonla konuşur hal hatır sorardık. Neyse kadın doğuma geldiğinde içinden canavar çıktı yıllardır biriktirdiği tüm nefretini kustu toplamda 40 gün kadar kaldı ve psikolojik şiddetin alasını yaşattı. Şuan görüşmüyoruz neredeyse 1 sene oldu evime hiç gelemedi bir defa biz gittik eşimle 2 gün kaldık birde bayramlarda arayıp kutladım okadar
Çocuktan önce o samimiyetten Doğumdan sonra bu duruma kadar geldik
Burda önemli olan karakterler benim kvnin burnu düşse yere eğilip almaz, kibirlidir o zaten aramaz bende aramayınca böyle oldu. Sizinkinin karakteride böyleyse tekrar samimi olmazsınız
Ben girusmuyorum. Ama gun gecmiyor ki yeni bir sacmalik etmesinler bize karsi.. Esimde cok tepki vermiyor. Nasil kendini ezdiriyorsun diye problem cikiyor.. Ben hazmedemiyorum adam hazmediyor iste..Hiç görüşmüyorsan eşinle ailesi yüzünden yaşadığın sorun ne ?
Bizimde biraz naz niyaz isi... Yoruluyorum artik. Saldim bende.. Kendim geziyorum arkadaslarimla egleniyorum vs..Benim eşim de gezmeyi keyif yapmayı vs sevmez bilmez
Maddi destek ve plan organizasyonu nu ben yaptıkça biraz biraz alıştı geZmeye vs
Ama bazen tepem atıyor bi kere de kendi istedim diyorum plan yapsın hatta sürpriz yapsın ama cıkssss yok
Bu boşanma sebebi değil bence
Siz plan ve maddi bütçe sunduktan sonra da mı gezmez
Naz’la tozla sitemle geziyoruz biz de maalesef
Yaa çok sevindim senin adına tebrikler :)6 yıllık evliyim .
Çok küçük evlendıgım ve zor bır evliliğim oldugu için 6 yıl boyunca aklımın ucundan dahı geçmedi .
Ama bu sene 6 yıla girerken çocuk aşığı olup çıktım . Normalde çocuk gördum mu hayatta gülümsemeyen ben agucuk magucuk falan yapmaya başladım
E baktım yaşım olmuş 24 , 6 yıldırda evliyiz . Kv sıkıntısını halletmısım . Eşimle çook tartışırız ama gün sonu illa barışırız. Büyük tartışmalar değildir .
Gittim doktora ben 3 aya çocuk dusunuyorum tahlılerımı yapın bır sıkıntı varsa bu sureçte tedavı olayım dedım . Bakıldı çok şükür bişeyım yoktu folik asite başladım .
Benım bebek aşkımla eşiminkide depreşti neden 3 ay beklıyoruz kı zaten hemen olmazmıs bence bu ay başlayalım dedi .
Ve sonuc aşağıda
Her evlilikte sürtüşmeler olur bunlar aşırı kaçmadıgı sürece evliliğin tadı tuzudur. Saygızlık , ahlaksızlık , sevgisizlik yoksa düşünebilirsin .
Hakkında hayırlısı inşallah
Bu gorumun en sevdigim yani boyle yeni bakis acilarindan fikirler almak. Bakin ben bu acidan hic dusunmemistim. Cok cok haklisiniz. Evde kuzu kuzu oturur bebisle benle ilgilenir :)elmalikurabiyee
Canım çocuk için eşinin. Çok güzel özelliği var.
Evcimen olması.
Bunu kesinlikle ileride çok begeneceksin .
Gezmeyi seven erkek çocuğuyla ilgilenmek yerine kadına yardım etmek yerine kendisini hep dışarı atıp karısını ve çocuğunu çok mahrum ediyor.
Sonu ayrılmaya kadar varıyor eve girmeyen erkekler yüzünden .
Şu an tabi birlikte gezmek eğlenmek hakkınız ileri de sen bile çocuk olduktan sonra ister istemez eskisi kadar gezmek istemeyecek bebeginle evde vakit geçirmek isteyeceksin. Bunu iyi değerlendir derim ben.
Ileride eşin için daha da çok iyi ki diyeceksin . Inşallah çocuk seven biridir çok ilgili ve sevgi dolu bir baba olur
Ya her kadinin yasadigi soru isaretleri sanirim benimki. Yoksa zaten kimse 4 4 luk uyusmuyor nihayetinde..Yaa çok sevindim senin adına tebrikler :)
Konu sahibi arkadaşım, eşin de istiyorsa neden olmasın? Öyle ayrılmayı düşünecek kadar sorununuz yok gibi geldi anlattıklarından
Çok teşekkür ederim ..Yaa çok sevindim senin adına tebrikler :)
Konu sahibi arkadaşım, eşin de istiyorsa neden olmasın? Öyle ayrılmayı düşünecek kadar sorununuz yok gibi geldi anlattıklarından
Eger ailesiyse tek mesele onu değiştiremezsin
Bazı erkekler malesef evlenene kadar belki yüzüne bakmadıkları analarını evlenince yere göge sıgdıramıyor
Benim eşimdede vardı ilk evlendigimizde bi cinnetime baktı herşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?