- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Hepinize İyi akşamlar benim uzun süreli bir ilişkim var nasipse bu yaz evleneceğiz amaa ben bi konudan muzdaribim sevgilim olacak insan ilk tanıştığımız zamandan beri asla sevgi dolu cümleler kurmaz aşkım demez bu tür cümlelere uzak birisidir bnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz bende çevremde bunların tam tersini gördükçe bu konudan şikayetçi olurum onunla tartışırız iş ayrılma noktasına kadar gelir biraz önce de aynsıı oldu bana diyor ki ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi bn seni sevmesem evlenmem benim yapım böyle başkasıyla karıştırma bn öyle mic mic olamam flaan diyor bnde diyorum ki bunlar hep palavra beni sevsen böyle davranmazsn seven erkek illlaki söyler sevdiğini ama bana yapısının böyle olduğunu sevgisini söylemese bile hissettirdiğini söylüyor ama bn kadın ilgi sever bunları bnaa söyle diyorum kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten öyle yapı gereği olabilir mi kafamı çok kurcalıyor bu durum istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık
Bu kendi cümleniz ve sizin hissiniz.istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık
Ee sevgisini nasıl gösteriyor peki geriye ne kaldı tam olarak evlilik öncesi böyleyse evlendikten sonra nasıl olur acaba? Benim eşim de sık sık güzel sözler sözlemez biraz odundur ama hediye alır sürpriz yaparbnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz
Sanki. Kedi sahipleniyor gibi dimi evime alcam yapma bunu sevgılıylen böyleyse evlenınce ne olur bu acabaNe demek ben seni evime alacam lütfetmiş mübarek
En başından beri böyleymiş nişanlınızmve siz bunu bilerek başlamışsınız. Sevildiğinizi hissetmemek için düğünü mü beklediniz?Hepinize İyi akşamlar benim uzun süreli bir ilişkim var nasipse bu yaz evleneceğiz amaa ben bi konudan muzdaribim sevgilim olacak insan ilk tanıştığımız zamandan beri asla sevgi dolu cümleler kurmaz aşkım demez bu tür cümlelere uzak birisidir bnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz bende çevremde bunların tam tersini gördükçe bu konudan şikayetçi olurum onunla tartışırız iş ayrılma noktasına kadar gelir biraz önce de aynsıı oldu bana diyor ki ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi bn seni sevmesem evlenmem benim yapım böyle başkasıyla karıştırma bn öyle mic mic olamam flaan diyor bnde diyorum ki bunlar hep palavra beni sevsen böyle davranmazsn seven erkek illlaki söyler sevdiğini ama bana yapısının böyle olduğunu sevgisini söylemese bile hissettirdiğini söylüyor ama bn kadın ilgi sever bunları bnaa söyle diyorum kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten öyle yapı gereği olabilir mi kafamı çok kurcalıyor bu durum istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık
Aynen flörtleşmek sevgi cümleleri duymak herkesin hakkı mahrum bırakılmış daha şimdiden,ilerisi tabiki daha odunumsu kıvamda devam edecek evlilik olursaSanki. Kedi sahipleniyor gibi dimi evime alcam yapma bunu sevgılıylen böyleyse evlenınce ne olur bu acaba
Benim yapım bu felan hepsi hikaye sevseydi gösterirdi.Hepinize İyi akşamlar benim uzun süreli bir ilişkim var nasipse bu yaz evleneceğiz amaa ben bi konudan muzdaribim sevgilim olacak insan ilk tanıştığımız zamandan beri asla sevgi dolu cümleler kurmaz aşkım demez bu tür cümlelere uzak birisidir bnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz bende çevremde bunların tam tersini gördükçe bu konudan şikayetçi olurum onunla tartışırız iş ayrılma noktasına kadar gelir biraz önce de aynsıı oldu bana diyor ki ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi bn seni sevmesem evlenmem benim yapım böyle başkasıyla karıştırma bn öyle mic mic olamam flaan diyor bnde diyorum ki bunlar hep palavra beni sevsen böyle davranmazsn seven erkek illlaki söyler sevdiğini ama bana yapısının böyle olduğunu sevgisini söylemese bile hissettirdiğini söylüyor ama bn kadın ilgi sever bunları bnaa söyle diyorum kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten öyle yapı gereği olabilir mi kafamı çok kurcalıyor bu durum istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık
Yalnız bir kadını sahipleniyor adam daha ne yapsınNe demek ben seni evime alacam lütfetmiş mübarek
Yüce gönüllüymüş bayaYalnız bir kadını sahipleniyor adam daha ne yapsın
Keşke deliren emoji koysalar da kullansak yorumuna o kadar hak veriyorum kiSeni evime alacamı sevgi belirtisi görüyor şimdi bu arkadaş öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?