Kafamdan Atamadığım Eski Sevgilim 2

su ve toprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
2
0
1
44
İlk kayıt olurken kullanım sözleşmesini okumadan işaretlemiştim. Bu sefer okudum ve siteye erkek üye kabul edilmediğini gördüm. bu bir yandan sizin için çok iyi. benim gibi böyle kaliteli sitelerde yorum yazmak isteyen erkekler için ise çok kötü. Aynı konu başlığı ile açtığım bir önceki konuya cevap veren bayanlara teşekkür ederim. bir önceki profilim ve açtığım konu banlanmış olsa da yazılan kısıtlı yorumlar bazı şeyleri anlamam için faydalı oldu. En azından kadınlar tarafından durumun nasıl algılandığını anladım. ben ne kadar kendimi iyi niyetli görsem de karşıdan psikopat olarak göründüğümü anladım. bir yıl sonra için eski sevgilimin bulunduğu şehre yerleşmeyi planlıyordum ki bu planı gözden geçirsem iyi olacak sanırım.

İlk kayıt olurken kullanım sözleşmesini okumadan işaretlemiştim. Bu sefer okudum ve siteye erkek üye kabul edilmediğini gördüm. bu bir yandan sizin için çok iyi. benim gibi böyle kaliteli sitelerde yorum yazmak isteyen erkekler için ise çok kötü. Aynı konu başlığı ile açtığım bir önceki konuya cevap veren bayanlara teşekkür ederim. bir önceki profilim ve açtığım konu banlanmış olsa da yazılan kısıtlı yorumlar bazı şeyleri anlamam için faydalı oldu. En azından kadınlar tarafından durumun nasıl algılandığını anladım. ben ne kadar kendimi iyi niyetli görsem de karşıdan psikopat olarak göründüğümü anladım. bir yıl sonra için eski sevgilimin bulunduğu şehre yerleşmeyi planlıyordum ki bu planı gözden geçirsem iyi olacak sanırım.

Abicim, kadin sizi istemiyor. Ne yapacaksiniz orda? kendi ellerinizle sevgili bulup bas goz mu edeceksiniz muruvvetini gormeye???

Ah canım sen şu kendisi için değil de onun için taciz ettiğin kızla evlenmek isteyen (!) psikopatsın dimi ?
Tacizin her türlüsü tacizdir !
Sana söyledim kendine değer ver kendi hayatını düşün.
Burdan bakınca tacizci bi sapık gibi görünüyosun ....

Arkadas hala unutulmadigini dusunuyor ondan bu cabasi. Kadin coktan yol almis. Sana tavsiye, sen de artik onune baksan iyi olacak. Yoksa bir 4 senen daha gider.

Bir sure birak onun hesaplarina bakmayi. Sonrasi gelecektir.

Hey Allah'ım bir de bulunduğu şehre yerleşecekmiş....
Zavallı kızcağız ya ..
Gözden geçirme , unut .
UNUT !
Git bi uzmandan doktordan destek al .

Back
X