Kafamdaki düşünceleri toparlayamıyorum lütfen fikir verin

Ayse123_123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2018
102
51
13
35
Ben 6 senelik evliyim ama 3aydır kendi evimizi boşalttık baba evine döndüm.çocugumuz yok türlü sıkıntılar yaşadım bebek konusunda düşüklerim dış gebeliklerim oldu buda bizi epey yıprattı.bu aralarda maddi sıkıntıda yaşamaya başladık kendi dükkanımız işimiz vardı kapatmak durumunda kaldık eşim iş değişikliği yaptı.ama pek memnun olmadı çok yorucu geldi.bi sene oldu babam bana ev aldı kiradan kurtulun diye.eşim iyi bi insandı bu duruma gelecek hiç bi sıkıntımız olmamıştı ama şimdi boşanma konumundayız.3ay önce 8haftalık kalp durmasıyla gebeliğim sonlandı ve öğünden sonra evliliğimde sonlanmaya başladı eşim sıkıntı yarattı ailemle problem yaşadı beni bırakıp hiç ilgisizce haftalarca annesine gitti.arada bi geldi babamın bana aldıgı evin satılıp kendine iş kurma fikriyle geldi ailemde kabul etmedi seni zor günlerinde bırakıp giden adam dediler benlemi kazandı da kendine yatırım yapacak dedi ailem.eşimde satılmazsa boşanırım senden dedi.olaylar karıştı.benim ailem ve ben kötü pozisyona düştük zorda olan eşimi düşünmeyip parayı tercih etmiş olduk.eşimin ailesi seyirci kaldı bunca olaya biri bi tel dahi etmedi bana aylardır napıyosunuz siz diye.bi hafta oldu ben işe başladım.hiç alışamıyorum baba evinde yaşamaya çok zoruma gidiyor evimi eşimi seviyordum çokk.evli olmama düşüncesi yıkıyor beni.alşımdan atamıyorum gün geçtikçe daha çok üzülüyorum.nasıl bu hale geldik napcam bilemiyorum.evliliğim biterse anne olma hayalimde son bulacak oda beni ayrı yıkan bi durum

Esiniz tarafindan bakacak olursak kendi parasi evinde otururken birden issiz evsiz kalmis ozellikle sizin babanizin aldigi bir evde oturmak ona agir gelmis olabilir ama kesinlikle size evi sat diyemez girsin bir ise calissin eviniz var kira derdi yok teklifi hic hos degil
Bunca zaman cocugunuz olmamasi uzucu ama her şerde bir hayir vardir bosaninca bir daha evlenilmes diye bir kural yok yani anne olma umudunuz da devam ediyor

Eşiniz çok bencil gözüküyor. Illa bir kişiyle evli olacak ve ondan çocuk yapacaksınız diye bir şey yok ayrıca.

Zaten bunca zaman o evde değil başka evde kirada oturuyorduk kirasını alıyorduk evin oturmak istememişti eşim.kendi işi var işsiz değil ama başka iş yapmak istedi iş açısından yatırım yapacakmış borçlarımız var ek iş kurmak istedi ama bunu isterken beni zor dutuma düşürdü ya ev satılır ya boşanırız dedi.hiç bu haketmediğim zor günler yaşadım sevgimi atamıyorum içimden.oda seviyor biliyorum ama bu olay onda çok inat yaptı ve kendini çok haklı görüyor.beni ev için sattın diyorum elimi bırakıp gittin diyorum

Daha onceki konularini gormedim ama boyle arkadaslarim var ayni konuyu 10 kere konusuyoruz ama hep ayni yerde duruyoruz cok sıkıcı
Madem tavsiye ariyorsun ya uygula ya da daha sorma hahaha onlarin acisini burdan cikardim sanirim konu sahibi kusura bakma :))))

Aynı konu ve aymı cümleleri okuduğumuz çok oluyor.sıkıcı geldiyse okumayıp yorum yazma gereği duymayıp bişey yazmadaydınız kusura bakmayın farklı konu olsun diye sizin için sıkıntımı değiştiremiyorum..

Bu durumda bile mi kendini suçlu hissediyorsun adam sizi yolundan kaz görmüş musade etmeyince de kızını boşarım demiş çok cirkin
Canım çok yanıyor kalbim acıyor evliliğimi sevgimi parayla değişen bi eş var biliyorum ama bu Zamana kadar hiç yanlışı olmadı bana aileme evliliğimize.iyiliğini düşününce kafam almıyor vicdanım sızlıyor.boşanmış dul olma fikri bitiriyor beni.

Yani ben okumadim daha onceki konularinizi ama sıkıntınızı degistirmek icin yaptiklariniz onemli olan sizin icin de yorucu bi surec olaylari dusunup degerlendirip ona gore yolunuzu cizmelisiniz belirsizlik daha yorucu ve yipratici bir sey

İçimdeki vicdanı köreltip sevgimi içimden atamadığım için.yeni bi hayata yeni bi düzen kurmaya kendimi psikolojik olarak hatırlayamadığım için çok yıpranıyorum

Parayla koca mı satın alacaktınız.Parayı tercih eden siz değilsiniz.O para için sizden vazgeçmiş.

Üstelik hiç hakkı olmayan bir para.Aileniz haklı.

Parayla koca mı satın alacaktınız.Parayı tercih eden siz değilsiniz.O para için sizden vazgeçmiş.

Üstelik hiç hakkı olmayan bir para.Aileniz haklı.
benim için çok acı geliyor ben sevgiden bahsediyorum eşim para için benim rahat olmamı isteyip yardımcı olmadın bana diyor kendime daha iyi iş kurup rahat bi hayat sürmek seninle diye istedim diyor

İçimdeki vicdanı köreltip sevgimi içimden atamadığım için.yeni bi hayata yeni bi düzen kurmaya kendimi psikolojik olarak hatırlayamadığım için çok yıpranıyorum
Valla bana ya evi sat ya da bosanalim deseydi heralde bosanirdim cocugunuz da yok aileniz de size destek olur hakkinizda hayirlisi

Konunuz bana cok tanidik geldi. Sanki bununla alakali konu acmistiniz
Hatta hatirliyorum yorum bile yazmisdim, adam ayrilmak istiyor ama ayrilmadan once evi satip parasini da yemek istiyor diye
Adam zaten sizi sevmiyor ki. Hayatta baska erkek mi, yok. Yeniden evlenir, bebek sahibi olursunuz ALLAHin yardimiyla ...

benim için çok acı geliyor ben sevgiden bahsediyorum eşim para için benim rahat olmamı isteyip yardımcı olmadın bana diyor kendime daha iyi iş kurup rahat bi hayat sürmek seninle diye istedim diyor

Para size ait değil ailenize ait.İş kurup tutacağı ne malum.Üstelik aileniz onun hayallerini finanse

etmek zorunda değil.Kendi parasıyla yapsın.Yapamıyorsa başkalarının birikimleri üzerinden

hayal kurmasın.Para sizin de değil eşinizin de. Psikolojik baskı yapıyor.

Bence eşiniz yüzsüz ve sizi sevmiyor.Ya sat ya boşarım demesi bunu gösteriyor.

Siz de hala onu aklayacak birşey duymaya çalışıyorsunuz.

Eşinizi sadece siz çok seviyorsunuz.. Eğer sizi sevseydi kavga yoluyla ya da vs bunu tartışırdı.. Ama durumu bu noktaya getirmezdi günlerce küserdi yine de ya ben ya ev demezdi... Eşinizi bırakın ne olursa olsun seni burda bekliyorum diyin.. O sırada da bol bol dua edin... Madem sizi seviyor yoklukta da sevsin.. Sizi paranız için mi sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…