Kafamı alıp duvarlara sürtesim var

Onlar bölüşülecek, azıcık vicdanlıysa hepsini de verir belki. lise niye terk annem valla saçımı başımı yolasım geliyor konuları okudukça. Belediye kreşleri 3 yaş üstünü alır , bir yıl dişinizi sıkarsınız. Valiliğe kaymakamlığa aile sosyal politikalar bakanlığına başvurursunuz. Akmaz ama damlar. Yeter ki bir iş bulun, asgari ücret bile olsa bı hayattan iyidir.
Adam sırf bitmesin diye bile eşyaları vermezki.yoksa onun eşyalar umrunda olmazdı sırf bu yüzden vermez

Böyle konulara çok üzülüyorum. Yutkunup kalıyorum...
Allah yardımcınız olsun, zor ama imkansız değil. Çocuk esirgemede büyüyüp doktor olan 2 arkadaşım var. Hayat ne getirir bilinmez. Sabredin. Tevekkül edin. Herşey çok güzel olacak.
Ne güzel ama ölürüm yibe cocugumu esirgemeye veya başka yere vermem .benim tek dayanağım o zaten sabredicem yapicak bişi yok .herşey yoluna girene kadar cekicez

Kuzu bırak çocuğun sana sarılsın..o hissetmiyor mu senin gerginliğini? O korkmuyor mu belirsizlikten? Bak üç günde evi değişti ,bilmediği bir düzene girdi ..huyu suyu da değişecek seni zorladığı günler bile olacak..onu ayağına dolanan ,seni bağlayan bir stres kaynağı gibi görme lütfen ..dilerim Allah seni iyi insanlarla karşılaştırır ,kuzunla sana hayırlı kapılar açılır.🙏

Ne yapın edin lise diplomanızı açık liseden alın. Dava açınca da altınlarınızın hepsini isteyin. Eski kocanız da hem size hem çocuğa nafaka ödeyecek seve seve..
Benim kafam zaten sünger gibi olmuş almazki kafam .daha dün ne yediğini bile unutuyorum çocuğun bezini ıslak mendilini kaldırıyorum saatlerce arıyorum nereye koydum die .kafam hiç bişi almıyor suan

Daha pek çok şey batacak size baba evinde maalesef.
Aslında size özel bir şey değil bu.
Her evde yaşanıyor.
İnsanlar kardeş de olsa bencildir, önce can diyen boşa dememiş.
Öyle yeğene kadar, psikolojiye kadar düşünen hassas insan zor bulursunuz.

Benim ablam da yaşadı ordan biliyorum.
Cebimizdekini, üstümüzdekini çıkarıp veririz kardeş olarak ama
keyiften ödün vermek istenmeyen zamanlar oldu.
Herkes kendince öncelik bahanesi bulur.
Sabır ve kolaylık diliyorum.
Çok yalnız hissetmeyin diye yazdım.

Bu hissi çok iyi bilirim ve şuan kafamı duvarlara sürtmek olmasa da, bağıra bağıra arkama bakmadan kaçmak istiyorum.
Tek ilacım sahilde uzun yürüyüşlerdi ama, şuan onu da yapamıyorum.
Allah bize kolaylık versin, sorunlu bir/birkaç insanla uğraşmak çok zor.

Kuzu bırak çocuğun sana sarılsın..o hissetmiyor mu senin gerginliğini? O korkmuyor mu belirsizlikten? Bak üç günde evi değişti ,bilmediği bir düzene girdi ..huyu suyu da değişecek seni zorladığı günler bile olacak..onu ayağına dolanan ,seni bağlayan bir stres kaynağı gibi görme lütfen ..dilerim Allah seni iyi insanlarla karşılaştırır ,kuzunla sana hayırlı kapılar açılır.🙏
Amin.nasil hissetmez elimi tutuyor kapıya göturuyor anniii hadi anni hadii gidelim diyor.kardesimle catistik ağladı.bana sarılıyor uyurken tam yatağına birakicam korkuyor ağlıyor bayan sarılıyor bırakmıyor.wc ye gidiyorum benim gittigimi sanıyor çıkana kadar ağlıyor :( bu sokağa çıkma yasağı çıkmadan önce babası yine geldi birbirlerine sarıldılar optuler babası gitti iki ton ağladı.offf herşey güzel olucak insallah

Çocuğum iki yaşında.egitim lise terk .ev tutması kolay da kira ödenir bir şekil .eşyalar yok hepsi koca evinde
Kresle kira faturaları çıkarabilecek kadar maaşınız olur mu peki ? İnşallah kendi düzeninizi oturtup rahata kavuşursunuz en kısa zamanda . Şimdi uzuluyorsunuz anlıyorum ama o çocuğunuz büyüyecek size en büyük destek olacak bugunleriniz de geçecek . Mutluluk kalıcı olmadığı gibi mutsuzluk da kalıcı değil.

Daha pek çok şey batacak size baba evinde maalesef.
Aslında size özel bir şey değil bu.
Her evde yaşanıyor.
İnsanlar kardeş de olsa bencildir, önce can diyen boşa dememiş.
Öyle yeğene kadar, psikolojiye kadar düşünen hassas insan zor bulursunuz.

Benim ablam da yaşadı ordan biliyorum.
Cebimizdekini, üstümüzdekini çıkarıp veririz kardeş olarak ama
keyiften ödün vermek istenmeyen zamanlar oldu.
Herkes kendince öncelik bahanesi bulur.
Sabır ve kolaylık diliyorum.
Çok yalnız hissetmeyin diye yazdım.
Çok teşekkür ederim ben kendim için bişi istemiyorum ama çocuğumu düşünsünler istiyorum onlar öyle yapınca da cildiriyorm

Allah bikere benim belamı vermiş ya .ulann çocuğu uyutacak yerim bile yok.toplam 3 oda biri kardeşimin odası biri babam orda .biri uyucam diyor biri ağda yapicam diyor diğeri TV izliyor gürültü var. Biride demiyor tamam iki dakka uyut sonra ben işimi yaparım. En küçük kardeşim 15.yasinda dün ucurtmasini aldık damda ucuralim dedik pisliginden yanımızdan gitmedi ucurtmamizada izin vermedi.kendi ucurttu biyere takıldı azıcık yırtık oldu diye .siz dama getirdiniz ucurtmami deyip parçaladı ben sinirden gülünce de ucurmanin odununu bana savurdu .sonra anneme şikayet etti annem geldi bı ton bağırdı çağırdı.cocufu uyutacam biri anlayış göstermiyor . çocuk zaten beni uyutmuyor gece park yataktan çıkıp daracık yer yatağında uyuyorum kalkıp yanıma geliyor cenin pozisyonunda uyumaya çalıyor um sabah saat 7 uyanıyor.koca desen zaten biliyorsunuz Allah'ın belası hayatımı karartti.hersey üstüme üstüme geliyor bunalıma girdim iyice uykusuzluk yapılan dusuncesizlik herşey canımı çok sıkıyor.bi dakka oturmak yok zaten .çocuktan olmasa başımı alır giderim ayağımın götürdüğü yere .çocukla hiçbir hareket edemiyorum kendimi kabirde gibi hissediyorum .sanırım deliriyorum
Off cok uzuldum ya Turkıyede ailelerin cogu kızları Bosanip gelınce eve sıgdırmıyorlar benim ailem olacak insanlarda aynen bu sekılde Allah kapılarına muhtac etmesin su vırus bitsin ıs bakın derim. Kardesınız size vutabılıyorsa sımartılmıs bellı ılerde o da evlenıcek acaba neler yasıcak emın olun ablasını eve sıgdırmayan kardesler hor giren anneler ılerde o kısı den daha beter duruma dusunuyor defalarca gordum

Kresle kira faturaları çıkarabilecek kadar maaşınız olur mu peki ? İnşallah kendi düzeninizi oturtup rahata kavuşursunuz en kısa zamanda . Şimdi uzuluyorsunuz anlıyorum ama o çocuğunuz büyüyecek size en büyük destek olacak bugunleriniz de geçecek . Mutluluk kalıcı olmadığı gibi mutsuzluk da kalıcı değil.
Asgari ücret en fazla bı mesleğim yok.valla gelsin artık bu mutluluk ben çok yoruldim

Yokmu hiç altın falan bozdurup,ev tutun kendi düzeninizi kurun... burdan da eşiyle sorunlu olan kadınlar illa bir yerden kısıp birikim yapın hayatın ne getireceği belli olmuyor
Aynen size katılıyorum benim ailemde aynı hatta geliyorum desem gelme derler gıtsemd2 kızımla beni sıgdırmazlar boyle bir ailede buyudum diye sanırım bir lıra olsun koseye atarım cok dalga gecen oldu bu konuda benimle ama umrumda degıl bir kadının kosede mutlaka parası olması lazım. Birikmisim var dıslerımı yaptırmak ıstıyorum elim paraya gitmiyor ya diyorum kızımla ortada kalırsak vs Bısey olursa

Off cok uzuldum ya Turkıyede ailelerin cogu kızları Bosanip gelınce eve sıgdırmıyorlar benim ailem olacak insanlarda aynen bu sekılde Allah kapılarına muhtac etmesin su vırus bitsin ıs bakın derim. Kardesınız size vutabılıyorsa sımartılmıs bellı ılerde o da evlenıcek acaba neler yasıcak emın olun ablasını eve sıgdırmayan kardesler hor giren anneler ılerde o kısı den daha beter duruma dusunuyor defalarca gordum
Annem saolsun erkek çocukları ni simartti böyle .bize saygisiylik yaptıklarında bile o küçük diyip susturdu bizi

yeri vakti geldiginde sesini de çıkar bağır da reis ayrıca 15 yaşında ki kardeşine ayrı ifrit oldum yerinde olsam kötü şeyler olurdu sabirlisin :)

Asgari ücret en fazla bı mesleğim yok.valla gelsin artık bu mutluluk ben çok yoruldim
İnsanlar asgari ucrrtle kaç çocuk okutup bir de ev bakiyo gecinirisniz inşallah. Devletin yardım olanaklarına da başvurun bir yerden rizk kapısı açılır. Her şekilde imtihan oluyoruz ben de şuan kafayı yememek için zor duruyorum yataktan cikasim yok yaşadıklarından dolayı ama çocuklarımız için kendi mutluluğumuz için mecburuz kalkınmaya . . Ümitsizliğe kapılmayın

Back
X