- 21 Ekim 2018
- 102
- 51
- 13
- 35
- Konu Sahibi Ayse123_123
-
Himmm boşa mi yazdikEvet yaşadıkların zor ama bu konu hakkında kaçıncı konun , demek ki kim ne yazarsa yazsın , ailen ne derse desin sen hep bildiğini okuyorsun
Estağfurullah .. herkes istediği konuyu açar , istediğini yazar :) ama konu sahibinin bütün konuları bu olay ..Himmm boşa mi yazdik
Zaten bunca zaman o evde değil başka evde kirada oturuyorduk kirasını alıyorduk evin oturmak istememişti eşim.kendi işi var işsiz değil ama başka iş yapmak istedi iş açısından yatırım yapacakmış borçlarımız var ek iş kurmak istedi ama bunu isterken beni zor dutuma düşürdü ya ev satılır ya boşanırız dedi.hiç bu haketmediğim zor günler yaşadım sevgimi atamıyorum içimden.oda seviyor biliyorum ama bu olay onda çok inat yaptı ve kendini çok haklı görüyor.beni ev için sattın diyorum elimi bırakıp gittin diyorumEsiniz tarafindan bakacak olursak kendi parasi evinde otururken birden issiz evsiz kalmis ozellikle sizin babanizin aldigi bir evde oturmak ona agir gelmis olabilir ama kesinlikle size evi sat diyemez girsin bir ise calissin eviniz var kira derdi yok teklifi hic hos degil
Bunca zaman cocugunuz olmamasi uzucu ama her şerde bir hayir vardir bosaninca bir daha evlenilmes diye bir kural yok yani anne olma umudunuz da devam ediyor
Daha onceki konularini gormedim ama boyle arkadaslarim var ayni konuyu 10 kere konusuyoruz ama hep ayni yerde duruyoruz cok sıkıcıEstağfurullah .. herkes istediği konuyu açar , istediğini yazar :) ama konu sahibinin bütün konuları bu olay ..
Yazık , kendine ailesine yazık oluyor .. iş beğenmeyip çalışmayan bir adam , evi hiç edecek .. evlilik eve bağlı ..
Canım çok yanıyor kalbim acıyor evliliğimi sevgimi parayla değişen bi eş var biliyorum ama bu Zamana kadar hiç yanlışı olmadı bana aileme evliliğimize.iyiliğini düşününce kafam almıyor vicdanım sızlıyor.boşanmış dul olma fikri bitiriyor beni.Bu durumda bile mi kendini suçlu hissediyorsun adam sizi yolundan kaz görmüş musade etmeyince de kızını boşarım demiş çok cirkin
Yani ben okumadim daha onceki konularinizi ama sıkıntınızı degistirmek icin yaptiklariniz onemli olan sizin icin de yorucu bi surec olaylari dusunup degerlendirip ona gore yolunuzu cizmelisiniz belirsizlik daha yorucu ve yipratici bir seyAynı konu ve aymı cümleleri okuduğumuz çok oluyor.sıkıcı geldiyse okumayıp yorum yazma gereği duymayıp bişey yazmadaydınız kusura bakmayın farklı konu olsun diye sizin için sıkıntımı değiştiremiyorum..
İçimdeki vicdanı köreltip sevgimi içimden atamadığım için.yeni bi hayata yeni bi düzen kurmaya kendimi psikolojik olarak hatırlayamadığım için çok yıpranıyorumYani ben okumadim daha onceki konularinizi ama sıkıntınızı degistirmek icin yaptiklariniz onemli olan sizin icin de yorucu bi surec olaylari dusunup degerlendirip ona gore yolunuzu cizmelisiniz belirsizlik daha yorucu ve yipratici bir sey
Zaten bunca zaman o evde değil başka evde kirada oturuyorduk kirasını alıyorduk evin oturmak istememişti eşim.kendi işi var işsiz değil ama başka iş yapmak istedi iş açısından yatırım yapacakmış borçlarımız var ek iş kurmak istedi ama bunu isterken beni zor dutuma düşürdü ya ev satılır ya boşanırız dedi.hiç bu haketmediğim zor günler yaşadım sevgimi atamıyorum içimden.oda seviyor biliyorum ama bu olay onda çok inat yaptı ve kendini çok haklı görüyor.beni ev için sattın diyorum elimi bırakıp gittin diyorum
benim için çok acı geliyor ben sevgiden bahsediyorum eşim para için benim rahat olmamı isteyip yardımcı olmadın bana diyor kendime daha iyi iş kurup rahat bi hayat sürmek seninle diye istedim diyorParayla koca mı satın alacaktınız.Parayı tercih eden siz değilsiniz.O para için sizden vazgeçmiş.
Üstelik hiç hakkı olmayan bir para.Aileniz haklı.
Valla bana ya evi sat ya da bosanalim deseydi heralde bosanirdim cocugunuz da yok aileniz de size destek olur hakkinizda hayirlisiİçimdeki vicdanı köreltip sevgimi içimden atamadığım için.yeni bi hayata yeni bi düzen kurmaya kendimi psikolojik olarak hatırlayamadığım için çok yıpranıyorum
benim için çok acı geliyor ben sevgiden bahsediyorum eşim para için benim rahat olmamı isteyip yardımcı olmadın bana diyor kendime daha iyi iş kurup rahat bi hayat sürmek seninle diye istedim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?