• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamdaki paranoyalar?

tayahleenia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
5
0
1
26
merhaba bayanlar ben kafamda yaşanan paranormal şeyleri anlatmak istiyorum belki teşhis koyarsınız veya yorum yaparsınız orası size kalmış.

ben bi kaç senedir garip şeyler hissetmeye başladım. herşey bazı dertlerimden dolayı sabah 6ya kadar uyumayıp ağladığım gece oldu. Bi an tanıdığım iki kişi benim adımla farklı zamanlarda seslendi bunları kulağımla değil kafamda duyuyorum sonra kendimi bu dünyadan değilmiş gibi hissettim. Sonra bi adamın daha doğrusu siyasetçi gibi birinin megafonla beynimin içinde konuştuğunu duydum.Aslında bu bi başlangıçtı..

sonralarda kendi vücudumu yani kendimi garipsemeye başladım. sanki bu beden de ben yaşamıyormuş gibi. Herkesi herşeyi garipser olmuştum. kafamda her ne ve her kimler varsa çok gürültü yapıyordu sanki beynimin içinde sohbet ediyor gibilerdi.Bi ara babamı tanıyamadım bu adam kim diye duraksadım. Sonra iç sesim bana "o senin baban be aptal!" diye kızdı. kafamın içinde olmadık zamanlarda sesler duydum başka tanımadığım insanların sesleri, diyalogları..
bunlar da yetmezmiş gibi bi de görüntüler çıktı. nezaman moralim bozulsa bunlar oluyordu. Daha doğrusu moralim bozukken artıyordu. Bunların hepsi şimdi az çok geçti. arada görüntü görüyorum okadar. en son gördüğüm görüntü garipti. uyumadan önce saçmasapan düşünüyordm. herkesin kafasının içinde canlı kanlı beyin olduğunu hayal ettim. Sonra kendiminkini de hayal edince, istemsiz bi şekilde elimde büyük bi bıçak olduğunu ve defalarca kafama sapladığımı gördüm. inanır mısınız şuan okadar yalnız hissediyorum ki kendimi, o kafamdaki sesleri bile özledim..

o kafandaki sesleri özleyecek kadar yanlizlik cekiyorsun demekki
hic arkadas cevren konustugun insanlar veya hobin yokmu?
insan cok bos olunca ve bedeni yorulmayinca zihin böyle sacmaliklar yapabiliyor..
teshisi biz koyamayiz ama psikologa vs gitmen faydali olur.. hem dertlerini anlatir rahatlarsin hem bu alanda uzman olarak sana neyin ne oldugunu daha iyi aciklayabilir

Ailenize durumunuzun ciddi olduğunu anlatıp psikiyatriste gidin mutlaka uygun terapisi vardır ilerlemeden çözüm bulur kesinlikle ihmal etmeyin

Suan saat 4:19 ve ben konunuzu okurken hafif tirstim. Bana ciddi bir durum var ortada gibi geldi. Biran once bir uzmana gozukmen lazim. Cok gecmis olsun. Allah sifa versin

Durumunuz ciddi bir psikolojik rahatsızlık gibi duruyor. En yakın zamanda doktora görünmelisiniz geç kalmadan.

en kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz bence de. aileniz ergenlikten diye kestirip atıyorsa bile kendiniz gitmelisiniz. durum öyle kestirip atılacak gibi değil. :/
geçmiş olsun.

Sizin psikologlug bir durumunuz yok.
Hemen bir psiyatri uzmanindan randevu alin. Anlattiginiz belirtiler psikotik belirtiler ve gormezden gelip gecistorilecek seyler degil.Ergenlik dediginize gore yasiniz cok genc olmali.En guzel zamanlarinizi bu hastaligin gölgesinde gecirmeyin.İlaclarinizi duzenli kullanin, sosyallesmeye calisin. Allah sifanizi versin sevgili kardesim.

Sosyal güvencem vardır bir doktora girmelidir. FAKAT birsey olduğunu sanmıyorum herkesin bir iç sesi vardır. Gergin zamanlarda daha çok olur bu. Yasin daha küçük sanırım ,doğaüstü olaylara inanma,etkilenme bu yaş larda çok olur.Arkadaş edin,annenle ,yada arkadaslarinla gez dolaş, evde boş boş
oturma, ev işi yap.
Boşluktan bu sesler haysller.

merhaba bayanlar ben kafamda yaşanan paranormal şeyleri anlatmak istiyorum belki teşhis koyarsınız veya yorum yaparsınız orası size kalmış.

ben bi kaç senedir garip şeyler hissetmeye başladım. herşey bazı dertlerimden dolayı sabah 6ya kadar uyumayıp ağladığım gece oldu. Bi an tanıdığım iki kişi benim adımla farklı zamanlarda seslendi bunları kulağımla değil kafamda duyuyorum sonra kendimi bu dünyadan değilmiş gibi hissettim. Sonra bi adamın daha doğrusu siyasetçi gibi birinin megafonla beynimin içinde konuştuğunu duydum.Aslında bu bi başlangıçtı..

sonralarda kendi vücudumu yani kendimi garipsemeye başladım. sanki bu beden de ben yaşamıyormuş gibi. Herkesi herşeyi garipser olmuştum. kafamda her ne ve her kimler varsa çok gürültü yapıyordu sanki beynimin içinde sohbet ediyor gibilerdi.Bi ara babamı tanıyamadım bu adam kim diye duraksadım. Sonra iç sesim bana "o senin baban be aptal!" diye kızdı. kafamın içinde olmadık zamanlarda sesler duydum başka tanımadığım insanların sesleri, diyalogları..
bunlar da yetmezmiş gibi bi de görüntüler çıktı. nezaman moralim bozulsa bunlar oluyordu. Daha doğrusu moralim bozukken artıyordu. Bunların hepsi şimdi az çok geçti. arada görüntü görüyorum okadar. en son gördüğüm görüntü garipti. uyumadan önce saçmasapan düşünüyordm. herkesin kafasının içinde canlı kanlı beyin olduğunu hayal ettim. Sonra kendiminkini de hayal edince, istemsiz bi şekilde elimde büyük bi bıçak olduğunu ve defalarca kafama sapladığımı gördüm. inanır mısınız şuan okadar yalnız hissediyorum ki kendimi, o kafamdaki sesleri bile özledim..

psikoloğa gitmelisin ve kendini çok fazla dinleme, farklı falan değilsin sadece fazla dinliyorsun kendini, her şeyi akışına bırak, fazla hassas olma

Psikologdan önce psikiyatra görünmeniz gerekiyor. İşini doğru yapmaya çalışan bir psikolog da sizi önce psikiyatri bölümüne yönlendirecektir zaten. Şizofreni başlangıcı olabilir allah korusun. İlaç kullanmanız gerekiyor olabilir. Yalnızlıktan dikkat çekmek istiyor olabilirsiniz, bunun yoğunluğu sizi böyle şeyler görmeye sevk ediyor olabilir. Bu da başka bir ciddi boyutu olanların. Her durumda bir uzmana danışmanız şart gibi gözüküyor. Her yalnız kalan, ergen bile olsanız bu tip hayaller görmüyor. Ne ailenizi, ne de bişiciğin yok, çık gez dolaş, geçercileri dinlemeyin.

Cok benzer olaylari benim kuzenim yasadi. Kesinlikle bi hekim yardimi almalisiniz. Cok gec olmadan yapin cunku Kuzenimin ailesi bu durumu farkedemedigi icin(yurtdisinda yasiyorlar) depresyon buyuyerek sizofreniye gitti. Sizinde en yakin zamanda ailenizi ikna edip yola koyulmabuz gerek

Cok benzer olaylari benim kuzenim yasadi. Kesinlikle bi hekim yardimi almalisiniz. Cok gec olmadan yapin cunku Kuzenimin ailesi bu durumu farkedemedigi icin(yurtdisinda yasiyorlar) depresyon buyuyerek sizofreniye gitti. Sizinde en yakin zamanda ailenizi ikna edip yola koyulmabuz gerek
Ayni mesaji ben yazacaktim.. Aynen benim kuzenimde hemen hemen ayni sikayetlerle gitti doktora.. Ona da sizofreni teshisi kondu.. Ayda bir igne, hergun de ilac aliyor.. Konu sahibi, mutlaka bi doktora gorUn.. Ne kadar erken, o kadar iyi.. Sakin ihmal etme

Ayni mesaji ben yazacaktim.. Aynen benim kuzenimde hemen hemen ayni sikayetlerle gitti doktora.. Ona da sizofreni teshisi kondu.. Ayda bir igne, hergun de ilac aliyor.. Konu sahibi, mutlaka bi doktora gorUn.. Ne kadar erken, o kadar iyi.. Sakin ihmal etme

Cok gecmis olsun. Benim kuzenimde iki haftada bir igne oluyor ilaci kestiler. Keske daha erken farkedilseydide o guzelim iyi yurekli yakisikli cocuk yasitlari gibi hayatinin tadimi cikarabilseydi. Ondan konu sahibi ne et ne yap aileni ikna et edemezsende sen kendin bu isle ugras. Bu forums yaziyor bile senin bu isim farkinda oldugunu gosteriyor.

Back
X