- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.277
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Amin canım çok saolInsallah abla allah yardimcin olsun rabbim sabir versin insallah![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok saolInsallah abla allah yardimcin olsun rabbim sabir versin insallah![]()
![]()
Ben çocuğumu uyutmak için bile giremiyorum ki .bu yüzden sorun çıktı işte .nasıl ona melodi karanlık falan yapım :) .ilgi benim üstümde değil zaten bide olsa ne olur halim Allah bilir.herkez kendini düşünüyor ben çocuğumu .şimdi uyuttum onu beşiğinde bıraktım kardeşimde biyandan ağda yapıp bı yandan telefonla konuşuyor inşallah bu yüzden uyanmaz hemen .benimde kafa dinlemeye okadar ihtiyacım varki
Ya bende kayınvalidemin evinde saklıyodum altını. Sonra çocuk gibi oluyo yaa ben alıp bütünleştiricem dedim. Cidden de başka amacım yoktu, kendi altınımı kendim saklıyım dedim. Ay iyki saklamışım. Sonra ayrılmıştık kimin aklına gelir. Hep şükrediyorum. Öyle kızıyorum ki, gelininin parasını elinden alan kayınvalidelere.İki yüzüğüm var .kp kv falanda alicaZ altını bankaya borcumuz var şuan yapamayız diyip üstüne kondular .kendilerine arabada aldılar altında yapip koluna taktı kv ama benim altınını vermedi
Ergen olan erkek kardeşim.cocuk uyumak için catistigimizda 19 yaşındaki kız kardeşim..annem hep beni yildirmaya çalışıyor kocan seni bırakmaz diyor eni sonu donuceksin napicaksin kavgami çıksın istiyorsun falan diyor.babam zaten kendi halinde biri.sacma sapan evliliğimin neden i çoktan anladimda .ailem hala beni suçluyor biz sana evlenme demiştik şimdide çek işte diyorlarBir de kız bu ergen! Anne babanız nasıllar? Hiç onlarla konuştunuz mu? Suçlamaya başlamayın, sadece diyaloğa girin. En azından düşüncelerini öğrenin. Evlenmeden önce nasıllardı?
Kusuruma bakmayın ama neden evlenip saçma sapan birini bulduğunuzu anladınız mı?
Umarım bir an önce toparlarsınız ve ileride düzenli, sevgi ve saygı dolu bir aileniz olur.
İnşallah ya okadar istiyorum kiGeçici bir süreliğine idare edeceksiniz artık. Ortalık biraz rahatlasın hem çalışır hem evladınıza bakarsınız inşallah. Bugün çektiğiniz tüm sıkıntıların bir gün mükafatı olacak.
Bunu okuyana kadar sizden ümidim vardı.Benim kafam zaten sünger gibi olmuş almazki kafam .daha dün ne yediğini bile unutuyorum çocuğun bezini ıslak mendilini kaldırıyorum saatlerce arıyorum nereye koydum die .kafam hiç bişi almıyor suan
anladım cok uzuldum ınsallah ıyı bir iş bulursunuz da kurtulursunuz cocuk kac yasında
Evet o kişiyim kolumda n zorla tutup göturmeye çalıştı.ben gitmemek te direnince kendime benzin doker yakarım kapının önünde dedi allahsiz aklinca beni korkutmaya çalıştı.abim üst katta oturuyor annemde alt katta .babam varla yok arasinsa biri kendi halinde hicbiseye karismaZSkyline10
Çok saolun ince dusunceniz için.herseyi yoluna bı yoluna koyalım allahin izniyle düşünüruz . Çok iyisiniz buarada Allah razı olsun.Bunu okuyana kadar sizden ümidim vardı.
Ne demek almıyor, alacak. Başka çareniz mi var?
Lise diplomanız bile olmadan, uzun vadede hayat kalitenizi nasıl yükselteceksiniz?
Kendinize bunu yapmayın. Daha önünüzde 35-40 sene var emeklilik için, bir an önce başlayın kaldığınız yerden, her dönem 2-3 ders verseniz kar kardır. Liseyi bitirip kreşi olan bir fabrikada falan iş bulsanız tadından yenmez resmen. Aklınızı kullanın.
Çok samimiyim, eğer maddi sorunlar yüzündense bu vazgeçiş, her dönemin kayıt ücretini karşılarım sizin için, yeter ki alın o diplomayı.
Özelden de yazabilirsiniz.
COk kucukmüş yavrum benim kıyamamÇocuğum 2 yaşında .insallah
Yok canım babası bakamaz .zaten oda calisicak Corona bittigindeYanlış anlamayın ama çocuğu babasına verin o baksın sizde rahat rahat çalışırsınız gözün arkada kalmaz
Annesi falan belki bakardi iş başa düşünceYok canım babası bakamaz .zaten oda calisicak Corona bittiginde
annesi dünden razı bakmaya bize çok uzaklar ve tersler oyuzden olmaz benim annem bakicak mecburenAnnesi falan belki bakardi iş başa düşünce
Ben sizin rahat etmeniz amacıyla söylemiştimannesi dünden razı bakmaya bize çok uzaklar ve tersler oyuzden olmaz benim annem bakicak mecburen
Tesekur ederim düşünceniz için :)Ben sizin rahat etmeniz amacıyla söylemiştimsiz bilirsiniz