• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamdaki paranoyalar?

o kafandaki sesleri özleyecek kadar yanlizlik cekiyorsun demekki
hic arkadas cevren konustugun insanlar veya hobin yokmu?
insan cok bos olunca ve bedeni yorulmayinca zihin böyle sacmaliklar yapabiliyor..
teshisi biz koyamayiz ama psikologa vs gitmen faydali olur.. hem dertlerini anlatir rahatlarsin hem bu alanda uzman olarak sana neyin ne oldugunu daha iyi aciklayabilir
arkadaş çevrem var de böyle olabiliyor işte. ama nedense insanlar olsa bile kendimi yalnız hissediyorum

acilen psikiyatrik yardim almalisin canim.
depersonalization (turkcesi depersonalizasyon) bozukluguna isaret ediyor anlattiklarin ama bunun teshisini en iyi uzman biri koyar.
bu sekilde hayatina devam etmek zorunda degilsin,olmadi okuldaki rehberlik ogretmenine anlat bu durumu eger ailen inanmak istemiyorsa,o kisi seni yonlendirir gerekli yerlere.

acilen psikiyatrik yardim almalisin canim.
depersonalization (turkcesi depersonalizasyon) bozukluguna isaret ediyor anlattiklarin ama bunun teshisini en iyi uzman biri koyar.
bu sekilde hayatina devam etmek zorunda degilsin,olmadi okuldaki rehberlik ogretmenine anlat bu durumu eger ailen inanmak istemiyorsa,o kisi seni yonlendirir gerekli yerlere.
evet biliyorum derealizasyon ve depersonalizasyon bunları araştırmştm en çok bunların belirtileri var

Bir uzmanla görüşmelisiniz.

sosyalles derim ben.arkadaslarinla zaman gecir onlarla gez toz eglen olmadi sevgili yap belki dusunmemeye baslarsin.en onemlisi de doktora gitmelisin .allah yardimcin olsun

evet biliyorum derealizasyon ve depersonalizasyon bunları araştırmştm en çok bunların belirtileri var

canım yaşın daha 17. en güzel çağlardasın sen. herkesin kendini yalnız hissettiği dönemler olabilir. gelip geçer..
ama psikologtan ziyade psikiyatriste görünmen lazım senin.
büyük ihtimalle depresyondasın belkide gerçekten ergenlikten kaynaklı. ama son bahsettiğin görüntü mevzusu şizofreni belirtisi gibi geldi bana. depresyon ilerleyip şizofreniye varabilir.
bu bir hastalık. öyle düşünme takma gibi geçiştiremezsin.
ailen dinlemiyorsa ya rehberliğe anlat o konuşsun ya da kendin git. etüt var de ne bileyim dersten erken çık git. bul bir yolunu.
eğer özele gidemezsen http://www.hastanerandevu.gov.tr/ tan sana uygun randevulara bak.

Back
X