- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Çok üzücü ama buKonu sahibi mantık evliliği yapıyor
Cicim aylarında yapmıyorsa ilerde hiç yapmaz
Ben değişmem diyor sınırları net
Siz ömür boyu sevgi dilenir durursunuz
Öyle ama sen seçmişsin yani biliyorsun bu adamın böyle oldunu değiştirebileceğini sanmıyorum evlenıncede böyle devam ederse ben naptın da evlendım dersinÇok üzücü ama bu
O kadar da değil canim
Canım arkadaşım lütfen konu sahibi arkadaşımızı kırmadan incitmeden yorum yapalım başlığa istinaden lütfenÇok afedersiniz ama hödük kelimesinin vücut bulmuş hali kendilerievime alacağım daha ne istiyorsun ne demek ya! Sokakta mı yatıyorsun sen kedi yavrusu musun! Gülermisin ağlarmısın nişanlılık dönemi evliliğin fragmanıdır bunu sakın aklından çıkarma.
Evime alacağım ne ya sanki hayvan sahipleniyor.Hepinize İyi akşamlar benim uzun süreli bir ilişkim var nasipse bu yaz evleneceğiz amaa ben bi konudan muzdaribim sevgilim olacak insan ilk tanıştığımız zamandan beri asla sevgi dolu cümleler kurmaz aşkım demez bu tür cümlelere uzak birisidir bnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz bende çevremde bunların tam tersini gördükçe bu konudan şikayetçi olurum onunla tartışırız iş ayrılma noktasına kadar gelir biraz önce de aynsıı oldu bana diyor ki ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi bn seni sevmesem evlenmem benim yapım böyle başkasıyla karıştırma bn öyle mic mic olamam flaan diyor bnde diyorum ki bunlar hep palavra beni sevsen böyle davranmazsn seven erkek illlaki söyler sevdiğini ama bana yapısının böyle olduğunu sevgisini söylemese bile hissettirdiğini söylüyor ama bn kadın ilgi sever bunları bnaa söyle diyorum kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten öyle yapı gereği olabilir mi kafamı çok kurcalıyor bu durum istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık
Burda kötü bir yorum yok bence sahiplenecek gibi konuşmuş acık yanı ortada kötü bır konuşmada yapılmamış bunuyarılmaya gerek yok benceCan
Canım arkadaşım lütfen konu sahibi arkadaşımızı kırmadan incitmeden yorum yapalım başlığa istinaden lütfen
Burada arkadaşı kıracak ne buldunuz acaba?Can
Canım arkadaşım lütfen konu sahibi arkadaşımızı kırmadan incitmeden yorum yapalım başlığa istinaden lütfen
Polyanacılık oynamak isteyen arkadaşlar sadece onlar birşey bulduklarına değilBurada arkadaşı kıracak ne buldunuz acaba?
Arkadaşım kırıcı bulduğumdan değil başlığa istinaden dedim komik olsun diye artık konu sahipleri konu açarken pazarlık yapıyor kırıcı olmayın şöyle böyle diyerekBurada arkadaşı kıracak ne buldunuz acaba?
Pardon ama benmi polyannacılık oynuyorum? Hahha çok komiksin, hatta espriyi anlayamayacak kadar komikPolyanacılık oynamak isteyen arkadaşlar sadece onlar birşey bulduklarına değil
bu şekilde yazsaydınız öyle sanmazdımArkadaşım kırıcı bulduğumdan değil başlığa istinaden dedim komik olsun diye artık konu sahipleri konu açarken pazarlık yapıyor kırıcı olmayın şöyle böyle diyerek
Can
Ama ben sizin anlayamayacağınızı nereden bileyim evet emoji kullanmadım ama oda benim cahilliğim kusura bakmayınÇ
bu şekilde yazsaydınız öyle sanmazdım
Espri ve ironi anlayışınızı gözden geçirin lütfen. Espri desen değil ironi desen değil saçma ve gereksiz meşguliyetPardon ama benmi polyannacılık oynuyorum? Hahha çok komiksin, hatta espriyi anlayamayacak kadar komik
Canım arkadaşım seni ilgilendirmeyen durumlar da fikir beyan etme lütfen. Konu sahibi rahatsız olursa belirtir ve biz aramızda çözeriz sana ne oluyor? Konu senin değil yorum sana değil derdin
Espri ve ironi anlayışınızı gözden geçirin lütfen. Espri desen değil ironi desen değil saçma ve gereksiz meşguliyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?