Kafamdaki düşünceleri toparlayamıyorum lütfen fikir verin

Belli ki yanlış tanımışsınız veya iki yüzlü davranmış bunları düşünerek kendinizi soğutun boş yere acı çekiyorsunuz ayrıca ne varmış dul olmakta

Oh iyimis baba calissin ev alsin . Beyefendi yesin .Sana bu teklifi yaptiginda s.... calman gerekiyordu . Kocan seni saf sanmiş zaaar. Sal gitsin şu adami bi halt olmaz ondan

Evi satıp parayı ona verdiğin günün akşamı yine seni bırakıp gitmeyeceği ne malumdu ki. O zaman hem babanın Emekleri ile alınan evden olacaktın hem de yine eşten. Böylesi daha iyi değil mi sence de

Eşiniz halen aynı türküyü söylemeye devam ediyorsa,diyecek birşey yok.Sizi sevmeyen adamı ne kadar zorlansanızda bir süre sonra sizde sevmemeye başlarsınız.Çalışmaya başladım demişsiniz.Çok iyi bir başlangıç olmuş sizin için.Kendinizi üzmeyin, herşey olacağına varır.Yeni düzen ve yaşantınız sizi belkide daha mutlu edecek bunu şimdiden bilemezsiniz değil mi?

Eşiniz sizi sevmiyor gibi geldi bana.bence işi resmiyete dökün resmen boşanın yani.anladığım kadarıyla ayrısınız ama kağıt üzerinde evlisiniz.çocuk yok mal mülk yok.1 günlük mesele yani.ikinizinde bitmemiş kafasında tabi.sizin korkularınız var geleceğe dair ve tabi suçluluk hissediyorsunuz.o da hala evi sattırımı diye bekliyor.bu işin sonunu merak ediyorum doğrusu.bence ev sizin olsaydı bi dakika bile düşünmezdiniz.bu da sevginizin kanıtı zaten ama ev sizin değil.babanızda vermiyor evin parasını durum net aslında düşünecek taşınacak birşey yok.adam ya geri dönecek eşeklik yaptım diyecek kendini affettirecek.ya da defolup gidecek.

Eşin seni sevmiyor bu bir gerçek bunu kabul et eşini kendince aklamaya çalışma.Evet çok zor hele de ilk başta daha zor ama alışacaksın.Bende kayınpederime kefil olmadım diye boşandım.Severek evlenmiştim.Ama kabul ediyorumki beni sevmemiş.Biz yarırım yapalım ev alalım araba alalım ben imza verip kefil olayım dedim ama ne kadar borç var onubile söylemeden bana imza ver dediler.Hayır dediğim içinde ben boşanmak istiyorum dedi.Sende kendine gel .Kaçyaşındasınki çocuğun olmucak.Ailenlemi kazandıkı babanın malına ortak olucak .Para kazanmak ne kadar zor sende çalışıosun.Gerekirse git tedavi ol.Büyük bir travma bu .Ama sen üzüldüğünde o üzülmücek bilesin.Üzülen insan zaten bunları yapmaz.Kendini topla güçlü ol.Annenin babanın kıymetini bil.Elin oğluna üzüleceğine ailenle geçirdiğin her vakit değerli.Benim her şey gözümde kaldı.Her şeyim vardı evim dört dörtlüktü ama huzurum toktu.Tedavi al .Sen güçlü oldukça o daha da çatlayacak.Biliyorum bunu yapmak çok zor sma yapmak zorundasın.

Önceki mesajları okumadıgim için soruyorum. Ne iş yapmayı düşünüyor?

eşin malesef çıkarcı bir insan ...babanın sana aldığı evi sat da dükkan açalım lüksüne sahip değil.. hele şart koşuyorsa salla gitsin..gerçekten ben ailelerin boşanması taraftarı değilim ama böyle adamları kapıda tutmamak gerek..eli ayağı tutuyorsa gerekirse gidip hamallık yapacak evini geçindirecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…