kafamı çok kurcalıyor bu durum

ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi
Ne büyük şey. Sizin eviniz yok mu disarda mi kaliyorsunuz ki eve almaktan bahsediyor.
Hayir biz sokaktan sahiplenip eve aldigimiz kediye "seni eve aldik daha ne sus otur" demiyoruz. Kedi ilgi istiyor, oyun istiyor, sevilmek konuşulmak istiyor.
Bu ne biçim sevgi o yok bu yok ama sevgisini hissettiriyor. Nereden hissediyorsunuz acaba sevgisini evlenmek istemesinden mi?
Bu tip biri evine alip ne yapcak saniyorsunuz onune yemek, ev temizligi cocuk yaptiracak.

Lütfedip evine mi alacakmis seni padişah hazretleri? Ya bir seni seviyorum demesi bu kadar zor olmamali bence. Adam ya odunun önde gideni yada, cok üzgünüm, ama sana karsi sevgisi yok. Sevildigini baska türlü hissettiriyor mu? Karar senin ama bu adama nikahtan sonra sihirli değnek değmeyecek, bunu da aklinda bulundur. Once a hödük, always a hödük.

Sevmiyor.
Evlenmiş olmak için evleniyor.
Evlenilecek kız olarak sizi görmüş.
Evini temizlesin, yemek yapsın, çocuk yapsın, çocuk baksın, evde kadın olsun, millet evlendi yuvasını kurdu desin diye evleniyor.

Kütük tersten de okursanız kütük. Kütüğü eş yapamazsınız. Hayatınızı boşa harcamayın, açıkça söylemiş herşeyi. Bir peri gelip sihirli değnek ile kütüğü değiştiremez, masallarda yaşamıyorsunuz. Sizin ayaklarınızı yerden kesmesi gereken zamanda bunlar nasıl konuşmalar? Size bunlaro söyleyen birini gerçekten seviyor musunuz ?

sevildiğinizi hissediyor musunuz? ya da siz sorunlarınızı söylediğiniz zaman sizi önemsiyor mu? her şey aşkım çiçeğim böceğim demek değil. önemli olan size olan davranışları. mesela siz buna kırılmışsınız bence değer veren biri çözüm aramaya çalışır ya da sizi anlamaya. bence ondaki yerinizi anlamaya çalışın.

Bunları söylüyor işte başka bişey yok

Öyle aman aman hissetmiyorum

Kırıcı incitici yorum yapmamaya çalışacağım.

Bak bu adam seni sevdiğini söyleyemesede seni evine alacakmış, eee sende daha ne istiyorsun?

Çok afedersiniz ama hödük kelimesinin vücut bulmuş hali kendileri evime alacağım daha ne istiyorsun ne demek ya! Sokakta mı yatıyorsun sen kedi yavrusu musun! Gülermisin ağlarmısın nişanlılık dönemi evliliğin fragmanıdır bunu sakın aklından çıkarma.

Konu sahibi mantık evliliği yapıyor
Cicim aylarında yapmıyorsa ilerde hiç yapmaz
Ben değişmem diyor sınırları net

Siz ömür boyu sevgi dilenir durursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…